Sarı kutu hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Ccihat67

Ccihat67

Üye
    Konu Sahibi
Sarı kutu hakkında
Sarı kutudaki puanlar yıl sonunda siliniyor mu 6.000 puan var bu puanlar gidicek mi ona göre harcamayı düşünüyorum ?

marist

marist

Üye
Evet gidecek kardeşim. Sıfırlanacak. Ben facebook paketi aldım 1000 puanla :)

Ccihat67

Ccihat67

Üye
    Konu Sahibi
Evet gidecek kardeşim. Sıfırlanacak. Ben facebook paketi aldım 1000 puanla :)

Bazı yerlerde 2 yıl sonra silinecek yazıyo ama her yıl yenilenirse 11.000 puan yapıp o telefonu kimse alamazki

marist

marist

Üye
Bazı yerlerde 2 yıl sonra silinecek yazıyo ama her yıl yenilenirse 11.000 puan yapıp o telefonu kimse alamazki
Bilmiyorum kardeşim. Bana 2 3 mesaj geldi sarı kutu puanlarınızın süresi aralık sonuna kadardır dendi. Ben gencavere de sordum evet öyle dedi neden dedim , alt yapı yenilendiği için silinecekmiş :)

• Beğen
Tepkiler: Ccihat67
Ccihat67

Ccihat67

Üye
    Konu Sahibi
Bilmiyorum kardeşim. Bana 2 3 mesaj geldi sarı kutu puanlarınızın süresi aralık sonuna kadardır dendi. Ben gencavere de sordum evet öyle dedi neden dedim , alt yapı yenilendiği için silinecekmiş :)
Bize bilgilendirme yapılmadı ama :(

0MG90

0MG90

Üye
Ben açayım sarı kutuyu kullanayım o zaman boşuna gitmesin.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Gidiyor mu gitmiyor mu ona göre kullanayım

0MG90

0MG90

Üye
İnternetten baktım birine öyle mesaj gitmiş Turkcell'den bu yıl sıfırlanıyormuş. Kullanmak lazım :DBitirdim puanları :P

marist

marist

Üye
Gidiyor diyorum arkadaşlar. 2 3 mesaj geldi bana yaw.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
2990 var 3000 olsa nolcak sanki

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Yıl sonuna kadar kullanabiliyorsunuz, sarı puanlarınızı mağaza indirimi için kullanın boşa gitmesin. Mağaza indirim çekinizi daha sonrada kullanabiliyorsunuz.

Son düzenleme:
Ccihat67

Ccihat67

Üye
    Konu Sahibi
Ben kendi puanlarımı kullandım babamın puanlarınıda bitireyim bari

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Sizcede çelişkili değil mi?

Gelen Mesaj:
Sarı kutudaki puanlarınızın son kullanım tarihi 31/12/2013'tür

Türkcell Sarı Kutu:
Sarı Puan'larım için son kullanma tarihi var mıdır?
Evet. Yüklenen Sarı Puan'lar, yüklendikleri tarihten bir sonraki takvim yılının sonuna kadar geçerlidir. Bu tarihe kadar kullanılmayan puanlar geçerliliğini yitirir (Örneğin: 2012’de hattınıza yüklenen puanların son kullanım tarihi 31.12.2013’tür. 2013’de hattınıza yüklenen puanları ise 31.12.2014’e kadar kullanabilirsiniz).

:hmmm

• Beğen
Ccihat67

Ccihat67

Üye
    Konu Sahibi
Bu duruma göre benim süre 2 yıllık boşuna harcadım :)

Ccihat67

Ccihat67

Üye
    Konu Sahibi
Bence boşa gitmemiş :) sen kullanmasaydın Türkcell silecekti...
Ama 2013’de hattınıza yüklenen puanları ise 31.12.2014’e kadar kullanabilirsiniz demiştiniz ben daha bu sene üye oldum sarı kutuya ?

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ama 2013’de hattınıza yüklenen puanları ise 31.12.2014’e kadar kullanabilirsiniz demiştiniz ben daha bu sene üye oldum sarı kutuya ?
Pardon ya!!! :mahcup: Sen iki sene boşa mı gitti yazınca, senenin birini 2012 olarak algıladım. :ah

Evet bu durumda orada yapılan açıklamaya göre 1 yıl boşa gitti. :(

• Beğen
Ccihat67

Ccihat67

Üye
    Konu Sahibi
Pardon ya!!! :mahcup: Sen iki sene boşa mı gitti yazınca, senin birini 2012 olarak algıladım. :ah
İnsanlık halii önemli değil abi 1 yıl içinde kaç sarı puan kazanılır ki babamda 6.000 civarı var ve harcamadık 2014 sonunda t40 alabilirmiyiz ? :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt