Sanırım s3'ümün ses çıkışı bozuldu :(

Sponsorlu Bağlantılar

enterneoll

enterneoll

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım s3'ümün ses çıkışı bozuldu :(
arkadaşlar s3 kullanıyorum ve rom'da kuruluydu bu gün bişey oldu ve cihazın sesinde bir sorun var takıyorum kulaklığı biraz müzik dinliyorum sonra sesi sona doğru yaklaştırınca aşırı derecede parazitlenip ses tamamen kapanıyor telefonu yeniden başlatıyorum bazen aynı kalıyor bende bataryayı çıkarıp 1-2 d.k bekliyorum bazen bu bile çözmüyor şimdi orjinal rom iniyor ne yapmamı tavsiye edersiniz ?

emreolol

Üye
orjinal romda devam edin zaten baska yapacqk bisey yok yeni rom ve guncelkeme bekle

PriZm

PriZm

Üye
Orjinal rom yükle düzelmezse donanımsal bir sorun var demektir.

enterneoll

enterneoll

Üye
    Konu Sahibi
şu an iniyor 1 saat kaldı yazıyor umarım yazılımsaldır ama bir çok rom kurdum çözüm olmadı kernelde değiştirdim birşey farketmedi farklı kulaklık yine çözüm olmadı :(

emreolol

Üye
donanimsal sorun var ozaman yolla servise gitsin garantisi varsa.yapsinlar iste usleri ne...

enterneoll

enterneoll

Üye
    Konu Sahibi
doğrusu garantiye vermek istemiyorum uzun sürüyor geri dönmesi :(

emreolol

Üye
doğrusu garantiye vermek istemiyorum uzun sürüyor geri dönmesi :(

en cok 21 is gunu mu ne okadar zamanda yaparlar tabi en fazla brnimkini bile bi haftada yapmislardi dokumatigi degistirmiskerdi resmen ekran felan hersey degisti ginder mecbur baska yolu yok herseyi denemissin

enterneoll

enterneoll

Üye
    Konu Sahibi
ekrandada üst tarafta bildirim çubuğu olan yerde burn-in olayı varmış bende :D hafiften onuda söylesemmi acaba verirken ?

emreolol

Üye
ekrandada üst tarafta bildirim çubuğu olan yerde burn-in olayı varmış bende :D hafiften onuda söylesemmi acaba verirken ?

ne sorunu varsa soyle yapmadan sana geri vernezler roman yaz adeta verirken adamlar yapiyor yani :)

enterneoll

enterneoll

Üye
    Konu Sahibi
:D şimdi bide odin sayacı sıfırlamakla uğraş off baya işim var benim bu gün :(

PriZm

PriZm

Üye
Odin sayacını sıfırlamaktan daha basit ne var :D

enterneoll

enterneoll

Üye
    Konu Sahibi
Odin sayacını sıfırlamaktan daha basit ne var :D

sevmiyorum uğraşmayı :D bide abi 2 güne kadar telefonumda sorun yok diye seviniyodum sendede aynısı oldu nazar deydi :D nedir bu şanssızlık

PriZm

PriZm

Üye
Hep Artles yüzünden :zzz:

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve enterneoll
PriZm

PriZm

Üye
Bana da çoğu kişi Alican diyeceğine Nawy der alışkanlık olmuş. :zzz:

enterneoll

enterneoll

Üye
    Konu Sahibi
burada genelde nickler söyleniyor ama evet artles bu forumdan gitmeli yoksa sağlam telefon kalmıyacak :D

- - - Eklendi - - -

servise verirken bootloader ekranında kırmızı ünlem olması sorun olur mu ?

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
Artles

Artles

Üye
Abi ahahahahahaha :D:D:D:D

-Emre

-Emre

Üye

Daha vermedim garantiye.

ilk önce süper yapıştırıcı ile ucu yapıştırmayı deneyeceğim eğer tutmaz ise garantiden yenisini alacam :zzz:
Çalışır mi ki öyle :hmmm peki garanti yapıyor muymus?

- - - Eklendi - - -

Veya yenisini veriyor mu

Üst Alt