Sandisk 128 GB Micro SD Test (SDSDQUAN-128G-G4A)

Sponsorlu Bağlantılar

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Sandisk 128 GB Micro SD Test (SDSDQUAN-128G-G4A)
Nokia 808 Pureview Cep Telefonuna Takılı Olarak Denenmiştir.PC USB 2.0 Destekli.Normalde 48 MB Okuma Hızı Deniyor Ama O Hızları Hiç Göremedim Artık 3.0 Bir Cihazmı İstiyor Görmek İçin Bilemiycem.200 TL Ye Yakın Almiştim Şu An 130-170 TL Arasında Rahatlıkla Bulabilirsiniz.Yalnız Aldıkdan Sonra Orjinal Olduğuna Emin Olun.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

turancen

turancen

Üye
Ben bu kadar büyük hafıza kartlarından korkuyorum açıkcası, bende 64gb sandisk var, 2 sefer telefon yüzünden format attı kendine kendine, oda rom yüklerken oldu :D şimdi ise sürekli yedeğini alıyorum, ne olur ne olmaz diye, fotoğraf ve videolar sürekli birikince haliyle boyutlarda büyüyor, bir müddet sonra hafıza kartı sapıtmaya başlıyor, eğer yedek almazsak, gider bütün resim ve videolar artık her ne varsa. Bence telefonlar için ideal boyur 32gb dır, can çatlasa 64gb... Bunlar benim görüşümdür :)

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Ben bu kadar büyük hafıza kartlarından korkuyorum açıkcası, bende 64gb sandisk var, 2 sefer telefon yüzünden format attı kendine kendine, oda rom yüklerken oldu :D şimdi ise sürekli yedeğini alıyorum, ne olur ne olmaz diye, fotoğraf ve videolar sürekli birikince haliyle boyutlarda büyüyor, bir müddet sonra hafıza kartı sapıtmaya başlıyor, eğer yedek almazsak, gider bütün resim ve videolar artık her ne varsa. Bence telefonlar için ideal boyur 32gb dır, can çatlasa 64gb... Bunlar benim görüşümdür :)
64 GB Yetmiyordu Alan Sıkıntı Yaşatıyordu Bana Ama Şu Anda Rahatlaktı Diyebilirim :) Ben Telefona Yazılım Atarken Çıkartırım Yanlişlıkla Bişey Silmediğim Sürece Sorun Olmuyor :) Ama Dediğin Gibide Yedekliyorum 2.Bir PCim Var 2 TB HDD Var Dahili Onda Yedekli Birde Telefonumda Resim video Saklamam Ben Yani Şu Anda Telefonla Beraber Hafıza Kartına Bişey Olsa Tüm Bilgilerim Yedekde :)

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
telefon 32gb
bi de 32 gb sd kart var

pc de sırf fotoğraf ve video için 1tb lik arşiv hdd si var

doldukça içine atıyorum

epeydir atmadım şuan 22gb foto/video var telefonda

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
telefon 32gb
bi de 32 gb sd kart var

pc de sırf fotoğraf ve video için 1tb lik arşiv hdd si var

doldukça içine atıyorum

epeydir atmadım şuan 22gb foto/video var telefonda
Bende Nereden Bakarsan 30 40 GB Video Var :ehe

Silinen Üye 2574464

Silinen Üye 2574464

Kapalı Hesap
Ne ile taktın PC-ye? Onun çok büyük etkisi var, mesela MicroSD den USB ye çevirici ile taktıysan 10MB/saniye olması doğal

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Ne ile taktın PC-ye? Onun çok büyük etkisi var, mesela MicroSD den USB ye çevirici ile taktıysan 10MB/saniye olması doğal
ben ush-1 bir kart okuyucu kullanıyorum
ucu usb 3.0
benim kullandığım kart
sandisk ultra 32gb
45mb falan yazma 60 falan da okuma alıyorum

Silinen Üye 2574464

Silinen Üye 2574464

Kapalı Hesap
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi