Sarışınların Nesli Tükeniyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FrontmaN

FrontmaN

Üye
Nesli korumak lazım Hadi arkadaşlar norveçe-isveçe bi el atıverin.

hidayet

hidayet

Üye
sarışın esmeri nede kumralı benim için en güzeli insan olanı

Nicolas_Anelka

Üye
genelde şarışın bayanlar daha çokk insancıl ve sevdiğine bağlıı

FrontmaN

FrontmaN

Üye
<div class='quotetop'>(hidayet &#064; Feb 28 2006, 04&#58;09 PM) [post=287863]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
sarışın esmeri nede kumralı benim için en güzeli insan olanı
[/b][/quote]

Kesinilkle ( )

impavidus

impavidus

Üye
<div class='quotetop'>(requiemksk &#064; Feb 28 2006, 02&#58;11 AM) [post=287692]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
walla sarısınlardan cok benim ilgimi kızıllar cekıyo...nedemis büyüklerimizz.. sarısının adı kızılın tadı
[/b][/quote]
Katılıyorum arkadasım sana eskiden sarışın olmak ayrıcalıktı şimdi her yer sarışın kaynıyor.Ama hiçbiri doğal sarışın değil.En iyisi en farklısı kızıl

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
sarışın diyince erkekler akla gelmemiş sanırım

kırizantem

Üye
tükenmesin yaa

slayer

Üye
<div class='quotetop'>(impavidus &#064; Feb 28 2006, 07&#58;04 PM) [post=288046]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(requiemksk &#064; Feb 28 2006, 02&#58;11 AM) [post=287692]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
walla sarısınlardan cok benim ilgimi kızıllar cekıyo...nedemis büyüklerimizz.. sarısının adı kızılın tadı
[/b][/quote]
Katılıyorum arkadasım sana eskiden sarışın olmak ayrıcalıktı şimdi her yer sarışın kaynıyor.Ama hiçbiri doğal sarışın değil.En iyisi en farklısı kızıl
[/b][/quote]
Bir de renkli gözlü ve beyaz tenli olursa.... ufff tadından yenilmez....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt