Tertemiz Garantili Siyah Nokia E63 + Bol Aksesuarlı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zotacing

zotacing

Üye
    Konu Sahibi
Tertemiz Garantili Siyah Nokia E63 + Bol Aksesuarlı

1. -
    Telefonu Ekim 2010'da sıfır olarak aldım ama ikinci telefon olarak kullandım. Yani günde 5-6 saat açık kaldı ve toplasan 9-10 saat konuşma yapılmıştır.

En ufak bir kir-toz-çizik yok. Ayrıca telefonu sıfır alırken yanında verilmeyen deri kılıf(20TL), silikon kılıf(15TL), orjinal nokia usb data kablo(25TL), garantili 4GBSD kart(15TL), bluetooth kulaklık(60TL), normal orjinal mikrofonlu kulaklık yanında vereceğim.

Kısaca 8 ay daha garantisi devam ediyor, faturası, kutusu, kulaklığı, şarj aleti vs... herşeyini vereceğim.

Telefon ayrıca zor bulunan siyah renktir ve navi tuşu dahil hiç bir yerinde soyulma, renk atma yoktur.

Sırf aksesuarları 130-140TL tutuyor ve genelde zoraki aksesuarlar bunlar zaten. Data kablosu orjinaldir ve üründe hiç bir zaman yan sanayi bir aksesuar kullanmadım. Kamera ve ekran jelatinleri bile üstünde duruyor hala. Telefona yorucu programlar yüklenmemiştir ve hack işlemi de kesinlikle yapılmamıştır. Diğer ölü E63'ler ile kıyaslamayın lütfen.

Düşünenler mesaj atabilir. Ciddi alıcılara resimlerini çekip atabilirim.

Takas yok ama eğer gerçekten benim gibi temiz kullanan biri olduğuna kanaat edersem sadece
    SAMSUNG B7510 ile takas olur.

Fiyat: 280TL Pazarlık Payı var.

muratdur52

Üye
Slm hangi şehirdesin

zotacing

zotacing

Üye
    Konu Sahibi
............

KayraBey

KayraBey

Üye
Gerçekten iyi fiyat.Bu tarz telefon sevenler kaçırmasın bence.Yanındaki eşantiyonlar güzel...

zotacing

zotacing

Üye
    Konu Sahibi
Satmaktan vazgeçtim, yorum yapan bile yok. Çizik/kırık fln yazsam çoktan satılırdı, temiz telefona alerji var. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...