Belle Pazartesi Günü Gelebilir ! 06.02.2012

Sponsorlu Bağlantılar

m542tf

m542tf

Üye
ne kadarda meraklı varmış.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

FlaxLy

FlaxLy

Üye
Mustafa abi çaktın telefona Belle'yi senin tuzun kuru tabi, bizim daha çakma belle'miz bile yok o yüzden sabırsızlanıyoruz.

Doğru ama belle geldiği zaman "Bumuydu belle" diyerek kafanı duvarlara vurma sakın :D Tuzumuz kurudu yeni tuza ihtiyacımız var :eller:

mehmetemin90

Üye
az once nokia suitte bir update gordum ama sonuc yine hayal kırıklığı :ağlarım:
[/URL][/IMG]

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
sağlıklı gelsinde problem yaşamayın
İnşallah abi güzel dileğin için sağol.

ƒℓα[χ]ℓу;4317543' Alıntı:
Doğru ama belle geldiği zaman "Bumuydu belle" diyerek kafanı duvarlara vurma sakın :D Tuzumuz kurudu yeni tuza ihtiyacımız var :eller:
Yok artık o kadar da değil. Sonuçta telefon işimizi görüyor tabi ha anna ha belle... Biz sadece görsel olarak biraz değişsin istiyoruz.

covar

covar

Üye
arkadaşlar bellenin geleceği yok

yoIcu

yoIcu

Üye
Hakan kardeş bu ekran çizgileri ve belle son servis durumu nedir?

Servislik bi durumsa bende götüreyim.

hakan_710

hakan_710

Üye
diğer konulara yazmışım burayı unutmuşum :D

telefonu yeni teslim ettim geldim c6-01 lerin bazılarında ekranda problem var dikkatinizi çekmiştir beyaz renkte belli oluyo. çoğu kişi bunu ekranın özelliği dedi ama bazılarında olmadığı için içime kurt düştü bende servise gittim biraz önce ekranı inceleyeceklerini söylediler. gitmişken belleyi de sordum tabi. :naughty: yazılım yükleticem belle çıkmış dedim. görevli bayan yazılımdan anlamadığı için teknisyeni aradı oda 25.007 var falan gibi bişeyler söyledi bende sorgut un çektiği videoyu tele atmıştım oracıkta açtım gösterdim arkadaşım istanbuldan aldı bu yüklü hemde türkçe deyince. kadın teknisyene telefonda anlatmaya çalıştı versiyon numarasını falan söyledim oda server a bakacaklarını varsa yükleyeceklerini söyledi.ayrıca telefonu koyduğu zarfa symbian belle yüklenecek versiyon 111.30.609 yazdı :zuhaha: akşama hazır olur heralde dedim büyük ihtimal dedi şimdi sabırsızlıkla bekliyorum :eller: bakalım sonuç ne olacak. beklemede kalın alın bu da servis formu

anatolia28

Üye
nokia resmen bizimle resmen dalga geçiyor nokia türkiye twittera şu iletiyi yazmışlar demekki biliyorlar ne zaman geleceğini, yüklenelim arkadaşlar açıklasınlar ne zaman geleceğini

Nokia Türkiye

Önümüzdeki günlerde bizden beklediğiniz güzel bir haber var mı? :)

LinkinParkMania

LinkinParkMania

Üye
evet mesela o gelmek bilmeyen nokia belle güncellemesi artık gelirse belki müşteri odaklı bir şirket olduğunuzu düşünebiliriz

barisclermont

barisclermont

Üye
Ben Fransa'dayim burasi da ayni. Symbian, Android... bekleyip duruyoruz güncellemeleri. Yetkililer de kesin birsey demiyorlar.

yoIcu

yoIcu

Üye
NOKİA internet veri trafiğini artırıyor heralde twitter den.

FlaxLy

FlaxLy

Üye
Bekleyin ya. Şuan nokia genel müdürlüğnündeyim.

Belle işleri müdürünün odasında "Belleyi çıkar" butonu var. O düğmeye basmaya çalışıyorum şuan. 10-15dk ya çıkar.

Febris

Febris

Üye
beyler bugunde bittigine gore 8.ine bakicaz ayin.. :off:

muratay_35

Üye
şunu anlamıyorum bu anna belle carla hepsi sonuçta aynı işi görmeyecek mi anna yokken gelse ne güzel olur diyordunuz şimdi de belle yi bekliyorsunuz sonra carla yı beklemeye
başlayacaksınız. Yorumlara bakıyorum şu gün gelecek yok bugün gelecek bend n8 kullanıyorum v ne zaman ovi suitte güncellemeyi börürüm o zaman yüklerim. Teli hackleyip riske girmem şu da bir gerçek güncelleme şimdi yayımlansa siz yine de yükleyemeyeceksiniz çünkü ürün koduna göre alabileceksiniz güncellemeleri

kamikaze55

Üye
5 dk önce c6-01 2 dk lığına elimdeydi yeni alınmış. Yarın büyuk ıhtimal.yani umutlar o yönde en azindan:)

hakan_710

hakan_710

Üye
şunu anlamıyorum bu anna belle carla hepsi sonuçta aynı işi görmeyecek mi anna yokken gelse ne güzel olur diyordunuz şimdi de belle yi bekliyorsunuz sonra carla yı beklemeye
başlayacaksınız. Yorumlara bakıyorum şu gün gelecek yok bugün gelecek bend n8 kullanıyorum v ne zaman ovi suitte güncellemeyi börürüm o zaman yüklerim. Teli hackleyip riske girmem şu da bir gerçek güncelleme şimdi yayımlansa siz yine de yükleyemeyeceksiniz çünkü ürün koduna göre alabileceksiniz güncellemeleri
ürün kodunun bir önemi yok siz nokia suite ten yüklediğiniz için size öyle geliyo. herhangi bir ülkeye çıkar çıkmaz belle yüklemek zor bişey değil önmli olan çıkması. tabi sizin tercihiniz hangisinden yana olur onu bilemem

Üst Alt