samsunng wave s8500 ile samsung wave s8530 takas etmeyi düşünen var mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
    Konu Sahibi
samsunng wave s8500 ile samsung wave s8530 takas etmeyi düşünen var mı ?
elimde s8500 var eğer böyle bir şansımız varsa da s8530 takas yapmak istiyorum

not :ilanlar bölümüne yazmadım çünkü benim işim direk ve tercihim samsung bada os ile ilgilidir.

Anußis

Anußis

Üye
bilader iyi haklısında wave2 yeni cıktı cogu kişi takas yapmaz yeni telefon olduğundan ;) o telefonu sen direkt 600 - 650ye bırakırsan bi telefoncuya biraz daha fazla para koyar wave2 alırsın yada olmadı gider nokia c7 alabilirsin

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
    Konu Sahibi
valla kardeş doğru diyorsunda birara görmüştüm değiştirmeyi takas etmeyi düşünen bir yazam dedim fakat nokia yi n95den sonra terkettim
şimdi c7 bi kere wave s8500 ve s8530 daha kötü onun için alıcaksam mutlaka 1ghz olmalı açıkcası 1ghz olsunda çamurdan olsun yani birde ekranı iyi olsun yeter

hsahin4

hsahin4

Üye
bilader iyi haklısında wave2 yeni cıktı cogu kişi takas yapmaz yeni telefon olduğundan ;) o telefonu sen direkt 600 - 650ye bırakırsan bi telefoncuya biraz daha fazla para koyar wave2 alırsın yada olmadı gider nokia c7 alabilirsin

S8500'e 650TL çok zor verirler. HTC Desire'lar o fiyattan gidiyor. 500'e verebilirsen öp başına koy.

@Anußis, sen wave2'yi yeni aldın, 1 ay bile olmadı. Git sat bakalım kaça satabileceksin :evet:

Anußis

Anußis

Üye
satma konusunda bende daha iyi birini tanımıyorum .d x6yı 16 gbsini 600e sattım .d :)

--------------- Ekleme ---------------

valla kardeş doğru diyorsunda birara görmüştüm değiştirmeyi takas etmeyi düşünen bir yazam dedim fakat nokia yi n95den sonra terkettim
şimdi c7 bi kere wave s8500 ve s8530 daha kötü onun için alıcaksam mutlaka 1ghz olmalı açıkcası 1ghz olsunda çamurdan olsun yani birde ekranı iyi olsun yeter

1ghz nokiada bulamayacagına göre hmmm ... bi bakalm :D yine samsung olmadı ıphone :D

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeşlerim para benim değil anamın babamın emek vererek kazanılıyor sonuçta 1100 veripde 500 satcama satmam daha iyi :D de ben bir 2.elciye sordum 600 alırım dedi

bende içimden bi ...tir git dedim abi
emek veriliyor sonuçta

Anußis

Anußis

Üye
öyle tabiki alınca heleki nokialar daha beter ama tanıdık akraba olunca Nokia Hungarye geri dönüşüm olarak satıyorlar o yzden ben pahalı satıyorum nokiları yoksa x6nın 450den fazla alıcısı yok

bahadirbikmaz

Üye
bu arada bilginiz olsun wave 2 nin ekran kalitesi ilk çıkan wave den daha kötü...
süper amoled kullanılmadı wave 2 de.

gs2

Üye
wave 2 alıp napacan kanka ıcındekı yazılım herseyıyle bada 1.2 yazılımı bizdeki jj9'un aynısı sadece ekran 1"inch büyük gidipde kral telefonu 1"inch satıp uste para werıp onu almam bence wave2 alan enayidir git medyamarkte ya teknosaya ıncele bı fark olmadıgını anlarsın :D:D

esbalat

esbalat

Üye
Wawe 2 ile Wawe 1 aynı diyen arkadaşlara harbi helal diyorum bir yanyana koyup ekranına bakın yaa boşa kelime yapmayın o kadar site araştırması var gidip bakın neden samsung wawe2 amoled deilde lcd clear kullandıgınada bakın anca yazıyorsunuz düşünmeksizin lcd daha parlak ve canlı adamlar bunu araştırmiş ve amoled daha fazla enerji harcadıgını çok fazla şikayetci oldugunu bu yüzdende deiştirdiklerini belirmiş sadece at gözlukleri ile bakmayın hayata biraz araştırın lütfenn...

