FlaxLy
Üye
[C7] Telefon Satılıkdır. Yurddışı çıkışlı. 8 aylık. [Ankara]
Kardeşimin c7'sini satıyorum.Daha 8 aylık.
12.08.2011 tarihinde bir siteden almıştım. Finlandiya malı. Kutusu + faturası herşeyi sapasağlam duruyor. Acilen sattığım için resim ekleyemedim.++ Telefonda çizik yoktur. Ankara'da ikamet eden varsa telefonu gelip inceleyebilirler.
Telefonun yanında ; OTG KABLO - KILIF Vereceğim.
Telefonu alan olursa telefonu formatlayıp,son sürüm yükleyip vereceğim. Hafıza kartı hiç takmadım.
- Telefon hiç düşmemiştr. Hiç çizik vs.vs yoktur.
- Gerçekten temiz baktım bu bebeğe.
- Ekrandaki jelatin Çıkarmıştım. 5tl ye yeni jelatin aldım. Adı parmak izi geçirmeyen diye geçiyordu.
Telefonu satma nedenim. :
Çeşitli sıkıntılar + Laptop almayı düşünüyorum.
Ankara içi elden verilecektir. Telefonu satmaya 20-25 kişiyle gideceğim.
Son fiyat : 500TL. Pazarlık payı vardır. Takas yapmıyorum. Kutusu + ıvır zıvır herşeyiyle. Almak isteyen özelden ulaşabilirler
----------Eklendi @ 10:30:07 ---------- Yazıldı @ 10:29:22 ----------
Konunun yeri yanlış olabilir. Gerekli yere taşınabilir. Burdan hemen görülsün diye. Acilen satılıktır.
----------Eklendi @ 10:34:13 ---------- Yazıldı @ 10:30:07 ----------
Unutmuşum affedin : Telefonun rengi siyahtır.
12.08.2011 tarihinde bir siteden almıştım. Finlandiya malı. Kutusu + faturası herşeyi sapasağlam duruyor. Acilen sattığım için resim ekleyemedim.++ Telefonda çizik yoktur. Ankara'da ikamet eden varsa telefonu gelip inceleyebilirler.
Telefonun yanında ; OTG KABLO - KILIF Vereceğim.
Telefonu alan olursa telefonu formatlayıp,son sürüm yükleyip vereceğim. Hafıza kartı hiç takmadım.
- Telefon hiç düşmemiştr. Hiç çizik vs.vs yoktur.
- Gerçekten temiz baktım bu bebeğe.

- Ekrandaki jelatin Çıkarmıştım. 5tl ye yeni jelatin aldım. Adı parmak izi geçirmeyen diye geçiyordu.
Telefonu satma nedenim. :
Çeşitli sıkıntılar + Laptop almayı düşünüyorum.
Ankara içi elden verilecektir. Telefonu satmaya 20-25 kişiyle gideceğim.

Son fiyat : 500TL. Pazarlık payı vardır. Takas yapmıyorum. Kutusu + ıvır zıvır herşeyiyle. Almak isteyen özelden ulaşabilirler

----------Eklendi @ 10:30:07 ---------- Yazıldı @ 10:29:22 ----------
Konunun yeri yanlış olabilir. Gerekli yere taşınabilir. Burdan hemen görülsün diye. Acilen satılıktır.
----------Eklendi @ 10:34:13 ---------- Yazıldı @ 10:30:07 ----------
Unutmuşum affedin : Telefonun rengi siyahtır.