Sarışınların Nesli Tükeniyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
a21a

a21a

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sarışınların Nesli Tükeniyor
<span style="color:#CC9933"><span style="font-size:12pt;line-height:100%">Sarışınların nesli tükeniyor </span></span>

<span style="color:#000099">İlk Sarışın Kadınlar 11 Bin Yıl Önce Kuzey Avrupa&#39;da Ortaya Çıktı </span>

Yeni bir araştırmaya göre ilk sarışın kadınlar, 10-11 bin yıl önce Kuzey Avrupa&#39;da ortaya çıktı. O zamana kadar herkes koyu renk saçlı ve koyu renk gözlüydü. Kanadalı antropolog Peter Frost&#39;un araştırmasına göre kadınlar, erkek nüfusunun azaldığı taş devrinde, rekabet edebilmek için evrim geçirerek sarışın ve mavi gözlü oldular.
Bunun nedeni, Buzul devrinin sonunda yaşanan yiyecek kıtlığı. Erkekler av bulabilmek için çok uzun mesafelere gidiyor ve birçoğu ölüyordu. Frost&#39;un bu teorisi, İngiliz ve Japon araştırmacılar tarafından da doğrulandı. Saç rengini belirleyen "MC1R" geninin Avrupa&#39;da en az 7 varyasyonu bulunuyor. Ancak dünyanın geri kalan bölgelerinde koyu renk saç ve gözler ezici bir çoğunlukta. Dünya Sağlık Örgütü&#39;nün (WHO) bir araştırmasına göre doğal sarışınların nesli 200 yıl sonra tükenecek. Çünkü gerçek sarışın genini taşıyan insan sayısı çok az. Bu araştırmaya göre dünyadaki en son doğal sarışın 2202 yılında Finlandiya&#39;da doğacak.

kaynak:habersağlık

CooL'n'Quiet

Üye
ben evlenmeden bitmicekmiş sevindim yaşasın sarısınlar :)))

slayer

Üye
a21a abi katilmi edecen beni... Benim hatunu koymusun resme&#33;&#33;&#33;&#33;

alternatif resimler....

CooL'n'Quiet

Üye
abi bunların nesli tükenirse ben yaşamam :))

a21a

a21a

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(slayer &#064; Feb 27 2006, 06&#58;17 PM) [post=287412]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
a21a abi katilmi edecen beni... Benim hatunu koymusun resme&#33;&#33;&#33;&#33;

[/b][/quote]

biliyorum elisha yı sevdiğini sana jest olsun istedim...

slayer

Üye
ok

ama
orada bunu tercih ederim....

spook

spook

Üye
bunlar cok hain oluyo bitsin bitsin

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
sarısınlar bitmeyin tukenmeyin ne olurrr

gknky

gknky

Üye
sarışınlar tükenirse bende tükenirim

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
al bendende o kadar

mAd_girL

mAd_girL

Üye
dahaaaa koskocaa 196 yıl var hemen ne üzülüyosunuz bee

bassavci

bassavci

Üye
bu araştırmalalarında suyu cıktı.
hakikaten güzel sallamışlar....

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Ohooo benim çok sarışın arkadaşım var bitmez onlar merak etmeyin..

keano

Üye
esmeri tek gecerim.. biktim burda zati sarisin sarisin sarisin :D

Darkmayne

Darkmayne

Üye
Bizim niye sarışınlara zaafımız var anlamıyorum ama sarışınsız bir hayat düşünemiyorum

mAd_girL

mAd_girL

Üye
evet mesela sarışınlar olmasa biz kime takılacaz dimi..

tofy

Üye
aaaaa çok üzüldüm ama çok var ee tabi sarışınlar hep esmerlerle evlenirse olacak olan durum bu

tühh neslim yok oluyooo

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
boya denilen bişi var yawwww nolcak yapay guzellik olur heheheheheeh

requiemksk

Üye
walla sarısınlardan cok benim ilgimi kızıllar cekıyo...nedemis büyüklerimizz.. sarısının adı kızılın tadı

Nicolas_Anelka

Üye
yok olmasın yaa esmerlerden bıktık artıkkk genlde bütün kız arkadaşlarım esmerdi ama bana ilk aşık olan kız beni çokk sevende şarışındıı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt