Satılık SATILDI *** iNew v3 Siyah SIFIR Kutusunda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pevo

pevo

Üye
    Konu Sahibi
kapanmaz kapansada 30 saniyede malum yöntemle yeniden açılır.

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Hacı nasıl telefon bu? Alayım mı?

Bu fiyata Türkiye'de alternatif çok ki daha iyilerine de şahit oluyoruz.Bu misal Moto G'dir.650 Tl'ye almak varken neden İnew V3'ü 320-330'dan almak varken, firma karı varcasına 600 Tl'ye alıyım.Diğer yanı Imei ile uğraşmak kolay olabilir ama ansızın seni vurmasıda var.Mediatek bu konuda satıcılar için başarılı bir yonga seti.Çok kısa uğraşlarla Imei derdin olmuyor.Bu telefon yekpare olarak iyi denilebilir.Kullanan bir çok kişi var Donanım'da sana fikir olacaksa oradaki arkadaşların yorumu en büyük katkıyı verecektir.Ama sırasıda var haberin var mı bilmiyorum.Bir firma bu telefonu her ne şekilde getirtti emin olamıyoruz şayet Quatro mobile 1453 adında bizzat İnew V3'ü satıyor.550 Tl , 500'e kadar alma şansın var.Şu anda stoklarda olmadığı için satışa kapalı yani biraz daha beklemen gerek.Bu bir tarafa biz seninle büyük düşünüyoruz diye tahmin ediyordum.Bu en güzel haber olacak olmasına muhtemelen haberin vardır.Xiaomi ve Oppo Türkiye'ye aynı anda gelmesi kesinlik sağlar gibi oldu.Bu 2-2.5 ayda çok şeyler değişecek.Her iki firmada Türkiye süreçlerini tamamlamak üzere harekete geçti.Bu fiyat aralığında Redmi Note geliyorken Find 7 olmaz,Mi3 veya Mi3s olmaz ama Redmi Note için beklemelisin. İllede alacam diyorsan maceraya gerek yok bu segmentin telefonu artık Lumia'lardır.525'e nazaran 500 Tl bandında daha iyi bir telefon tanımıyorum :)

pevo

pevo

Üye
    Konu Sahibi
Telefonlar satılmıştır . İlginize teşekkürler.

kemsaf

kemsaf

Üye
bu tellerin bır menusu vardır oradan imei atılıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...