Satılık Nokia N900 - Kayıtlı Faturalı Yeni

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

northernlord

Üye
    Konu Sahibi
Satılık Nokia N900 - Kayıtlı Faturalı Yeni
Telefon Kutulu Garantili ve Yepyenidir,

Son Fiyat: 800 TL OLDU Lütfen Pazarlık teklif etmeyiniz.

Acil Satılıktır.

Resimler;

erimss

erimss

Üye
resimler telin kendi resimleri mi ?

gRkn666

gRkn666

Üye
siyah,kutulu n97 var n900 ustune ne kadar istersiniz iyi günler dilerim.

northernlord

Üye
    Konu Sahibi
resimler telin kendi resimleri mi ?

Baska resim neden koyayim arkadasim?

--------------- Ekleme ---------------

Fİyat 800 OLDU ACİL SATILIK

Fiyat 800 Olmuştur bugünlük acil satılık

northernlord

Üye
    Konu Sahibi
Fiyat 750 TL oldu yarın için. Alan yetişir 750 TL 2 aylık n900

nedenaaneen

nedenaaneen

Üye
istanbuldayım. telefonu almak isterim. ne zaman ve nasıl buluşabiliriz ?

(yeni üye olduğum için pm atamıyorum!!)

erimss

erimss

Üye
çok uygun fiyat ben başkasınla anlaştım o olmasaydı alırdım söz ağızdan bir kez çıkar... hayırlı satışlar:oke:

northernlord

Üye
    Konu Sahibi
Gün içinde temasa geçeceğim dostum

nedenaaneen

nedenaaneen

Üye
@northernlord: senden haber bekliyorum. eğer satmaktan vazgeçtiysen ya da sattıysan haber ver. ona göre herkes işine baksın olur mu ,)

northernlord

Üye
    Konu Sahibi
@northernlord: senden haber bekliyorum. eğer satmaktan vazgeçtiysen ya da sattıysan haber ver. ona göre herkes işine baksın olur mu ,)

Dostum tel verirmisin

Dostum telefonunu yazarmısın :)

nedenaaneen

nedenaaneen

Üye
tamamdır. bekliyorum.)

northernlord

Üye
    Konu Sahibi
aldım dostum silebilirsin

nedenaaneen

nedenaaneen

Üye
northernlord bugün aramadın. biraz hızlı olabilir miyiz ? ona göre bende başka seçeneklere yöneleyim ya da alayım.

diğer bi deyişle p.tesi en geç belli oldu, oldu; olmadı kusura bakma ama sana hayırlı işler demek zorundaym.!

Madnanny

Üye
selam takas dusunursen 21.03.2010 yanı dun alınmıs n97mını ıle başabaş girebilirz

northernlord

Üye
    Konu Sahibi
northernlord bugün aramadın. biraz hızlı olabilir miyiz ? ona göre bende başka seçeneklere yöneleyim ya da alayım.

diğer bi deyişle p.tesi en geç belli oldu, oldu; olmadı kusura bakma ama sana hayırlı işler demek zorundaym.!

Dostum telefonun elime geçmesi gecikti telefon pazartesi elimde olacak. Pzt aksami seni arayip görüsecegim. Biraz beklersen sevinirim :) Benim telefon 554 810 08 09 arayabilirsin

manu1905

Üye
n97 mini ıle takas dusunurmusun telefon henuz 2 gunluk

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Az önce telefonda görüştük. İlanında 800 TL' lik telefonu 750 TL oldu dediğin için aradım seni. Telefonda dedin ki ''Telefona ilgi var fiyat yükseldi 850 TL oldu'' dedin. Kusurabakma ama 2. el ürün satışında ilgi var diye fiyat yükseltildiğini ilk defa sende gördüm. Hiç olmazsa ilanını güncelleştirip telefonun fiyatı 850 TL' dir yazsaydın seni hiç aramazdım.

Arkadaşın satmakta olduğu ürün 850 TL' dir biliginize...

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Az önce telefonda görüştük. İlanında 800 TL' lik telefonu 750 TL oldu dediğin için aradım seni. Telefonda dedin ki ''Telefona ilgi var fiyat yükseldi 850 TL oldu'' dedin. Kusurabakma ama 2. el ürün satışında ilgi var diye fiyat yükseltildiğini ilk defa sende gördüm. Hiç olmazsa ilanını güncelleştirip telefonun fiyatı 850 TL' dir yazsaydın seni hiç aramazdım.

Arkadaşın satmakta olduğu ürün 850 TL' dir biliginize...

Olur mu öyle şey ya yükseltsin bakalım. En sonunda elinde kalınca anlar hatasını :off:

nedenaaneen

nedenaaneen

Üye
arkadaşlar telefon bu northernlord denilen arkadaşın elinde bile değilmiş. geçen aradım konuştuk. p.tesi elime ulaşacak seni öyle arayayım dedi. henüz elinde olmayan bir telefonun fotoğraflarını yayınlamak gerçekten ilginç... ha bu arada peki seni aradımı dersen tabiki de hayır, aramadı!!!

maxicep.com'a güvenilir bi site olduğu için üye oldum, biliyorum satış sitesi değil ama bu gibi kişilere karşı dikkat edilmezse sitenin üzülerek güvenilirliğini kaybedeceğini söylemeliyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...