Anket Şarjı en uzun giden telefon tablet? Herkes pil ve ekran süresinin fotosunu eklesin

Şimdi @The Shadow sağolsun 6 saat görüyor

Tepkiler: cici60

Sucrofe

Üye
Yakında...

Full wifi açık 5 saat 6 saat ekran nasıl alıyorsunuz? Parlaklık kısık güç modu ve diğer yaptıklarınız neler merak ettim

fu ll wifi açık 5 saat 6 saat ekran nasıl alıyorsunuz? Parlaklık kısık güç modu ve diğer yaptıklarınız neler merak ettim
Aynen haa bende de hep wifi acik en kisik parlaklikta kullaniyom 2 saat ekran suresi aliyom nerde adalet

cici60

Üye
    Konu Sahibi
fu ll wifi açık 5 saat 6 saat ekran nasıl alıyorsunuz? Parlaklık kısık güç modu ve diğer yaptıklarınız neler merak ettim
aynen dediklerin yapılı zaten ayrı yeten samsung ve play ıvır zıvırlarını kaldırdım arka planda sadece facebook twter instagram line whatsap çalışmakta
1 saat modern combat 5
2 saat swam attack oyanadım koydum fotoyu wifi ve mobil veri acıktı dostum hep aktif şekilde netde takıldığımı söyleyebilirim orjinal rom kullanmıyorum
şarjım bitsin yeni bi görüntü atacam
Aynen haa bende de hep wifi acik en kisik parlaklikta kullaniyom 2 saat ekran suresi aliyom nerde adalet
kardeş s3 minide maximum 2:30 3 saat alırsın bataryasıma göre normal bence

Son düzenleme:

Buda galaxy s ten goruntuler pil grafiginin sonunda biraz artis var yanlis anlasilmasin sarza takmadim benim sarz %4 lere filan dusunce bazen kendiliginden artiyor

cici60

Üye
    Konu Sahibi
.

buda son hali %38den sonra wifi kapadım ara ara açtım biraz tassaruflu kullandım

Tepkiler: Anil-D ve byAndroid

Anil-D

Üye
wifisiz 9 saat prosun benim s4 duzelt
elden hic dusurmedim aksam full wifi oyun[emoji41]

Anil-D

Üye
9 saat nasil aliyoz bizede soylesene hocam

Tablet Reeder A8R boom beach cok sarz yiyo [emoji25]

320 liraya aldik 3200 mah batarya ekran 8 inc ips ekran cozunurluk 1024*768

arkada çalışam samsung uygulamların sildim hep gereksizleri okadar kulladığım kadar wifi okadar

İyi güzelde sadece arka planda açık ve yer tutan sistem uygulamalarını silmek yetmez bana göre. Etkisi olur ama o kadar olmamalı sonuçta elinde ekran açık şekilde 9 saatten bahsediyosun