kortazar

Üye
LCD nasıl daha parlak olur kardeşim, asıl sen araştır. Neden 106 ekran LCD samsung 1700 TL iken 106 LED samsung 3500 Tl. Led çok daha pahalı bir teknoloji. Zaten incelersen yeni nesil üzt düzey telefonların çoğunda LED ekran olduğunu göreceksinki bunların en ucuzu 1400 TL seviyelerinde.Ayrıca teknosada inceledim wave 2 ekranın büyük olması avantaj ama görüntü farklı. wave 1 daha canlı ( aynı anda çekilen videoları izlerken anlaşılıyor PC ye aktarırken bu videolar aynı kalitede fakat tellerde farklı ) ayrıca Wave 2, wave1 e göre daha kaba duruyor ( zaten wave 1 deki yakışıklılık ortadan kalkmış bence( tartışılır tabi ) . Bende var diye söylemiyorum çünkü alırken zaten wave 2 de alabilrdim. hatta 30 TL daha ucuzdu )

emrezx

Üye
Wawe 2 ile Wawe 1 aynı diyen arkadaşlara harbi helal diyorum bir yanyana koyup ekranına bakın yaa boşa kelime yapmayın o kadar site araştırması var gidip bakın neden samsung wawe2 amoled deilde lcd clear kullandıgınada bakın anca yazıyorsunuz düşünmeksizin lcd daha parlak ve canlı adamlar bunu araştırmiş ve amoled daha fazla enerji harcadıgını çok fazla şikayetci oldugunu bu yüzdende deiştirdiklerini belirmiş sadece at gözlukleri ile bakmayın hayata biraz araştırın lütfenn...
amoled ekran lcd ekrandan daha az enerji tüketiyo diye biliorum...:oke:

kortazar

Üye
Neyse videodan izleyebilirsiniz Amoled ve LCd farkları neler........

esbalat kardeşim videodan sonrada hala LCD ekran daha iyi diyorsan ben bu forumu sana olduu gibi bırakır aşağı çay içmeye giderim :))

eaagent

eaagent

Üye
LCD nasıl daha parlak olur kardeşim, asıl sen araştır. Neden 106 ekran LCD samsung 1700 TL iken 106 LED samsung 3500 Tl. Led çok daha pahalı bir teknoloji. Zaten incelersen yeni nesil üzt düzey telefonların çoğunda LED ekran olduğunu göreceksinki bunların en ucuzu 1400 TL seviyelerinde.Ayrıca teknosada inceledim wave 2 ekranın büyük olması avantaj ama görüntü farklı. wave 1 daha canlı ( aynı anda çekilen videoları izlerken anlaşılıyor PC ye aktarırken bu videolar aynı kalitede fakat tellerde farklı ) ayrıca Wave 2, wave1 e göre daha kaba duruyor ( zaten wave 1 deki yakışıklılık ortadan kalkmış bence( tartışılır tabi ) . Bende var diye söylemiyorum çünkü alırken zaten wave 2 de alabilrdim. hatta 30 TL daha ucuzdu )

