Eee o zaman bu telefonu kimse alamaz ki puanlar 2 yılda bi sıfırlanıyoBaktım şimdi T40 için istenen sarı puan 11.000, bu durumda 1 yılda yüklenecek sarı puan toplamı 3600 olursa![]()

Eski üyelere (abonelere) yaramıştır o kampanyaEee o zaman bu telefonu kimse alamaz ki puanlar 2 yılda bi sıfırlanıyo![]()

Turkcell işini biliyoEski üyelere (abonelere) yaramıştır o kampanya![]()
Yeni yıla girince annemin telefonunu da sarı kutuya üye yapıcam 5-6 yıllık hat alıcam t40'ı vurucam kırbacı

bilmiyorum ki . Turkcell in işiBenim anlamadığım herkesi biligilendirmeleri gerekmiyo mu ?

alırsın alırsınBen t40 alıcam hedefim o![]()

Gelen mesajla bizi kekledi dürzüler.ben boşuna mı harcadım şimdi! insan kesin bir bilgi verir ya!

sanırım bende kullanacaktım baktım harcamaya değer birşey yok dedim giderse gitsin baktım şimdi gitmemişben boşuna mı harcadım şimdi! insan kesin bir bilgi verir ya!
he anladım keşke 3590 olsaymış 2990'da3600 ün altındaki puanlar silinmiyor HalisÇünkü bir yılda toplam 3600 puan veriyor sana. Bu puanları da sonraki yıl sonuna kadar kullanabiliyormuşsun.
![]()
demekki bu sene sonuna kadar kullanabilirim iyi de daha çok toplanması gerekmiyor mu her ay 30 alıyorum 
kaç bindeydiBu yıl sonuna kadar birikseydi alırdım T40 ı