Sanırım belle gerçekten geliyor çünkü..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
man20

man20

Üye
ben sana burdan bişey yazardım ama terbiyem müsade etmiyo. Ne demek istediğimi umarım anlamışsındır.
töbe estağfurullah uyku saatin geçti heralde yat uyu lütfen. çünkü saçmalıyorsun!

----------Eklendi @ 00:47:41 ---------- Yazıldı @ 00:47:01 ----------

anam be moruk olduk iyimi kızım dur yaşım daha 20 moruklık için daha bi 20 sene daham var :D
o lafın gelişi yaa :D

hakan_710

hakan_710

Üye
Ben ne gibi davrandım söyle bende bileyim kardeş?

arkadaşım bak forumda bir sürü konu var ve bunların bazıları insanlar için önem arz ediyo. yaptığın yanlısı biliyo olman gerek. Her konuya mesaj yazmak zorunda değiliz dmi? Mesaj yazmayı geçtim alıntı yapıp gülücük vs koymaya da anlam veremiyorum. Birbirimizi üzmeye değmez lütfen biraz duyarlı olun

ahmetyilmazas4

ahmetyilmazas4

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım bak forumda bir sürü konu var ve bunların bazıları insanlar için önem arz ediyo. yaptığın yanlısı biliyo olman gerek. Her konuya mesaj yazmak zorunda değiliz dmi? Mesaj yazmayı geçtim alıntı yapıp gülücük vs koymaya da anlam veremiyorum. Birbirimizi üzmeye değmez lütfen biraz duyarlı olun

helal kardeş

AмσηR@

AмσηR@

Üye
mesjları şikayet et olsun bitsin bence, suan yorum yaparak sende mesj kasmıs gibi oluyorsun :) mod gelir mesjları siler için rahat olsun.
Bellenin gelişi bile ortamları gerer olmuş bre..

hakan_710

hakan_710

Üye
AмσηR@;4287133' Alıntı:
mesjları şikayet et olsun bitsin bence, suan yorum yaparak sende mesj kasmıs gibi oluyorsun :) mod gelir mesjları siler için rahat olsun.
Bellenin gelişi bile ortamları gerer olmuş bre..

mobilden şikayet edemiyorum sorun da orda ayrıca üye olma tarihime, mesaj sayıma ve bugüne kadar attığım mesajlarıma bakarsan ne demek istediğimi anlarsın

valent

valent

Üye
Kardeş ne yanlış yaptım sen bana onu söyle alıntı yapıp gülücük koymak yanlışmı bumu yanlış olan seninde alıntı yapıp gülücük koyduğun zamanları gördük o halde sende yanlışsın kusura bakma hem bu seni hiç ilgilendirmez istediğim konuya girer yazar çıkar güler geçerim sen buna karışamazsın benim sana karışamadığım gibi.Gelip burda hesap sorarcasına konuşup tartışmada yaratmaya hakkın yok bırak insanlar nereye ne yazıyorsa yazsın senmisin buranın inzibatı?varsa derdin şikayet et yanlışım varmış ya şikayet et o halde sanada başka hiçbirşey demiyorum.

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
belle geliyor diye millet konuyu bellemiş :d: bu ne yahu

SilentOne

SilentOne

Üye
töbe estağfurullah uyku saatin geçti heralde yat uyu lütfen. çünkü saçmalıyorsun!

----------Eklendi @ 00:47:41 ---------- Yazıldı @ 00:47:01 ----------

o lafın gelişi yaa :D

he tamam ozman sorun yok :D

----------Eklendi @ 00:56:04 ---------- Yazıldı @ 00:55:28 ----------

belle geliyor diye millet konuyu bellemiş :d: bu ne yahu
hiç sorma artık modlar symbian bolumune karışmıyorlar isyanları bastıramıyorlar :D

man20

man20

Üye
Kardeş ne yanlış yaptım sen bana onu söyle alıntı yapıp gülücük koymak yanlışmı bumu yanlış olan seninde alıntı yapıp gülücük koyduğun zamanları gördük o halde sende yanlışsın kusura bakma hem bu seni hiç ilgilendirmez istediğim konuya girer yazar çıkar güler geçerim sen buna karışamazsın benim sana karışamadığım gibi.Gelip burda hesap sorarcasına konuşup tartışmada yaratmaya hakkın yok bırak insanlar nereye ne yazıyorsa yazsın senmisin buranın inzibatı?varsa derdin şikayet et yanlışım varmış ya şikayet et o halde sanada başka hiçbirşey demiyorum.
helal :alkis

hakan_710

hakan_710

Üye
bu konuya artık cevap vermiyorum. Cevap vermemenin tek nedeni de tartışma çıkmaması. Ben tartışma yaratma taraftarı değilim söylediğim sözler sadece senin şahsın için geçerli de değildi. Olay sende patladı orası ayrı. Bu kadar zamandır forumda takılıyorum ama insanlar bazı şeyleri marifet görüyolar. Onlar haklı tamam ben susuyorum ne yapmak istiyosanız onu yapın. Herkes neyin ne olduğunu kimin neyapmaya çalıştığını biliyo. valent arkadaşım senden de özür diliyorum. Yolun açık olsun kardeşim iyi forumlar...

valent

valent

Üye
bu konuya artık cevap vermiyorum. Cevap vermemenin tek nedeni de tartışma çıkmaması. Ben tartışma yaratma taraftarı değilim söylediğim sözler sadece senin şahsın için geçerli de değildi. Olay sende patladı orası ayrı. Bu kadar zamandır forumda takılıyorum ama insanlar bazı şeyleri marifet görüyolar. Onlar haklı tamam ben susuyorum ne yapmak istiyosanız onu yapın. Herkes neyin ne olduğunu kimin neyapmaya çalıştığını biliyo. valent arkadaşım senden de özür diliyorum. Yolun açık olsun kardeşim iyi forumlar...
Hakan kardeşim sende kusura bakma bende biraz sinirlendim sana bak benimde üyelik tarihime mesaj sayıma ben oraya buraya zırp pırt yazan insan değilim bakma şu 1 haftadır takılıyorum yoğun olarak konuma bak 4 yıldan fazla oldu konu dahi açmadım.Sözün kısası kusura bakma öyle konuşup kalbini kırmak değildi niyetim.

kaqan18

kaqan18

Üye
kilit

SilentOne

SilentOne

Üye
tamam dır beyler herşey tatlıya bağlandı :D

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Lutfen arkadaslar yorumlarinizi incitmeden ve tartisma cikarmadan yapmaliyiz biraz kalp kirmadan yazilarimiza onem verelim.
Cunku birbirimize bu forumda ihtiyacimiz olduna inaniyorum.

Saygilar

• Beğen
Tepkiler: iatis ve pRime.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...