Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
şarj yüzdesi bir anda 23 ten 16 ya düştü
Sponsorlu Bağlantılar
3onur5
Üye
Konu Sahibi
şarj yüzdesi bir anda 23 ten 16 ya düştü
bataryada bi sorun var sanırım dün telefonda mesajlara bakarken bi anda yüzde 23 ten 16 ya düştü bi defada şarja takmıştım %20 gösteriyodu takar takmaz 25 e yükseldi acaba nasıl kalibre edicem bataryayı
0MG90
Üye
Batarya azalınca tamamen boşalt biraz bekledikten sonra şarja tak
Aklıma başka bir şey gelmedi
bataryada bi sorun var sanırım dün telefonda mesajlara bakarken bi anda yüzde 23 ten 16 ya düştü bi defada şarja takmıştım %20 gösteriyodu takar takmaz 25 e yükseldi acaba nasıl kalibre edicem bataryayı
Soyle yapabılırsın bataryayı tum bıtır ve sonra sarja tak ve tam dolana kadar hıc oynama bunu bır kac kez yaparsan duzelebılır
phasan
Üye
Arkadasım povur tuşu ile orta tuşa aynanda baş ve bır kaç sanıye bekle telefon kendı kapanıp acılır bazen bendede oluyor boyle duzelıyor
berfo98
Üye
Kardeşim aynı sorun bendede vardı yeni aldım i5 de %30 du birden %12 ye felan düşüyodu ve sinirimi bozmaya başladı aldıgım yere gittim verdim. Garantiye yolladılar
arkadaşlar dediğiniz gibi yapıcam şarjım tamamiyle bitsin teşekkür ederim yardımlarınız için
cihaz yurt dışı maalesef garantisizşuan açtım kapadım kapamadan önce telefonun şarjı 93 tü açtıktan sonra 95 oldu