bilader iyi haklısında wave2 yeni cıktı cogu kişi takas yapmaz yeni telefon olduğundano telefonu sen direkt 600 - 650ye bırakırsan bi telefoncuya biraz daha fazla para koyar wave2 alırsın yada olmadı gider nokia c7 alabilirsin

valla kardeş doğru diyorsunda birara görmüştüm değiştirmeyi takas etmeyi düşünen bir yazam dedim fakat nokia yi n95den sonra terkettim
şimdi c7 bi kere wave s8500 ve s8530 daha kötü onun için alıcaksam mutlaka 1ghz olmalı açıkcası 1ghz olsunda çamurdan olsun yani birde ekranı iyi olsun yeter
yine samsung olmadı ıphone 
amoled ekran lcd ekrandan daha az enerji tüketiyo diye biliorum...Wawe 2 ile Wawe 1 aynı diyen arkadaşlara harbi helal diyorum bir yanyana koyup ekranına bakın yaa boşa kelime yapmayın o kadar site araştırması var gidip bakın neden samsung wawe2 amoled deilde lcd clear kullandıgınada bakın anca yazıyorsunuz düşünmeksizin lcd daha parlak ve canlı adamlar bunu araştırmiş ve amoled daha fazla enerji harcadıgını çok fazla şikayetci oldugunu bu yüzdende deiştirdiklerini belirmiş sadece at gözlukleri ile bakmayın hayata biraz araştırın lütfenn...

LCD nasıl daha parlak olur kardeşim, asıl sen araştır. Neden 106 ekran LCD samsung 1700 TL iken 106 LED samsung 3500 Tl. Led çok daha pahalı bir teknoloji. Zaten incelersen yeni nesil üzt düzey telefonların çoğunda LED ekran olduğunu göreceksinki bunların en ucuzu 1400 TL seviyelerinde.Ayrıca teknosada inceledim wave 2 ekranın büyük olması avantaj ama görüntü farklı. wave 1 daha canlı ( aynı anda çekilen videoları izlerken anlaşılıyor PC ye aktarırken bu videolar aynı kalitede fakat tellerde farklı ) ayrıca Wave 2, wave1 e göre daha kaba duruyor ( zaten wave 1 deki yakışıklılık ortadan kalkmış bence( tartışılır tabi ) . Bende var diye söylemiyorum çünkü alırken zaten wave 2 de alabilrdim. hatta 30 TL daha ucuzdu )
evet cdden çok canlı zaten biz sürekli 45 derecelik açıyla bakıoruz telefona. arkadaşım uzaktan uzaktan konuşmayın gözünüzü seveym ya. arkadaş haklı super clear lcdide daha parlak renkler fakat ledde ekrar ışığı kontrast ayarları daha iyi o yuzden gunes vursada ekranı rahatlıkla goreblioruz ama ne netlikte fark var ne renklerde şahsen ikiside elmin altnda olduğu için görerek konuşuyorum saçmalayan arkdaşalara selamlar. ki piyasadan kalkmış firmwarelerde güncelleştirmelerle kafa ağrıtan bi telefonum olup led ekran olcağna ( dkkatinizi çekerm lcd değil super clear lcd) super clear lcd ekranı olan güncel ve adam gbi güncelleme yapan bi telefonum olsun daha iyi ekranıda daha büyük![]()
birde wave 2 nin lcd olma muhabbeti stratejidir lcd daha iyi oldugu icin wave2 cikmadi wave piyasadan kalktigi icin yerini buyuk ekran ama kalite olrak daha kotu ekranli wave 2 cikti neden cunku samsung ancak boyle satabilir 3.3 iclik lcd mi daha iyi 3.7 lik daha iyi ne demek istedigimi anladiniz umarimS8500'e 650TL çok zor verirler. HTC Desire'lar o fiyattan gidiyor. 500'e verebilirsen öp başına koy.
@Anußis, sen wave2'yi yeni aldın, 1 ay bile olmadı. Git sat bakalım kaça satabileceksin![]()
Wawe 2 ile Wawe 1 aynı diyen arkadaşlara harbi helal diyorum bir yanyana koyup ekranına bakın yaa boşa kelime yapmayın o kadar site araştırması var gidip bakın neden samsung wawe2 amoled deilde lcd clear kullandıgınada bakın anca yazıyorsunuz düşünmeksizin lcd daha parlak ve canlı adamlar bunu araştırmiş ve amoled daha fazla enerji harcadıgını çok fazla şikayetci oldugunu bu yüzdende deiştirdiklerini belirmiş sadece at gözlukleri ile bakmayın hayata biraz araştırın lütfenn...
At gözlüklerini çıkarmayı unutmuşsun, millet takıyo sanıyorsun. 

he zaten yukaridaki video da 45 derecelik aciyla yapilmis demi,hayir bisey uydurucaksiniz bari kanitlari ortadan kaldirin,ben sana hic birsey demiyorum sunun disinda madem bu super lcd daha iyi niye samsung halen samoled plus cikariyo super lcd niye cikarmiyor cunku led daha iyi her yonden,siz siyah renkleri gri gorurken biz siyah olarak goruyoruzbirde wave 2 nin lcd olma muhabbeti stratejidir lcd daha iyi oldugu icin wave2 cikmadi wave piyasadan kalktigi icin yerini buyuk ekran ama kalite olrak daha kotu ekranli wave 2 cikti neden cunku samsung ancak boyle satabilir 3.3 iclik lcd mi daha iyi 3.7 lik daha iyi ne demek istedigimi anladiniz umarim
Gerek yok sımdı bunlara.Amoled ekran daha ıyı ama pahalı.Bence sırf ekranı bir inç daha buyu diye lcd diye gecilme aynı sıstem ve donanıma ayit bir telefona gecilmez.Hele de okadar zahmete deymez.Bekleyin memnun değilsenız zamanı geldıgınde satın telefonu galaxy II alın
Zaten artık istediginizde orjinal romada donus sansınız var.Kasmayın yanı wave daha iyi ama ekran olarak boyutu onemlı degil benım ıcın.S.Amoled S.C Lcd den daha iyi.İstediginiz yere sorun bakın bir şey fark etmıcek.Bosuna tartısmayın.