Telefon Tavsiyesi Şarj ve hız konusunda en iyi telefon?

Sponsorlu Bağlantılar

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
note 4

furkankaya559758

Üye
Sony Xperia Z3 öneririm.

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Wi-Fi bağlantı sorunu, dokunmatik sorunu ve hızlı şarj tüketme sorunu gibi maddeler var.

Google'ın 7 günlük bir zaman diliminde yaptığı ve 1 Mayıs 2014 itibarıyla neticelenen araştırmada Jelly Bean sürümlerinin üstünlüğü gözlerden kaçmıyor. Yalnızca 4.1 Jelly Bean'ın %33.5 oranında kullanıldığı görülüyor. KitKat ise, 6 ay gibi bir süredir kullanıma sunulmasına rağmen hala %10 barajını aşamamış ve %8.5 ile yerini almış. Son olarak listede Gingerbread'in %16.2'lik payı da gözlerden kaçmıyor. Peki Siz hangi Android sürümünü kullanıyorsunuz ve memnun musunuz?
şuan sırf developer kernele overclock ekledği için tekrar backup 4.4.2 romuma döndüm ama çok kötü pil kitkatda 5 saat zor jellaybean 4.1.2 de 7.30 saat gidiyor

Sucrofe

Sucrofe

Üye
İlla amiral gemi almana gerek yok bence. Hepsi aynı işi yapıyor zaten, kağıt üstünde hız farkı var o kadar. Ben şarj ve performans istediğin için Z1 Compact, G2 gibi modelleri öneririm. Bütçe iyiyse Nexus 6, Z3, Note 4 gibi modelleri öneririm.

TayfurBeyy

TayfurBeyy

Üye
    Konu Sahibi
g2yi biraz daha fazla beğendim hem daha düzgün bi görüntüsü var gibime geliyo

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Fiyat aralığına göre z1 z2 ve z3 ü öneririm stamina modu ile mükemmel gidiyor. 2 gün şarja takmadığım bile oldu :D

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Lumia 1320 derim çekip giderim :ehe :ehe

TayfurBeyy

TayfurBeyy

Üye
    Konu Sahibi
lumianın arayüzünü sevmiyorum

PriZm

PriZm

Üye
bu konuyu bende cok merak ediyorum :D 12 saati gören bir cihaz varmı? yok, varsada bilmek isterim ;)
günlük ortalama 4 saati internet 1 saati oyun 1 saati ise cihazın görselleri ile ugraşan biriyim, denemedigim kullanmadıgım cihaz kalmadı sanırım 7. saati görecek olan cihaz yok ben bulamadım bulan olursa haber versin :)
tabi yeni nesile göre donanımı olmak kaydı ile :D
Genelde 18-20 saat bu sslerde azdı.

TayfurBeyy

TayfurBeyy

Üye
    Konu Sahibi

cihaz nedir hocam?benim eski telefon ace 2 de de 21-22 saati görmüştüm ama ne internete girmiştim ne de farklı bir şey telefonu kullanamadıktan sonra 3310 alayım 1 hafta kullanayım benim için internet kullandığım sürece boyunca şarjın yetmesi önemli

PriZm

PriZm

Üye
Note 2

• Beğen
Tepkiler: 0rqin4L

MaxipmaN

Üye
note2de 7saati geçtim iki kez onun dışında 6 saat ve üstü

TayfurBeyy

TayfurBeyy

Üye
    Konu Sahibi
elimde olan 4s ile note 2 yi kafa kafaya takas yapmak istersem çok kolay bulurum takas yapıcak insan ama aklım g2 de kaldı benim :D

MaxipmaN

Üye
elimde olan 4s ile note 2 yi kafa kafaya takas yapmak istersem çok kolay bulurum takas yapıcak insan ama aklım g2 de kaldı benim :D
4s dendi mi kaçmak lazım aslında çok demekki sazan.avi

TayfurBeyy

TayfurBeyy

Üye
    Konu Sahibi
bundan 1 ay önce isteyen oldu ama benim telefon yeni diye takas yapmak istemedim ben 4sden normal çalışmasında sıkıntım yok fakat şarj öldürüyor adamı artık yanımda şarj aleti ile geziniyorum neredeyse :D

MaxipmaN

Üye
bundan 1 ay önce isteyen oldu ama benim telefon yeni diye takas yapmak istemedim ben 4sden normal çalışmasında sıkıntım yok fakat şarj öldürüyor adamı artık yanımda şarj aleti ile geziniyorum neredeyse :D
16gb ucuz olsa note2 yerine alacaktım iyi ki kaçmışım note2 almışım

TayfurBeyy

TayfurBeyy

Üye
    Konu Sahibi
bakalım olmadı önce note 2 ile takas yaparım sonra g2 ye geçiş yaparım D:

MaxipmaN

Üye
bakalım olmadı önce note 2 ile takas yaparım sonra g2 ye geçiş yaparım D:
langırt oyunu indirdim dün parmakla zor oynadım,bi arkadaşımda da var note2 kalemle oyna dedi denedim sonuç süper telefonuma olan sevgim arttı :ehe

TayfurBeyy

TayfurBeyy

Üye
    Konu Sahibi
ahah pek oyun oynayan birisi değilim telefonla fakat numunelik 1-2 oyun bulunduruyorum arada :D

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye

nexus 5 ve lg g2 ile ilk zamanlar 16 saati bile gördügüm oluyordu fakat 9. güne geldiginde zulüm olmaya başladı
uygulama ve fazla oyun ile işim olmaz hatta nerdeyse uygulama hic kurmam
mc5 ile asphalt 8 hastasıyım bazen 2 veya 3 saat oynarım şarj %40 lara düşüyor
g2 ile nexus 5 aynı sarj seviyelerini gördüm

neyseki aldıgım cihazların tamamını denemek icin aldım ve sattım :)
halen bir cihaz bulamadım ama araştırmaktayım
internet ile oyun günlük favorim :)

Üst Alt