evet cdden çok canlı zaten biz sürekli 45 derecelik açıyla bakıoruz telefona. arkadaşım uzaktan uzaktan konuşmayın gözünüzü seveym ya. arkadaş haklı super clear lcdide daha parlak renkler fakat ledde ekrar ışığı kontrast ayarları daha iyi o yuzden gunes vursada ekranı rahatlıkla goreblioruz ama ne netlikte fark var ne renklerde şahsen ikiside elmin altnda olduğu için görerek konuşuyorum saçmalayan arkdaşalara selamlar. ki piyasadan kalkmış firmwarelerde güncelleştirmelerle kafa ağrıtan bi telefonum olup led ekran olcağna ( dkkatinizi çekerm lcd değil super clear lcd) super clear lcd ekranı olan güncel ve adam gbi güncelleme yapan bi telefonum olsun daha iyi ekranıda daha büyük ;)

mavrick

mavrick

Üye
evet cdden çok canlı zaten biz sürekli 45 derecelik açıyla bakıoruz telefona. arkadaşım uzaktan uzaktan konuşmayın gözünüzü seveym ya. arkadaş haklı super clear lcdide daha parlak renkler fakat ledde ekrar ışığı kontrast ayarları daha iyi o yuzden gunes vursada ekranı rahatlıkla goreblioruz ama ne netlikte fark var ne renklerde şahsen ikiside elmin altnda olduğu için görerek konuşuyorum saçmalayan arkdaşalara selamlar. ki piyasadan kalkmış firmwarelerde güncelleştirmelerle kafa ağrıtan bi telefonum olup led ekran olcağna ( dkkatinizi çekerm lcd değil super clear lcd) super clear lcd ekranı olan güncel ve adam gbi güncelleme yapan bi telefonum olsun daha iyi ekranıda daha büyük ;)

he zaten yukaridaki video da 45 derecelik aciyla yapilmis demi,hayir bisey uydurucaksiniz bari kanitlari ortadan kaldirin,ben sana hic birsey demiyorum sunun disinda madem bu super lcd daha iyi niye samsung halen samoled plus cikariyo super lcd niye cikarmiyor cunku led daha iyi her yonden,siz siyah renkleri gri gorurken biz siyah olarak goruyoruz :ehe birde wave 2 nin lcd olma muhabbeti stratejidir lcd daha iyi oldugu icin wave2 cikmadi wave piyasadan kalktigi icin yerini buyuk ekran ama kalite olrak daha kotu ekranli wave 2 cikti neden cunku samsung ancak boyle satabilir 3.3 iclik lcd mi daha iyi 3.7 lik daha iyi ne demek istedigimi anladiniz umarim

agolhon

Üye
niye satıyorsun yada niye takas düşünüyorsun anlamadım . wave ile wave 2 arasında ki farklar ; wave de süper amoled ekran var . wave 2 de amoled ekran var. ve wave 2 de ekran büyük okadar. bada 1.2 yüklü birde oda wave ye yükleniyor zaten boşuna teli takas etme wave daha iyi bir tel wave 2 den + piyasada olmayan bir tel şuanda

cedric2323

cedric2323

Üye
S8500'e 650TL çok zor verirler. HTC Desire'lar o fiyattan gidiyor. 500'e verebilirsen öp başına koy.

@Anußis, sen wave2'yi yeni aldın, 1 ay bile olmadı. Git sat bakalım kaça satabileceksin :evet:

elazığda yaşıyorum ve bütün telefoncular 600 -650 tl arası fiyat söylediler telefonuma

furkant

furkant

Üye

Amoled, ekranı beyaz yapmadığın sürece daha az enerji harcar. Led teknolojisi en az enerji harcayan ekrandır ve dünyanın en canlı renkleri şuan Süper Amoled Plus ile galaxy s2 dedir. Onda sonrada Super Amoled dir. Led, siyah olan bölgedeki pixelden gücün kesilmesidir bu sayede doğal, en siyah görüntüyü alırsın ve enerji ihtiyacı azalır. Git sen bi araştır LED nedir diye bilip bilmeden konuşuyorsun, bilmişlik yapıyorsun :nono: :off: At gözlüklerini çıkarmayı unutmuşsun, millet takıyo sanıyorsun. :bann::vur

wave + 3.3" amoled = 1000TL
wave + 3.7 lcd = 850tl +5" olduğu halde daha ucuz çünki lcd... birde şuna bak
galaxy s + Amoled 4.0" = 1600

