Genelde 18-20 saat bu sslerde azdı.bu konuyu bende cok merak ediyorum12 saati gören bir cihaz varmı? yok, varsada bilmek isterim
günlük ortalama 4 saati internet 1 saati oyun 1 saati ise cihazın görselleri ile ugraşan biriyim, denemedigim kullanmadıgım cihaz kalmadı sanırım 7. saati görecek olan cihaz yok ben bulamadım bulan olursa haber versin
tabi yeni nesile göre donanımı olmak kaydı ile![]()
cihaz nedir hocam?benim eski telefon ace 2 de de 21-22 saati görmüştüm ama ne internete girmiştim ne de farklı bir şey telefonu kullanamadıktan sonra 3310 alayım 1 hafta kullanayım benim için internet kullandığım sürece boyunca şarjın yetmesi önemliGenelde 18-20 saat bu sslerde azdı.
4s dendi mi kaçmak lazım aslında çok demekki sazan.avielimde olan 4s ile note 2 yi kafa kafaya takas yapmak istersem çok kolay bulurum takas yapıcak insan ama aklım g2 de kaldı benim![]()
16gb ucuz olsa note2 yerine alacaktım iyi ki kaçmışım note2 almışımbundan 1 ay önce isteyen oldu ama benim telefon yeni diye takas yapmak istemedim ben 4sden normal çalışmasında sıkıntım yok fakat şarj öldürüyor adamı artık yanımda şarj aleti ile geziniyorum neredeyse![]()
langırt oyunu indirdim dün parmakla zor oynadım,bi arkadaşımda da var note2 kalemle oyna dedi denedim sonuç süper telefonuma olan sevgim arttıbakalım olmadı önce note 2 ile takas yaparım sonra g2 ye geçiş yaparım D:

nexus 5 ve lg g2 ile ilk zamanlar 16 saati bile gördügüm oluyordu fakat 9. güne geldiginde zulüm olmaya başladıGenelde 18-20 saat bu sslerde azdı.