şarjı iyi giden bi telefon gerekli

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türe

Türe

Üye
S3 tabii ;)

aleranol

aleranol

Üye
Eger sinir yoksa ve iyi şarj istiyorsan not2 al arkadasim. Ama nokia istiyorsan e6 alicaksin kesinlikle.

cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi
e6 mı e72 mi acaba e72nin kamerası daha iyi midir? AF yüzünden

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Evet e72 kamerası daha iyidir odaklaması olsun af olsun ama onda kamera sesini dahi kapatamıyorsun e6'ya göre yavaş bir cihaz e6 kadar uygulama desteği yok ayrıca ekran dokunmatiği yok vs vs e6 daha yeni nesil bir cihaz tavsiyem e6

cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi
tamam peki en ucuz nerde bulabilirm istanbulbilişimden alabilirm gibi

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
en ucuzuna bakma derim güvenilir bir yerden al bir nokia shop ya da vatan bilgisayar kampanyaları oluyor falan takip et genpa veya kvk garantili olsun diğerleri traş.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
en ucuzuna bakma derim güvenilir bir yerden al bir nokia shop ya da vatan bilgisayar kampanyaları oluyor falan takip et genpa veya kvk garantili olsun diğerleri traş.

3onur5

3onur5

Üye
Eskiden kullandigim bi 5610 music express im vardi kurban bayrami arefesi sarjini doldurdum ucus modunda kaldi telefonu hic elime almadim cekmece biraktim bugun elime aldim baktim telefona sarj sona dayanmis rahat bi 3 hafta ellemenden acik kalmis telefon normalde 3-4gun gidiyor

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Eskiden kullandigim bi 5610 music express im vardi kurban bayrami arefesi sarjini doldurdum ucus modunda kaldi telefonu hic elime almadim cekmece biraktim bugun elime aldim baktim telefona sarj sona dayanmis rahat bi 3 hafta ellemenden acik kalmis telefon normalde 3-4gun gidiyor

uçuş modunda normaldir telefonun sadece şarjı ufak tefek şeyleri şarja etki eder hiç kullanılmadan o kadar gitmesi normal ama uçuş modunda olmasa telefon sürekli şebeke arayacağından biter

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
603 al :)

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
güneş enerjisiyle çalışan portatif şarj aletlerinden al süper olur

NUD

NUD

Üye
X1-01 al en az 1 hafta :)

cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi
ZaZuM

ZaZuM

Üye
e72 benimde aklımda olan bi cihaz valla karizması bile yeter ya hastayım o telefona nasıl bi yer edindiyse gönlümde

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
nokia x3 çok iyidir bak ben kullanmıştım. bu arada paran sorun değilse lumya dokuzyüzyirmi al

gkcll

gkcll

Üye
e72 ye benim de büyük bir ilgim var anlamadım gitti

MrTech

MrTech

Üye
e6 :)

cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi
valla ya e72 nin şekli yeter teknosadan alcam

- - - Eklendi - - -

elecktroworldda da varmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt