şarj sorunu - neo v

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
    Konu Sahibi
şarj sorunu - neo v
merhaba arkadaşlar önce ki gece turkcell in sahur için verdiği 250mb ın gazına gelerek sabahladım bi kaç tane oyun program filan yükledim marketten ve mobile 9 sitesinden, pes 12 fotoshop prog filan ardından şarj bitmek üzere iken taktım şarj işareti yani o küçük elektrik simgesi geliyor fakat o şarj tüpü ilerlemiyor hiç yarım saat sonra şarja tekrar baktım hala yüzde 1 görünüyor, dua mı okudum öyle braktım :) sabah kalktğımda yüzde yüz görünüyordu şarj yani dolmuştu fakat aynı sorun devam ediyor hala yani şarj tüpünün dolduğunu göremiyorum birde o gün aşırı ısınmıştı telefon özellikle hdmı girşinin olduğu yani sağ üst taraf. şimdi önerileriniz nedir virüs mü teknik bi sorun mu nedir bu lanet şey...

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
hard format patlar bence ama tam bilgim yok sen biraz daha sor soruştur

Türe

Türe

Üye
Kalibrasyon yap ;)

MrExpert

MrExpert

Üye
Kesin donanımsaldır bu tür şeyler yazılımsal olmaz sen biservise götür cihazı...

enes-1907

enes-1907

Üye
ya yok telefonda sorun felan...neo v de diğer modellerdeki gibi şarj tüpü ilerlediğini göstermez sadece telefonu takarsın aynı seviyede kalır atıyorum mesele yüzde 50 doldu ise o işaret yarıda kalır tabi bu söylediklerim telefon kapalı iken şarj ediosan geçerli

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
ya yok telefonda sorun felan...neo v de diğer modellerdeki gibi şarj tüpü ilerlediğini göstermez sadece telefonu takarsın aynı seviyede kalır atıyorum mesele yüzde 50 doldu ise o işaret yarıda kalır tabi bu söylediklerim telefon kapalı iken şarj ediosan geçerli

Haklı Fakat Tek,lefon Açıkken İlerlemiyorsa Problem Var :bangin:

TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
    Konu Sahibi
tamam ilerlemiyor zaten normalde diyorsun ama bende ilerliyordu arkadaş. belli bi ytüzde ulaşınca telefon ekran açık veya kapalı farketmiyor ilerlediği gözüküyor sadece ilk taktyığımda ilerlemiyor ve 5-10 dk kalmasına rağmen yüzde 1 de taktıysam çıkardığım zaman yine yüzde bir olarak gözüküyor şarj,fakat şarjım atıyorum yüzde 25 iken takarsam ilerleme anında gözüküyor sadece yüzde1 de böyle bi sorun var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...