şarj yüzdesi bir anda 23 ten 16 ya düştü

Sponsorlu Bağlantılar

3onur5

3onur5

Üye
    Konu Sahibi
şarj yüzdesi bir anda 23 ten 16 ya düştü
bataryada bi sorun var sanırım dün telefonda mesajlara bakarken bi anda yüzde 23 ten 16 ya düştü bi defada şarja takmıştım %20 gösteriyodu takar takmaz 25 e yükseldi acaba nasıl kalibre edicem bataryayı

0MG90

0MG90

Üye
Batarya azalınca tamamen boşalt biraz bekledikten sonra şarja tak
Aklıma başka bir şey gelmedi

can28282828

Üye
bataryada bi sorun var sanırım dün telefonda mesajlara bakarken bi anda yüzde 23 ten 16 ya düştü bi defada şarja takmıştım %20 gösteriyodu takar takmaz 25 e yükseldi acaba nasıl kalibre edicem bataryayı
Orjinal şarz aleti kullan

• Beğen
Tepkiler: 3onur5
phasan

phasan

Üye
Soyle yapabılırsın bataryayı tum bıtır ve sonra sarja tak ve tam dolana kadar hıc oynama bunu bır kac kez yaparsan duzelebılır

• Beğen
phasan

phasan

Üye
Arkadasım povur tuşu ile orta tuşa aynanda baş ve bır kaç sanıye bekle telefon kendı kapanıp acılır bazen bendede oluyor boyle duzelıyor

• Beğen
berfo98

berfo98

Üye
Kardeşim aynı sorun bendede vardı yeni aldım i5 de %30 du birden %12 ye felan düşüyodu ve sinirimi bozmaya başladı aldıgım yere gittim verdim. Garantiye yolladılar ;)

• Beğen
fk555897

fk555897

Üye
Servise ver bence bataryada sorun olabilir.

• Beğen
3onur5

3onur5

Üye
    Konu Sahibi
Orjinal şarz aleti kullan
orijinal şarj aleti kullanıyorum
Arkadasım povur tuşu ile orta tuşa aynanda baş ve bır kaç sanıye bekle telefon kendı kapanıp acılır bazen bendede oluyor boyle duzelıyor

Soyle yapabılırsın bataryayı tum bıtır ve sonra sarja tak ve tam dolana kadar hıc oynama bunu bır kac kez yaparsan duzelebılır
Batarya azalınca tamamen boşalt biraz bekledikten sonra şarja tak
Aklıma başka bir şey gelmedi

arkadaşlar dediğiniz gibi yapıcam şarjım tamamiyle bitsin teşekkür ederim yardımlarınız için
Servise ver bence bataryada sorun olabilir.
cihaz yurt dışı maalesef garantisizşuan açtım kapadım kapamadan önce telefonun şarjı 93 tü açtıktan sonra 95 oldu :D

phasan

phasan

Üye
orijinal şarj aleti kullanıyorum

arkadaşlar dediğiniz gibi yapıcam şarjım tamamiyle bitsin teşekkür ederim yardımlarınız için
cihaz yurt dışı maalesef garantisizşuan açtım kapadım kapamadan önce telefonun şarjı 93 tü açtıktan sonra 95 oldu :D
Dedıgım şehılde açarsa gereksız yere azalan olursa bazen gerı gelıyor

Üst Alt