Sar değeri ile tel şebekesi arasındaki ilişki??

Sponsorlu Bağlantılar

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim bi laf var bilirsin rakı içen öldüde su içen ölmedimi boşver begendigini hoşuna gideni al gönül isterdiki daha iyilerini al ama imkanlar neye izin veriyosa ona göre

Lafı şöyle desek daha iyi olur kardesim: atın ölümü arpadan olsun :D
neyse aynen dediğin gibi heryerde zehir, radyasyon, gdo vs var bunlara müsade var da sar değerine mi yok :D
sonuçta herkes için geçerli birşey bu durum.
Bilgiler için eyvallah kardeş. Peki sence hangi teli alayım? Özellikle şarj, müzik ve internet konusunda: wave2 mi? neo v mi?

Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye

Ne kadar iyi çekerse o kadar da az zarar verir. demekki iyi çeken sar değeri yüksek bir tel, az çeken sar değeri düşük bir tele göre daha mantıklı diyebilir miyiz?

söLemek istedigim o deiLdi.. her teLefonda sinyaL düşerse sar değeri artıyor demek istedim.. ama sar değeri yüksek oLmadanda iyi çeken teLefon var bir sürü..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Lafı şöyle desek daha iyi olur kardesim: atın ölümü arpadan olsun :D
neyse aynen dediğin gibi heryerde zehir, radyasyon, gdo vs var bunlara müsade var da sar değerine mi yok :D
sonuçta herkes için geçerli birşey bu durum.
Bilgiler için eyvallah kardeş. Peki sence hangi teli alayım? Özellikle şarj, müzik ve internet konusunda: wave2 mi? neo v mi?

valla kardeşim ikisi hakkındada bir bilgim yok

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
söLemek istedigim o deiLdi.. her teLefonda sinyaL düşerse sar değeri artıyor demek istedim.. ama sar değeri yüksek oLmadanda iyi çeken teLefon var bir sürü..

Mesela arkadaşım sar değeri düşük ama şebeke çekim gücü yüksek olan son çıkan modellerden kaç tane örnek yazabilir misin sana zahmet?

----------Eklendi @ 10:19:02 ---------- Yazıldı @ 10:18:28 ----------

valla kardeşim ikisi hakkındada bir bilgim yok

Tamam çok sağol kardeş.

• Beğen
Tepkiler: Dracule Mihawk
Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye

Mesela arkadaşım sar değeri düşük ama şebeke çekim gücü yüksek olan son çıkan modellerden kaç tane örnek yazabilir misin sana zahmet?

----------Eklendi @ 10:19:02 ---------- Yazıldı @ 10:18:28 ----------
meseLa :

googLe Nexus S - Htc 7 pro - bLackberry 9800 - S.E Xperia pLay - samsung wave 533 - htc sensation..

aL bak bakaLım bu teLefonLarın hepsi iyi ceken teLefonLar.. ve sar değerLeri en düşük teLefonLar.. siteLerinden araştırıp bak.. :)

• Beğen
Tepkiler: gölgee_65
maxirabit

maxirabit

Üye
wave 2 eski nesil oldu nerdeyse,doğru düzgün siteler de video açamıyor. Neo v tabi ki adobe desteği yüzünden daha iyi. Aslında elinde ki cihazı bile hiç değiştirme çünkü bir değiştirmeye başladığın da ardı arkası gelmez 3-4 aya başka cihaz alıyım dersin. Kendim bile bu özelliğimden bıktım diom artık. Elim de n8 var bide c3 daha şimdiden xe mi alsam galaxy s2 mi alsam diye düşüncesi başladı. N9'a baktım ama n8'le ekranlarının farkları öyle büyük değil. Kamera bile led'li. İşin gerçeği içimi pekte açmadı. Mesaj yazıcak olsam yine parmalarım bir araya sıkışır ekran boyutundan dolayı. Çünkü gerçekten dar geliyor Türkçe harf ekranı doldurunca.

• Beğen
Tepkiler: gölgee_65
gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
wave 2 eski nesil oldu nerdeyse,doğru düzgün siteler de video açamıyor. Neo v tabi ki adobe desteği yüzünden daha iyi. Aslında elinde ki cihazı bile hiç değiştirme çünkü bir değiştirmeye başladığın da ardı arkası gelmez 3-4 aya başka cihaz alıyım dersin. Kendim bile bu özelliğimden bıktım diom artık. Elim de n8 var bide c3 daha şimdiden xe mi alsam galaxy s2 mi alsam diye düşüncesi başladı. N9'a baktım ama n8'le ekranlarının farkları öyle büyük değil. Kamera bile led'li. İşin gerçeği içimi pekte açmadı. Mesaj yazıcak olsam yine parmalarım bir araya sıkışır ekran boyutundan dolayı. Çünkü gerçekten dar geliyor Türkçe harf ekranı doldurunca.

Aslında haklısın arkadaşım çünkü taviz tavizi doğurur. Bir defa telini erkenden değiştireyim dersen artık ardı arkası kesilmez. Ama benim tel nisan'da 1 yaşını dolduracak inşallah ve ben bu yaza doğru almayı düşünüyorum böyle olursa ortalama teli 15 ay kullanmış olacam ve bence bu süre normal diye düşünüyorum :)

gursoft

Üye
Yazılanları okudum..kaba bir deyimle ağzı olan konuşmuş...T e c r ü b e edilmiştir...denenmiştir..kesinlikle sar değeri şebeke ile bağlantıda etken...doğru orantılı...yüksek ise ( zararlı olduğunu herkes kabul ediyor ) daha iyi bir çekim gücü..düşük ise maalesef servis yok...bunu defalarca denedim..ispatlamaya da her türlü varım...insanları doğru bilgilendirme adına gerekli gördüğüm için yazıyorum...şebeke sinyali zayıf bir yerde denenirse sonuç net bir şekilde ortaya çıkacaktır..

aleranol

aleranol

Üye
Süper hortlatma.

• Beğen
Tepkiler: maxirabit
maxirabit

maxirabit

Üye
Yazılanları okudum..kaba bir deyimle ağzı olan konuşmuş...T e c r ü b e edilmiştir...denenmiştir..kesinlikle sar değeri şebeke ile bağlantıda etken...doğru orantılı...yüksek ise ( zararlı olduğunu herkes kabul ediyor ) daha iyi bir çekim gücü..düşük ise maalesef servis yok...bunu defalarca denedim..ispatlamaya da her türlü varım...insanları doğru bilgilendirme adına gerekli gördüğüm için yazıyorum...şebeke sinyali zayıf bir yerde denenirse sonuç net bir şekilde ortaya çıkacaktır..
Bu dediğiniz doğru olsaydı çin malı sahte telefonlar her yerde f ull çekerdi.

Üst Alt