Nokia E60 Cep Telefonu Wireless Wi-Fi Canavarı Bedava Fiyat

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
semih01sem

semih01sem

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E60 Cep Telefonu Wireless Wi-Fi Canavarı Bedava Fiyat
Bu telefon tabiri caizse bulunmaz hint kumaşıdır. Halen kullanıyorum. Sadece model yükseltmek istediğim için satışa koydum sermaye amaçlı. Wireless tarama kuvvetinin N95'ten daha kaliteli olduğu söylenmişti. Şahsen denedim ve gerçekten kendi dengi telefonlar arasında en güçlü wireless taramasına sahip telefon olduğunu gördüm.
Telefonda kamera olmaması dezavantaj değil avantajdır. Öğrenci ve askerler için en uygun telefon budur. Ki zaten çıktığı dönemde maksimum 2 MP kameralı telefonlar vardı.
Müzik çaları vardır.
Symbian OS 9.1 işletim sistemine sahiptir.
USB kablosuyla sorunsuz veri transferi yapabilirsiniz.
Ekran çözünürlüğü 352x416 pixel'dir. Çoğu symbian telefondan daha kaliteli yani.
3G özelliği sayesinde karşıdakinin görüntüsüyle konuşabilirsiniz. Ancak kamera olmadığı için karşıdaki sizi göremez.
Ayrıca aynı anda 7 adet Bluetooth bağlantısı kurabilirsiniz. Ayrıca kızılötesi mevcuttur.
Ayrıca telefon GPS uydusu bulduğu anda navigasyon cihazı olarak kullanabilirsiniz.
Telefonla birlikte program arşivi dolu (messenger, internet tarayıcıları, vs.) 512 mb hafıza kartı, orjinal USB kablosu gönderilecektir.
Telefonun yazılımsal olarak hiçbir kusuru yoktur. Sadece kullanıma bağlı olarak kapağında yıpranma vardır. 10 TL civarı vererek değiştirebilirsiniz.
Yan tarafındaki krom şeritleri düştü ve kayboldu. Zaten bu yüzden yıpranma payı olarak fiyatı 110 TL yaptım kaçırmayın derim.
Sitede 150'den aşağı gitmiyor bu telefon. Dediğim gibi sadece dışında yıpranma var. Yazılımsal hiçbir sorunu yok.
Telefonun yerine Nokia N81 veya C5 düşünüyorum.

efsane108

Üye
şarjı ne kadar gidiyor kardeş bide hafıza kartı micro sd mi

semih01sem

semih01sem

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza karti micro değil. N73'ünki gibi. 512 mb var içinde.
Bataryası 2 gün gidiyor. Oynarsan 1 gün gider. Çünkü wireless kapanmıyor. Yedek batarya gönderilecektir.

mert.dortkol

Üye
kardes sattin mi telefonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt