Şehriyar
Üye
ben telefon alaninda demistim yoksa microsoft un ne kadar yaygin oldugunu biliyoruz..microsoft kalır mı derken dünyanın %96sı onun yazılımını kullanıyor google gibi dün girmediler yazılım piyasasına haberin olsun
ben telefon alaninda demistim yoksa microsoft un ne kadar yaygin oldugunu biliyoruz..microsoft kalır mı derken dünyanın %96sı onun yazılımını kullanıyor google gibi dün girmediler yazılım piyasasına haberin olsun
kamera menüsünü gördün mü he baktın mı bu olay apple ın tek olmasıyla alakalı değil yahu galaxy s2 ye uzaktan bakın iphone 4 gibi ki bunu çoğu site incelemsinde belirtiliyor çok benziyor deniliyor yani samsungcu olmanın manası yok hep yaptıkları şeyi tekrarlıyorlar çalmaktan başka işleri yok @Sehriyar pc deneyimini mobile aktardığı zaman her ay güncelleme salan google ı ezer şimdi bir kaç kişi çıkar uygulama oyun yok der son market oranlarını gördün mü hızla büyüyorlar ki windows 8 arm tabanlıda çalışacak o zaman ne olucak 1 ghzlık arm ler windows çalıştırabilecek yanü windows uygulamarı hop tabletinde ve telefonunda(imkansız değil linux tabanlı mobil cihazlarda linux uygulamarı çalışıyor) çalışabilir yani sonuç şu eksiklerini tamamlarsa ki mango ile tek eksikleri flash player onuda html5 ve adobe edge ile çözerler büyük ihtimalle yani o gelişmiş deneyimi mobile aktarırsa ki tablete de atlıyacak arm yi o yüzden destekliyor o zaman ne yapacak android düşünün androidden daha rahat bir sistem ve stabilite olarak çok üstünde ve yazılım devi microsoft var arkalarında ki ios a bile artı özellikleri ile fark atabilen bir sistem artık wp7 kocaman adımlarla geliyor tek eksikleri her oyunun ve uygulamanın olmaması ama onuda hızla kapatıyorlar ve ayrıca apple ın bütçesi o kadar fazla değil allah aşkına yılda toplasan 20milyon cihaz satıyor samsung 70milyon ne saçmalıyorsunuz adamların tek derdi samsung hırsızdır hepsiniz bizden çaldı yani dünyayı etkilemek orjinali bizde demek yoksa nokia gibi anlaşır samsungla alır parasını nokia yoksa iphone 4 ü dünyada satılmasını engellerdi fakat yaklalık 700milyon dolar aldı apple dan nakit paraortada bi gerçek var her telefonda menü var dime bunun teliflik olarak neyi olabilir ? adamlar saçma sapan şeylere dava açıyolar benzemesi demek çalması demek diye bişey değil her telefon birbirine benzer normal değilmi sizce ?? apple sadece samsungun lider olmasını hazmedemiyo
evet tasarım konusunda samsung kopya çekıyor bır cok modelı ayfona benzıyor ama yazılım kısmına bırsey dıyemem android baska samsung baskabir galaxys2 me bakıyorum bir iphone4 üme kameralarını açıyorum aynı arayüzsamsung kaşınmış ama
apple yı dunku fırma olarak gorme gecmişi cok sağlamdır.bu forumdada yazmıstım bazı işletme ders kıtaplarında gece apple fırması,tıpkı dell,lucky strike gibiya konu basit apple tek olmak istiyor ve apple bütcesi 32 bankaya esitve dünyada tek olmak istiyo ama boşuna samsung baş edebilicek bir marka apple dünki şeydi bugün koktu
![]()
apple dünkü şey mi?ya konu basit apple tek olmak istiyor ve apple bütcesi 32 bankaya esitve dünyada tek olmak istiyo ama boşuna samsung baş edebilicek bir marka apple dünki şeydi bugün koktu
![]()
ilk kişisel bilgisayarı kim icat etti.??
apple dünkü şey mi?ilk kişisel bilgisayarı kim icat etti.??
![]()
apple a lg üretmiyormusanırım bu nokiacılar hala applenin Samsung un ürettiği ekranı kullandığını bilmiyo
Sen de kolleksiyon mu yapıyosun birader![]()

LG ekran , Samsung islemci ve ramini uretiyorapple a lg üretmiyormu