600TL fark heralde sadece android olduğu için değil, aklın varsa anlayabilirsin

wave + 3.3" amoled = 1000TL
wave + 3.7 lcd = 850tl +5" olduğu halde daha ucuz çünki lcd... birde şuna bak
galaxy s + Amoled 4.0" = 1600

600TL fark heralde sadece android olduğu için değil, aklın varsa anlayabilirsin

eaagent

eaagent

Üye
he zaten yukaridaki video da 45 derecelik aciyla yapilmis demi,hayir bisey uydurucaksiniz bari kanitlari ortadan kaldirin,ben sana hic birsey demiyorum sunun disinda madem bu super lcd daha iyi niye samsung halen samoled plus cikariyo super lcd niye cikarmiyor cunku led daha iyi her yonden,siz siyah renkleri gri gorurken biz siyah olarak goruyoruz :ehe birde wave 2 nin lcd olma muhabbeti stratejidir lcd daha iyi oldugu icin wave2 cikmadi wave piyasadan kalktigi icin yerini buyuk ekran ama kalite olrak daha kotu ekranli wave 2 cikti neden cunku samsung ancak boyle satabilir 3.3 iclik lcd mi daha iyi 3.7 lik daha iyi ne demek istedigimi anladiniz umarim

anlama sorunu mu var? iki telefonda elimin altında diorum video gösterme bana. o videodaki ekran normal tft lcd biz super clear lcd den bahsedioruz o videodaki ekran sennkinin aynısı deil o ekran galaxy s 2 de kullanılan super amoled plus blgnz yok madem konşmayn ! ikiside elimin altında ikisindede açıorum aynı resmi parlaklıkta superclear lcd de daha parlak renkler var ama braz eğildiğimde wave 2 nin ekranı yansıma yapıor rahat göremiorum wave in hala net. braz daha eğiliyorum wave inde ekran yansıma yapıor. o arada fark oluşturan açıda 45 derece işte. tamam amoled daha tasarrflu daha az sarj harcyo ama sar değeri yüksek ve super clear lcdnin renkler daha parlak bunun dışında ne netlkte ne görüntüde bi fark yok..! amoledin ekranda kontrast ayarı çok iyi ekran ışığı iyi tamam ama super clear lcd de renkler daha parlak canlı. iki telefonda elimin altnda diorum adam hala video video dio video gösterio ya şahsen görerek söylüorum ben öle uzaktan uzaktan videolarla konuşmayın... nelerle uğraşıoruz ya..!

soserious

Üye
SCLCD daha iyi olsaydı samsung galaxy II de onu kullanırdı amoled yerine.Sımdı biri cıkar "ama o amoled plus" der simdi :) Gerek yok sımdı bunlara.Amoled ekran daha ıyı ama pahalı.Bence sırf ekranı bir inç daha buyu diye lcd diye gecilme aynı sıstem ve donanıma ayit bir telefona gecilmez.Hele de okadar zahmete deymez.Bekleyin memnun değilsenız zamanı geldıgınde satın telefonu galaxy II alın ;) Bu sırada guncelleme derdimi dedi biri oda ne ? Flash diye birşey var dimi.Normal guncellemedn daha hızlı yapabilirsiniz surum yukseltmeyi.Garanti dısı da kalmaz.Daha gecen goturdum ablamın wave'i.Onada xxjl2 yuklemıstım ve hic bir problem cıkmadı :) Zaten artık istediginizde orjinal romada donus sansınız var.Kasmayın yanı wave daha iyi ama ekran olarak boyutu onemlı degil benım ıcın.S.Amoled S.C Lcd den daha iyi.İstediginiz yere sorun bakın bir şey fark etmıcek.Bosuna tartısmayın.

Üst Alt