Nedir bu telefonun özellikleri?
sesini karşıya göndersin karşıdan ses alsın sana yeter... Bir de mekkeyi gösterse daha ne istiyorsun ? 
Bir zahmet o çıkanları konuya ekle daha makbule geçer.Bir zahmet Google da inew v3 yazın çıkar karşınıza
Görüntüde eklemeseydin. Inew v3 yazarlık Google ye çıkardı zaten. Neden zahmet ettin ki?Bir zahmet Google da inew v3 yazın çıkar karşınıza
Dede'yi çok kızdırdın
Özellikle beklediği bir modeldi Find 7.İncelemesini dahi ilk ona yapmayı düşünüyordum.Kendini çıkılmaz ateşlere attın ki İnew V3 Maxi'de gitmez.Sen Donanım'da satmaya çalış.Gördüğüm kadarıyla orada da ilan açmışsın.Merak etme Donanım'da da ben karşılıyacağım seni 
Hacı nasıl telefon bu? Alayım mı?Ben kendi adıma konuşayım ki bu macerayı bir çok kez yaşadım.Mesele bundan ibaretse açığı kapatmış olduk.
Siz piyasa satıcılarına en çok kızdığım nokta kendi başlarınıza buyruk gidiyorsunuz.İnsanların istedikleri telefona kulak vermeyip olmadık markayı dayatmak gibi bir gayretiniz var.Misal Xiaomi Mi2s veya Hongmi 1s modellerini bu fiyatdan alacak insanı elle gösterirsin.Yada Premium düşünen bir insan için Vivo Xplay 3s,Zte Nubia X6 yada Oppo Find 7 kaçırılmayacak fırsatlardan bir tanesi.Ama elle bunun farkında olan bir satıcı gösteremezsin.Risk diye,yüksek fiyat diye kaçıyor ancak umulmadık bir markayla dönüş yapıyorsunuz.Bu piyasaya çok ağır sövesim var.150 veya biraz daha üstü kar marjıyla telefon getiremeyenler, nedense 150-200 $ telefonlarla 250-300 Tl kar yapmayı iş bildiler.
kesin imeı sorunu vardır abi 1-2 sene sorun yaşamasın ondan sonra 1 tlye imeı atıyorlar telefoncularİyiymiş... Peki bunun kaydı kuydu falan var mı? Alsam kapanma olasılığı nedir?

Markette imei atma programı bile varmışkesin imeı sorunu vardır abi 1-2 sene sorun yaşamasın ondan sonra 1 tlye imeı atıyorlar telefoncular![]()

İmei olayı nedir bunda? Kapanma riski var mı?siyah olanı satıldı ilginize teşekkürler...