Satılık [ N73 MUSİC EDİTİON ] GarantiLi 1 Aylık Cihaz...!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yusufucan

yusufucan

Üye
    Konu Sahibi
Satılık [ N73 MUSİC EDİTİON ] GarantiLi 1 Aylık Cihaz...!!!!!!

Arkadaşlar Cihaz 1 Aylık Cihazdır...garantili faturası Maturası Hepsi Duruyor Daha üstündeki Jelatin bile Çıkmamıştır...Paraya ihtiyacım Olduğundan Dolayı SAtıyorum.Fiyatı 450 Ytl Pazarlık Payı Vardır...Lütfen Ciddi İlgilenenler [email protected]'dan irtibata GeçeBilirLer...

Not : Telefonun Orjinal REsimlerini Çekip Sizlere İleticem....

kralxxx

kralxxx

Üye
çok temiz 6630 + 250 ytl nasıl olur

eren6523

eren6523

Üye
6630 un en temizi 100 ytl den gider

kralxxx

kralxxx

Üye
emre34k

emre34k

Üye
3250 x press musıc+100 ytl ne dersin.

yusufucan

yusufucan

Üye
    Konu Sahibi
YAv Arkadaşlar Ben Buraya siz ilanlarınızı Satın Diyemi Açtım Benim İlanımda GeLin Konuşun Diyemi Açtım Saygısızlık Etmeyin yaa biri der 6630 biri de 3250 yürüyün Gidin Başka Konu açın Orda tartışın Benım Konumu Kirletmeye NE HakkınızZ var....!!!

technonur

technonur

Üye
takas kabul etmiyorum diye belirt en iyisi :)

kralxxx

kralxxx

Üye
YAv Arkadaşlar Ben Buraya siz ilanlarınızı Satın Diyemi Açtım Benim İlanımda GeLin Konuşun Diyemi Açtım Saygısızlık Etmeyin yaa biri der 6630 biri de 3250 yürüyün Gidin Başka Konu açın Orda tartışın Benım Konumu Kirletmeye NE HakkınızZ var....!!!
SENİN KONUNU NE KİRLETECEĞİZ YAW İLNINDA BELİRTSEYDİN TAKAS OLMAZ DİYE BİZDE Bİ ŞEY YAZMAZDIK OK.:oke:

yusufucan

yusufucan

Üye
    Konu Sahibi
Takaslık payını Yazmamışım Zaten...eğer Yazıyor Olsaydım Öyle takaslık olabilirdi...

kralxxx

kralxxx

Üye
şiii Hacıııı 6630 +280 Ytl Olsun Ha

cihanbsr

Üye
310 weririm bu kıyağımı unutma

yusufucan

yusufucan

Üye
    Konu Sahibi
konu kapanmıştır...closed...

sempatiqq

Üye
bi telefona 3 kişi başlık açmış herkes farklı fiyat vermiş anlamamak için ***** olunması lazım dostum.

mithaty

Üye
böyle olmaz bi fiyatı nedir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt