Samsung'un Galaxy S serisinin ekranı daha da gelişir mi? Zirveye mi ulaştı?

Sponsorlu Bağlantılar

creeper

creeper

Üye
    Konu Sahibi
Samsung'un Galaxy S serisinin ekranı daha da gelişir mi? Zirveye mi ulaştı?
mesela:

Galaxy s = 480x800 super amoled
Galaxy s2 = 480x800 super amoled plus
Galaxy s3 = 720x1280 super amoled plus hd
Galaxy s4 = 1080x1920 super amoled plus ful hd

Örneğin bir s5 modelinde daha da geliştiremez artık diye düşünüyorum. 4K ekran yapacak hali yok ya? iphone gibi artık her modelde işlemci ram artırıp, cihazın tasarımını biraz traşlayıp piyasaya sürer gibi geliyor. Zaten apple gibi samsung da sadık bir kullanıcı kitlesi oluşturdu, her yenisi çıktığında bu kitle özelliğine dahi bakmadan gidip yeni bir s modeli alıyor.

Sizce ekran daha da gelişir mi ne olur?

aleranol

aleranol

Üye
Eğer not3 te rgb dizilimi ile gelişmiş bir amoled ekran sunarlarsa en iyi ekran o olur. Yoksa şu anda en iyi ekran not2de

- - - Eklendi - - -

Ama s serisi olarak 4k çözünürlüğe gecilmeyecegi için sanırım rgb dizilime geçilebilir. Pentile bırakılır ise çok iyi olur.

creeper

creeper

Üye
    Konu Sahibi
Eğer not3 te rgb dizilimi ile gelişmiş bir amoled ekran sunarlarsa en iyi ekran o olur. Yoksa şu anda en iyi ekran not2de

- - - Eklendi - - -

Ama s serisi olarak 4k çözünürlüğe gecilmeyecegi için sanırım rgb dizilime geçilebilir. Pentile bırakılır ise çok iyi olur.

"En iyi ekran şudur" demek fazla iddialı olur. Note 2'nin ekranı çok canlı fakat bana göre aydınlık ortam ve güneş ışığı performansı önemlidir ve ips ekran ile puremotion hd+ ekranlar bu konuda çok daha iyiler.

aleranol

aleranol

Üye
"En iyi ekran şudur" demek fazla iddialı olur. Note 2'nin ekranı çok canlı fakat bana göre aydınlık ortam ve güneş ışığı performansı önemlidir ve ips ekran ile puremotion hd+ ekranlar bu konuda çok daha iyiler.

Konuda samsung ve s serisinden bahsediliyor. Yoksa en iyi 2 ekran puremotion+ ve lcd3tur. Lcd de her nekadar güneş performansı niyi olmasa da çok canlı ve iyi. Ips ise sadece parlak.

creeper

creeper

Üye
    Konu Sahibi
Yok yani siz

Yoksa şu anda en iyi ekran not2de

Dediğiniz için öyle demiştim. Bir de IPS ekran "sadece parlak" değildir, keskindir de.

Bakınız pentile super amoled plus hd ekranla karşılaştırması:

aleranol

aleranol

Üye
Pentile ekran iyi değil ki. Sıralama puremotion + lcd3-ips (farklı alanlarda üstünler) amoled seri ve pentile olur. Benim dediğim de zaten konu içindi yanlış nlama olabilir.

skylinegti

skylinegti

Üye
teknoloji hiçbir zaman sona ermez yeni telefonlar yeni teknolojileri elbette getirecektir...

enterneoll

enterneoll

Üye
hiç bir zaman durmaz ilerliyecektir

tapatalk

tapatalk

Üye
s4 ün ekranı note2 den çok daha net

PriZm

PriZm

Üye
S4 ün ekranı hiçde gerçekçi göstermiyor.Sadece keskinlik çok iyi.

PriZm

PriZm

Üye
Ayrıca S1 in ekranı S2 den daha iyi.

fingerback5

fingerback5

Üye
Super amoled plus sadece S2'de kullanıldı yanlış olmasın.

Ufukcan77

Ufukcan77

Üye

- - - Eklendi - - -

dostum s4 zaten rgb diziliminde değil mi? pentileyi bıraktı samsung

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
ekran konusunda şuan bence en iyisi htc one :hmmm

PriZm

PriZm

Üye
Samsung Galaxy serisinden bahsediyoruz....

aleranol

aleranol

Üye
En iyi ekranlı galaxy note2. Gerçekten çok gerçekçi iyi bir ekranı var. Yanımda arkadaşlarımda s3 ion z vs. Mevcut. Fark açık. Onlarda daha keskin ama bende aynı görüntüye bakınca bir daha bakası geliyor insanın.
Ama sanırım en iyi ekran lumia 920 ve turevlerinde. Puremotion+ sanırım en güzel ekran şu an.

suat1111

suat1111

Üye
not 3 olet ekranla gelior

PriZm

PriZm

Üye
Demek olet ekranla geliyor :hmmm

aleranol

aleranol

Üye
Kesin kanıtı göster :D