Telefon Tavsiyesi Şarj ve hız konusunda en iyi telefon?

Sponsorlu Bağlantılar

TayfurBeyy

TayfurBeyy

Üye
    Konu Sahibi
Şarj ve hız konusunda en iyi telefon?
İyi forumlar şuan 4s kullanıyoruö hız konusunda iyi fakat şarj çok hızlı bitiyo resmen şarjı içiyo cihaz konuyu yazmaya başladığımda %23 olan şarj şuan %15 önerebileceğiniz şarj ve hız konusunda iyi telefon modellerini yazarsanız sevinirim interneti çok kullanıyorum telefonda

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

bountykiller

bountykiller

Üye
fiyat aralığı kullanım önceliği ve sistem beklentilerinizi yazarsanız daha sağlıklı olur. Sanırım buna şarjınız yetmez ama Bi deneyin :)

berkoto38

berkoto38

Üye
z2 şarj konusunun lideri

NEXUS

NEXUS

Üye
Nexus 6 Pil , Kamera , Hız , Güncelleme vs... konusunda baya iyi Turbo Charching Özelliğide Çok İyi 15 dakika şarz edince 6 saat kullanabiliyorsun.
tabi daha satışa bile sunulmadı.
Sunulunca nexus 4-5 gibi çok çabuk tükenir. Ülkemize Filan Gelmesi 3-4 ayı bulur.
yani beklerim diyosan android'de en iyi tercih edilebilecek olan Nexus 6 yı öneririm ancak bekleyemem diyosan
Z2 de çok iyi bir tercih :)

heathrow

heathrow

Üye
Bir arkadaş Zorlu Center'daki Apple mağazasına 4S cihazını götürdü. Şarj problemi vardı. Cihazın garantisinin bitmesine 4 ay vardı. Yeni kutusunda 4S verdiler.

• Beğen
Tepkiler: lazye
byAndroid

byAndroid

Üye
Hocam bu konuda bildigim kadariyla en iyi note 4 cunku hem 1 saatte sars olabilirken ayni zamanda sarzida uzun gidiyor performansa diyecek laf yok zaten

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
motorola nexus6 çok süper geldi bana görünüş ve özellik moto g de alçak android 5.0 ı :DDD heyyy bende bi moto g almam lazım :D

• Beğen
Tepkiler: lazye ve .NeXuS.

safkain

Üye
Lumia sarj ve performansda lider bence

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
bu konuyu bende cok merak ediyorum :D 12 saati gören bir cihaz varmı? yok, varsada bilmek isterim ;)
günlük ortalama 4 saati internet 1 saati oyun 1 saati ise cihazın görselleri ile ugraşan biriyim, denemedigim kullanmadıgım cihaz kalmadı sanırım 7. saati görecek olan cihaz yok ben bulamadım bulan olursa haber versin :)
tabi yeni nesile göre donanımı olmak kaydı ile :D

byAndroid

byAndroid

Üye
bu konuyu bende cok merak ediyorum :D 12 saati gören bir cihaz varmı? yok, varsada bilmek isterim ;)
günlük ortalama 4 saati internet 1 saati oyun 1 saati ise cihazın görselleri ile ugraşan biriyim, denemedigim kullanmadıgım cihaz kalmadı sanırım 7. saati görecek olan cihaz yok ben bulamadım bulan olursa haber versin :)
Not4 , Z3 , Z3 compact

TayfurBeyy

TayfurBeyy

Üye
    Konu Sahibi
şarjım çok az kaldğı için internete giremedim birisi ararsa en azından cevap verebilmek için işyerindeydim ve şarj aletim yanımda değildi neyse fiyat olarak şöyle söyliyeyim 4s+para vererek takas yapabileceğim veya en kötü ihtimal 4s'i satıp üzerine para koyup alabileceğim birşey max 1300 falan yani tahmini

0MG90

0MG90

Üye
1300 ise Z1 Compact. G2'den daha fazla şarj süresi alıyor.

PriZm

PriZm

Üye
1300 ise o fiyata max pil performansını veren cihaz Note 2 dir.Arkasından G2 gelir.İkiside seni yarı yolda bırakmaz.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Note 2 veya G2 o fiyatın en iyisidir ama ben nexus 5 almanı öneririm.

bountykiller

bountykiller

Üye
tabiki var. For example 1320.

1300 tl demişsin ama bence 200 tl daha bulup hepsiburadadaki 1520 ye bakmalısın ;)

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Sony Tek Geçerim

TayfurBeyy

TayfurBeyy

Üye
    Konu Sahibi
şuan inceleme yaptığımda g2 en iyi durumda

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye