Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Satılık garantisi devam eden tertemiz Samsung Galaxy S3
Ben Bucadayım fakat ortak bir nokta bulunabilir.Valla kardeş telefonu görürsen temiz çiziksiz 800 son s4 alacağımdan dolayı anca bu fiyat.
MEHMET ÇİFTÇİ
Üye
Şanlıurfadayım telefonun temiz olduğunu söylüyorsun beğendim telefonu garantisi de devam ediyormuş ama fiyatı biraz daha yumuşatırsan almak istiyorum kesin alıcıyım ona göre bişeyler yap artık
Şanlıurfadayım telefonun temiz olduğunu söylüyorsun beğendim telefonu garantisi de devam ediyormuş ama fiyatı biraz daha yumuşatırsan almak istiyorum kesin alıcıyım ona göre bişeyler yap artık
Teşekkürler ama s4 alacağımdan dolayı kabul edemicem
MEHMET ÇİFTÇİ
Üye
Yanımda nakit 750 var evet diyorsan iletişime geçelim Kardeş inan ki bende de 750 nin üstü yok..Ki pazarlık illa olur..Bu arada telefonun yanlarında soyulma yok değil mi?
Yanımda nakit 750 var evet diyorsan iletişime geçelim Kardeş inan ki bende de 750 nin üstü yok..Ki pazarlık illa olur..Bu arada telefonun yanlarında soyulma yok değil mi?
Yok tamamen sağlam kılıf la kullanıyorum aldığım günden bu yana kılıfın ismini yazdım bakabilirsin netten soyulma yok çok temiz baktım.Valla kardeş ben sana özel mesaj ile iletişime geçiyorum oradan anlaşırız
burak1011
Üye
Kardeşim burdurdayim telefona talipm telefon numarani özelden atarsan arayayim konuşalım bi
poeboy28
Üye
Tamam kardeş bende bucadayım eğer orta yolu bulursak ben telefonu alırım