Satılık Nokia N900 - Kayıtlı Faturalı Yeni

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OğuzcanAbi

Üye
arkadaşlar telefon bu northernlord denilen arkadaşın elinde bile değilmiş. geçen aradım konuştuk. p.tesi elime ulaşacak seni öyle arayayım dedi. henüz elinde olmayan bir telefonun fotoğraflarını yayınlamak gerçekten ilginç... ha bu arada peki seni aradımı dersen tabiki de hayır, aramadı!!!

maxicep.com'a güvenilir bi site olduğu için üye oldum, biliyorum satış sitesi değil ama bu gibi kişilere karşı dikkat edilmezse sitenin üzülerek güvenilirliğini kaybedeceğini söylemeliyim.

siteyle ne alakası war kardeşim

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
arkadaşlar telefon bu northernlord denilen arkadaşın elinde bile değilmiş. geçen aradım konuştuk. p.tesi elime ulaşacak seni öyle arayayım dedi. henüz elinde olmayan bir telefonun fotoğraflarını yayınlamak gerçekten ilginç... ha bu arada peki seni aradımı dersen tabiki de hayır, aramadı!!!

maxicep.com'a güvenilir bi site olduğu için üye oldum, biliyorum satış sitesi değil ama bu gibi kişilere karşı dikkat edilmezse sitenin üzülerek güvenilirliğini kaybedeceğini söylemeliyim.

Site ile bir alakası yok. Buradaki olay tamamen kişisel bir mevzudur. Madem ki bu ve bunun gibi arkadaşlar ile alış-veriş yapmak sıkıntılı. Ozaman onlar kendilerine olan güveni kaybettirirler. Şahsen bu arkadaş kalemini dahi satsa arayıpta sormam bile artık. Kaleme ilgi çok fiyat yükseldi der aynen bugünkü gibi suratına kapatırım teli...

OğuzcanAbi

Üye
yani siteyle alakası yok arakadaşım

nedenaaneen

nedenaaneen

Üye
selam tekrar. maxicep bu gibi siteler arasında eli yüzü en düzgün olan site/forum bana kalırsa. açıkcası şu güne kadar bi kaç tane siteye üye olmuşumdur. yazdığım mesaj sayısıda ikiyi geçmez. ama burda olmaktan bişeyler paylaşmaktan, konuları takip etmekten zevk alıyorum. genel üyelere baktığımda da kaliteli arkadaşlar olduğunu görüyorum.

demek istediğim hani bu gibi kişiler yüzünden böyle güzel yerlerin kimliği zedeleniyor. yanlış anlaşılmasın sözlerim.. Ue-Gazi'nin dediği gibi bundan sonra ne olur, bu arkadaş sonuçta satış konusunda güvenirliliğini kaybeder. onada insani olarak bi sözüm yok ama sadece satış konusunda güvenilmez bi insan...

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
MaxiCep' i bizim gibi seven insanlar yüveltir yükseltir. Bu ve bunun gibi ne olduğu belirsiz gelip geçici arkadaşlar MaxiCep' i sarsamaz bile. Tek zarar verebileceği kişi kendisidir. Neyse ilanın yayında kalmasına gerek yok sanırım. Satıcı arkadaş buraya uğramıyor bile. İlanı kilitliyorum. Satıcı arkadaş eğer ilanın kilitlendiğini görürse ve açılmasını isterse bana ulaştığı taktirde ilanı yayına sokarım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...