Evet gidecek kardeşim. Sıfırlanacak. Ben facebook paketi aldım 1000 puanla![]()
Bilmiyorum kardeşim. Bana 2 3 mesaj geldi sarı kutu puanlarınızın süresi aralık sonuna kadardır dendi. Ben gencavere de sordum evet öyle dedi neden dedim , alt yapı yenilendiği için silinecekmişBazı yerlerde 2 yıl sonra silinecek yazıyo ama her yıl yenilenirse 11.000 puan yapıp o telefonu kimse alamazki

Bize bilgilendirme yapılmadı amaBilmiyorum kardeşim. Bana 2 3 mesaj geldi sarı kutu puanlarınızın süresi aralık sonuna kadardır dendi. Ben gencavere de sordum evet öyle dedi neden dedim , alt yapı yenilendiği için silinecekmiş![]()

Kullan hepsini2990 var 3000 olsa nolcak sanki

Benim anlamadığım herkesi biligilendirmeleri gerekmiyo mu ?Kullan hepsini![]()

Bence boşa gitmemişBu duruma göre benim süre 2 yıllık boşuna harcadım![]()
sen kullanmasaydın Türkcell silecekti...Ama 2013’de hattınıza yüklenen puanları ise 31.12.2014’e kadar kullanabilirsiniz demiştiniz ben daha bu sene üye oldum sarı kutuya ?Bence boşa gitmemişsen kullanmasaydın Türkcell silecekti...
Pardon ya!!!Ama 2013’de hattınıza yüklenen puanları ise 31.12.2014’e kadar kullanabilirsiniz demiştiniz ben daha bu sene üye oldum sarı kutuya ?
Sen iki sene boşa mı gitti yazınca, senenin birini 2012 olarak algıladım. 

İnsanlık halii önemli değil abi 1 yıl içinde kaç sarı puan kazanılır ki babamda 6.000 civarı var ve harcamadık 2014 sonunda t40 alabilirmiyiz ?Pardon ya!!!Sen iki sene boşa mı gitti yazınca, senin birini 2012 olarak algıladım.
![]()