Satılık SATILDI *** iNew v3 Siyah SIFIR Kutusunda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pevo

pevo

Üye
    Konu Sahibi
SATILDI *** iNew v3 Siyah SIFIR Kutusunda
Siyah ve Beyaz rengi mevcut. Fiyat 600 TL
inew v3 akıllı kapak ve ekran koruyucu yanında

Ankara (Lütfen TAKAS Teklif etmeyiniz)
600 TL -

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
teknik özelliklerini yazarmısın

KayraBey

KayraBey

Üye
Nedir bu telefonun özellikleri?

Ercument33

Üye
Nedir bu telefonun özellikleri?

@Dede neden soruyorsun sanki :D sesini karşıya göndersin karşıdan ses alsın sana yeter... Bir de mekkeyi gösterse daha ne istiyorsun ? :D

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Dede ve ARİF MARAŞ
pevo

pevo

Üye
    Konu Sahibi
Bir zahmet Google da inew v3 yazın çıkar karşınıza

• Beğen
Tepkiler: Dede
ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
kardeşim satıcı sen değilmisinayriyeten 177 dolara yurtdışından getirtilebilir ama senden almak daha garanti olur
işte link=

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
  • Beğen
Tepkiler: mehsevim, Aybin.Kilic ve ARİF MARAŞ
messevim

messevim

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, Dede ve ARİF MARAŞ
KayraBey

KayraBey

Üye
Vurun abalıya :D

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve mehsevim
Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Oppo Find 7 getirseydin bu kadar yüklenmezdiler sana :) Dede'yi çok kızdırdın :D Özellikle beklediği bir modeldi Find 7.İncelemesini dahi ilk ona yapmayı düşünüyordum.Kendini çıkılmaz ateşlere attın ki İnew V3 Maxi'de gitmez.Sen Donanım'da satmaya çalış.Gördüğüm kadarıyla orada da ilan açmışsın.Merak etme Donanım'da da ben karşılıyacağım seni :)

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve Dede
pevo

pevo

Üye
    Konu Sahibi
İsteyen Aliexpressten alıp kendini maceraya atabilir
serbest piyasa.

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Ben kendi adıma konuşayım ki bu macerayı bir çok kez yaşadım.Mesele bundan ibaretse açığı kapatmış olduk.
Siz piyasa satıcılarına en çok kızdığım nokta kendi başlarınıza buyruk gidiyorsunuz.İnsanların istedikleri telefona kulak vermeyip olmadık markayı dayatmak gibi bir gayretiniz var.Misal Xiaomi Mi2s veya Hongmi 1s modellerini bu fiyatdan alacak insanı elle gösterirsin.Yada Premium düşünen bir insan için Vivo Xplay 3s,Zte Nubia X6 yada Oppo Find 7 kaçırılmayacak fırsatlardan bir tanesi.Ama elle bunun farkında olan bir satıcı gösteremezsin.Risk diye,yüksek fiyat diye kaçıyor ancak umulmadık bir markayla dönüş yapıyorsunuz.Bu piyasaya çok ağır sövesim var.150 veya biraz daha üstü kar marjıyla telefon getiremeyenler, nedense 150-200 $ telefonlarla 250-300 Tl kar yapmayı iş bildiler.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve Dede
mürteza16

mürteza16

Üye
Kırık çizik var mı?

KayraBey

KayraBey

Üye
Ben kendi adıma konuşayım ki bu macerayı bir çok kez yaşadım.Mesele bundan ibaretse açığı kapatmış olduk.
Siz piyasa satıcılarına en çok kızdığım nokta kendi başlarınıza buyruk gidiyorsunuz.İnsanların istedikleri telefona kulak vermeyip olmadık markayı dayatmak gibi bir gayretiniz var.Misal Xiaomi Mi2s veya Hongmi 1s modellerini bu fiyatdan alacak insanı elle gösterirsin.Yada Premium düşünen bir insan için Vivo Xplay 3s,Zte Nubia X6 yada Oppo Find 7 kaçırılmayacak fırsatlardan bir tanesi.Ama elle bunun farkında olan bir satıcı gösteremezsin.Risk diye,yüksek fiyat diye kaçıyor ancak umulmadık bir markayla dönüş yapıyorsunuz.Bu piyasaya çok ağır sövesim var.150 veya biraz daha üstü kar marjıyla telefon getiremeyenler, nedense 150-200 $ telefonlarla 250-300 Tl kar yapmayı iş bildiler.
Hacı nasıl telefon bu? Alayım mı?

Emre

Üye
iNew V3 Android akıllı telefon

1. 5'' IPS Ekran 1280*720px PDA dokunmatik
2. MTK6582 Dört çekirdekli 1.3ghz
3. 1GB RAM 16GB Dahili hafıza
4. kamera: Ön 5.0mp + Arka 13mp flaş var
5. Android 4.2 OS , NFC, OTG,Bluetooth, Gyroscope Sensor Destekli

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
İyiymiş... Peki bunun kaydı kuydu falan var mı? Alsam kapanma olasılığı nedir?

Emre

Üye
İyiymiş... Peki bunun kaydı kuydu falan var mı? Alsam kapanma olasılığı nedir?
kesin imeı sorunu vardır abi 1-2 sene sorun yaşamasın ondan sonra 1 tlye imeı atıyorlar telefoncular :oke:

• Beğen
pevo

pevo

Üye
    Konu Sahibi
siyah olanı satıldı ilginize teşekkürler...

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...