Belle Pazartesi Günü Gelebilir ! 06.02.2012

Sponsorlu Bağlantılar

hakan_710

hakan_710

Üye
nokia genelde perşembe günleri upload yapıyor. bence perşembe gününden önce beklemeyin derim.

çarşamba deil miydi o yaa? herneyse ben bu nokia nin anna sini belle meden uyuyamaz oldum. Hergün servise gidicem inat değil mi

serinaga

serinaga

Üye
Sanırım bugünü PAS geçtik ...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Aşağıdaki bu yazının sizce aslı var mı?

belle için üzücü bir haber

arkadaşlar nokia servisinde bir arkadaş bellenin türkiye geliş tarihi olarak en erken mart ayının ikinci haftasi olarak belirtmiş nokia yazılımını türkiyeye geç vermesinin sebebi satış grafiklerinin iyi olmasıymis öncelik pazarın düşük olduğu ülkelermis. Bunları duymak beni çok sarstı​

FlaxLy

FlaxLy

Üye

arkadaşlar nokia servisinde bir arkadaş bellenin türkiye geliş tarihi olarak en erken mart ayının ikinci haftasi olarak belirtmiş nokia yazılımını türkiyeye geç vermesinin sebebi satış grafiklerinin iyi olmasıymis öncelik pazarın düşük olduğu ülkelermis. Bunları duymak beni çok sarstı​

Yalan haber. Martta çıkarmaz ya :hmmm yok sa ne olur bilinmez.

sand_storm

sand_storm

Üye
ya bu kadar abartmayin bu belle konusunu. Gelincede surasi soyle,bu niye boyle muhabbetleri havada ucacak.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
ƒℓα[χ]ℓу;4317321' Alıntı:
Yalan haber. Martta çıkarmaz ya :hmmm yok sa ne olur bilinmez.
Habere itibar etmedim lakin yinede bir tedirginlik olmuyor değil. Son dakika golü yemeyelim de...

----------Eklendi @ 10:40:14 ---------- Yazıldı @ 10:38:50 ----------

ya bu kadar abartmayin bu belle konusunu. Gelincede surasi soyle,bu niye boyle muhabbetleri havada ucacak.
Hele bi gelsinde ağam, ondan sonra şurası şöyle burası böyle diyelim tek.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
mart'a sarkmaz nokia türkiye bile birkaç güne duyuracağız dedi..o birkaç güne martı da katıyorlarsa artık bilmem :D :D askeri mantık var bunlarda..

FlaxLy

FlaxLy

Üye
mart'a sarkmaz nokia türkiye bile birkaç güne duyuracağız dedi..o birkaç güne martı da katıyorlarsa artık bilmem :D :D askeri mantık var bunlarda..

Bir tane üye var. Amcası fabrikada çalışıyormuş. Martta gelirmiş. :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
ƒℓα[χ]ℓу;4317415' Alıntı:
Bir tane üye var. Amcası fabrikada çalışıyormuş. Martta gelirmiş. :D
Eğer marta sarkarsa artık kaç tane Belle konusu daha açılır Allah bilir.

uran22

Üye

amacım kimseyi aşağlamak değil lakin koskoca nokia elin işçisine mi söyleyecek yalan haberlerden bıktım artık!

altannemre

Üye
nokia destek hattını aradım şimdi güncelleme ile ilgili çıkan haberlere inanmayın ülkelerin kodlarına göre gelecek tir gelmesi bir kaç haftayı bulacak sizin tel e gelip arkadaşınızın kine gelmeyebilir bencede bu tür çıkan haberlere inanmayın arkadaşlar

hakan_710

hakan_710

Üye
az bekleyin servisteyim Şimdi bakalım ne diyecekler 6 kişi var

uran22

Üye
şok şok şok belle çok yakındır arkadaşlar...

FlaxLy

FlaxLy

Üye
Gelmiyor işte konu kilit olabilir :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaslar pc de olanlar bi bakabilirmi hakan online mı

barış36197

barış36197

Üye
şuan online durumda