Satılık KUTUSUNDA GARANTİLİ NOKIA E60+512MB MMC CARD

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hakanyilmaz90

Üye
    Konu Sahibi
Satılık KUTUSUNDA GARANTİLİ NOKIA E60+512MB MMC CARD
Satmamım sebebi üniversite için paraya ihtiyacım olmamdır.Telefonun en önemli özelliği wirelessli olması yani kablosuz
ağlara bağlanarak internette istediğiniz kadar kalabilirsiniz.Zaten telefonun smartphone olmasından dolayı çok hızlı(16 mb ram)
office dosyalarını pdf yi açıyor.bide ekranı yana çevirdiğiniz zaman bilg dan farkı kalmıyor.sesi ve ekran çözünürlüğü(352x416 piksel)
çok iyi aklıma gelen önemli özellikleribunlar daha iyi teknik biligi almak isteyenler aşağıdaki sitelere bakabilirler.

Kutuda:
NOKIA E60
KINGSTON 512 mb hafıza kartı
Orjinal nokia şarj aleti
Orjinal Nokia kulaklık
Orjinal Nokia data kablosu
Garanti belgesi(garanti hala devam ediyor)
Kullanma klavuzu

FİYAT : 200 YTL
TEL : 0538 770 13 75
ADRES : İST/K.ÇEKMECE

safakk

safakk

Üye
benden sana öneri 200 yükse söylemişin millet 200 e 1gb h.kartlısını satıyor bence bi fiyatı gözden geçir:oke:

lazyboy

lazyboy

Üye
düşünürsen 150 ytl weririm

neco1234

neco1234

Üye
ARKADAŞIM BENDE SAMSUNG SGH-E890 VAR.İSTERSEN ONLA TAKAS EDEBİLİRİZ!MSN:[email protected] HERŞEYİYLE ORİJİNAL KUTUSUYLA GÖNDERİRİM DAHA GARANTİLİ!!!

ozan_18

Üye
ıstersen fenerbahce 100.yılına ozel telefonu ıle takas yapabılırz.

hakanyilmaz90

Üye
    Konu Sahibi
benden sana öneri 200 yükse söylemişin millet 200 e 1gb h.kartlısını satıyor bence bi fiyatı gözden geçir:oke:
kimseye zorla birşey satmıyoruz.paraya ihtiyacım olduğu için satıyorum yoksa bu fiyata bu kadar temiz sorunsuz full kutulu garantili telefonu zor bulursunuz. lütfen konuyu batalamayalım.ciddi alıcılar bekliyorum.ayrıca sonuna kadar galatasaraylıyım bedava versen almam.

safakk

safakk

Üye
kimseye zorla birşey satmıyoruz.paraya ihtiyacım olduğu için satıyorum yoksa bu fiyata bu kadar temiz sorunsuz fll kutulu garantili telefonu zor bulursunuz. lütfen konuyu batalamayalım.ciddi alıcılar bekliyorum.ayrıca sonuna kadar galatasaraylıyım bedava versen almam.
tamam ne kızıyorsun :allalla: insanlara fikir vermek yardımcı olmak suç mu baştan konunun başına yazsaydın yorum yapmayın diye yazmazdık ;) buarada bu kadar temizini bulamazsınız diyorsun eminim çok yer dolaşmadın ama neyse uzatmayacağım ;)

kerem287

kerem287

Üye
kaçırdığım için çok üzgünüm daha yeni aldım hayırlı satışlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt