Sandisk 8GB USB 9.95 TL

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KayraBey

KayraBey

Üye
Kardeşlerimi kazıklamayı severim :P:

Malamadrı

Malamadrı

Üye
8 gb 10tl mi gayet uygun hemen alcam da bu bilgi doğru mu ?

Malamadrı

Malamadrı

Üye
:tşk: iki tane alırım ben

Enes

Enes

Üye
Aaa ayıp ediyorsun kardeşim. Yarın sabahtan Bim'in kapısına dayan al Usbyi :D
yahu yakınımda 7-8 tane Bim var yamyam gibi saldırıyolar harp var sanki ordan geçerken o izdiham milletin elindekini çekiştirmeler :D

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
    Konu Sahibi

yahu yakınımda 7-8 tane Bim var yamyam gibi saldırıyolar harp var sanki ordan geçerken o izdiham milletin elindekini çekiştirmeler :D

Aynen :D erkenden gitsen bile belki bazı yamyamlar yüzünden bize yâr olmayabilir :D Gözümüz açık olsun :d:

Malamadrı

Malamadrı

Üye

Açılış saati pek kalabalık olmuyo en azından buradaki böyle

- - - Eklendi - - -

inşallah uyanabilirim :)

Malamadrı

Malamadrı

Üye
erkenden gidelim de bu maxicebe bim'e özel bir panel isteyelim tüm gelişmeleri takip edebiliriz mesela ben tableti kaçırdım üzüldüm bim paneli olsa sürekli bakardık yani

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
    Konu Sahibi
09:30 Açılıyodu sanırım :hmmm 9'da orada olur açılınca koşa koşa gider alırım hemen artık :D

Malamadrı

Malamadrı

Üye
ben iki tane garanti alırım 8+8=16 gb

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
    Konu Sahibi
Bilemiyorum şimdi bilgisayar falan olacak ya kesin dolar orası :D Daha önceden görmüştüm fotoğraf makinesi için bile acayip bekleyen topluluk vardı :D Düşün artık :D

- - - Eklendi - - -

ben iki tane garanti alırım 8+8=16 gb

Hadi bakalım hayırlısı :)

Malamadrı

Malamadrı

Üye
sizinkiler de hayırlı uğurlu olsun

- - - Eklendi - - -

carrefour real pratiker bu gibi yerler de 4 gb flash bellek 19tl tabi bir ara şimdi nedir bilemem kısaca bim her şekil önde gidecek onun için uğraşıyo

- - - Eklendi - - -

bence bu bim çok ilerleyen zamanlarda tamamen bir alışveriş mağazası olacak gıda'yi bile kaldıracak adamların operatörü yoktu o bile oldu düşünün mağazası neden olmasın yaşasın bim yaşasın le kola le sandisk :)

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah birader :)
Fiyatlarda değişim çok oluyor ama en ucuzu şimdilik bu :oke:

Enes

Enes

Üye
iyidir iyidir bim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt