satılık 6630

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rainmakerslash

Üye
    Konu Sahibi
satılık 6630
arkadaşlar elimde turkcell bayinden aldığım servise hiç girmemiş 6630 umu satıyorum..
resimlerini çekip koyucam aksesuarları ile birlikte...

istediğiniz şeklde s60 programlarını yükleyebilirsiniz yada isteğe göre telefonu hazırlayıp size verebilirim

aksesuar olarak

n serisinin kulaklık mevcut telefonda vinamp yüklü (ekolayzır:D war ses kalitesi baya yüksek..)
bunun dışında kulaklık jack çeviricisi mevcut
kapak ve tuş takımı düz siyah arka kapak biraz farkl görünce şaşırcaksınız...
bunun dışında 1 gb hafıza mevcut içinde 170 şarkı rahat alıyor
programla şarkıları küçültürseniz 400 taneye kadar şarkı almakta

onun dışınte telefon servis görmedi:D sadece kapak değiştirdim bildiğiniz gibi en büyük sorun arka kapakta bulunan lastik kamera korumasının aşınması bu sebebpten değiştirdim.

yedek pil + kulalık + jack çevirici + kutusunda herşey dahildir ilgilenenler mesaj atsın lar görüşelim

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
fiatta koy

rainmakerslash

Üye
    Konu Sahibi
200 kağıt

rainmakerslash

Üye
    Konu Sahibi
ya valla 1 pil kulaklık ve jack çevirici aparat sırf para ediyor yanlışmıyım.. ve servise girmedi kutusunda bütün herşeyi ile tabi sadece telefonu 100 milyona satim ama sadece telefonu:D

seans

seans

Üye
hocam o verdiğin aparatlarla etse etse en fazla 140 ytl eder

rainmakerslash

Üye
    Konu Sahibi
ozmn ilgilenenler mesaj atar benim için problem değil yazmak için yazma fiyat bu mal benim isteyene veririm istemiyende sadece yorumunu yapar

bu35rock

Üye
150 liraya ben satıyım kutusu yok orjinal kasa kulaklık artı ara kablo falan filan bide 1gb hafıza kartı bide n gage oyunların programsız çalıştırma özelliğide var

safakk

safakk

Üye
memleket neresi ya bi yazın allah aşkına :@

kralxxx

kralxxx

Üye
bende de var 6630 full kutu içeriği 180 ytl orijinal kapak kulaklık vs full orijinaldir tel çok temiz kırşehirden:: alırsanz:::....

pervari_1

Üye
bendede var 6630 süper hızlı uçuş modlu istediğin oyuna açar programsız içinde 9 en gage oyunu da var hemde hiç biyerde bulmıyağınız oyunlar süper programlı 6630 um en son çıkna yani yeni versiyon ne kadar oyun atarsan at biraz bile donma yapmıyor kasa sıfır hiç açılmamış orjinal kapak ama satılık değil)))))))).!

--------------- Ekleme ---------------

be arada bence n70 den de üstün diyorum onun olduğu oyun programı hiç bir tlfon açmıyor aynı oyunu 2 sinede attım en 70 te reset atarken ben 6630 da oyunu bitirdimbe yani sorunsuz çalışıyor..çalıştırıyor ma kemin tlf onu))))

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
fiyatı biraz düşür kardeşim çok gülünç bir fiyat:kop:

Sfrk41

Üye
bu35rock sna bi şey sorcam bu 6630 da ngage oyunları programsız çalıştırma özelliği fln demişsin yha buraya nerden yükledn ve adı ne programın?...

kahilhan

Üye
ben de bu 6630 u elimden çıkarmak istiyorum siz hangi telefnu önerirsinz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt