Samsung'un başı Avrupa'da çok fena dertte!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şehriyar

Şehriyar

Üye
microsoft kalır mı derken dünyanın %96sı onun yazılımını kullanıyor google gibi dün girmediler yazılım piyasasına haberin olsun
ben telefon alaninda demistim yoksa microsoft un ne kadar yaygin oldugunu biliyoruz..

muscler

muscler

Üye
ortada bi gerçek var her telefonda menü var dime bunun teliflik olarak neyi olabilir ? adamlar saçma sapan şeylere dava açıyolar benzemesi demek çalması demek diye bişey değil her telefon birbirine benzer normal değilmi sizce ?? apple sadece samsungun lider olmasını hazmedemiyo

ozan2020

ozan2020

Üye
    Konu Sahibi
ya konu basit apple tek olmak istiyor ve apple bütcesi 32 bankaya esit ;) ve dünyada tek olmak istiyo ama boşuna samsung baş edebilicek bir marka apple dünki şeydi bugün koktu :)

Uruloki

Uruloki

Üye
ortada bi gerçek var her telefonda menü var dime bunun teliflik olarak neyi olabilir ? adamlar saçma sapan şeylere dava açıyolar benzemesi demek çalması demek diye bişey değil her telefon birbirine benzer normal değilmi sizce ?? apple sadece samsungun lider olmasını hazmedemiyo
kamera menüsünü gördün mü he baktın mı bu olay apple ın tek olmasıyla alakalı değil yahu galaxy s2 ye uzaktan bakın iphone 4 gibi ki bunu çoğu site incelemsinde belirtiliyor çok benziyor deniliyor yani samsungcu olmanın manası yok hep yaptıkları şeyi tekrarlıyorlar çalmaktan başka işleri yok @Sehriyar pc deneyimini mobile aktardığı zaman her ay güncelleme salan google ı ezer şimdi bir kaç kişi çıkar uygulama oyun yok der son market oranlarını gördün mü hızla büyüyorlar ki windows 8 arm tabanlıda çalışacak o zaman ne olucak 1 ghzlık arm ler windows çalıştırabilecek yanü windows uygulamarı hop tabletinde ve telefonunda(imkansız değil linux tabanlı mobil cihazlarda linux uygulamarı çalışıyor) çalışabilir yani sonuç şu eksiklerini tamamlarsa ki mango ile tek eksikleri flash player onuda html5 ve adobe edge ile çözerler büyük ihtimalle yani o gelişmiş deneyimi mobile aktarırsa ki tablete de atlıyacak arm yi o yüzden destekliyor o zaman ne yapacak android düşünün androidden daha rahat bir sistem ve stabilite olarak çok üstünde ve yazılım devi microsoft var arkalarında ki ios a bile artı özellikleri ile fark atabilen bir sistem artık wp7 kocaman adımlarla geliyor tek eksikleri her oyunun ve uygulamanın olmaması ama onuda hızla kapatıyorlar
ve ayrıca apple ın bütçesi o kadar fazla değil allah aşkına yılda toplasan 20milyon cihaz satıyor samsung 70milyon ne saçmalıyorsunuz adamların tek derdi samsung hırsızdır hepsiniz bizden çaldı yani dünyayı etkilemek orjinali bizde demek yoksa nokia gibi anlaşır samsungla alır parasını nokia yoksa iphone 4 ü dünyada satılmasını engellerdi fakat yaklalık 700milyon dolar aldı apple dan nakit para

Şehriyar

Şehriyar

Üye
ben android savunucusu degilim ki hangisi kullanisliysa onu kullanirim dedigin gibi olur da android i gecerse tabi onu kullanirim yani nasil pc de linux yerine windows kullaniyorsam telefonda da olabilir.. ben windows mobile da kullandim memnun kalmadim eger microsoft gelistirirse kendini tabi ki kullanici sayisi da memnuniyeti de artar.. birde microsoft un kotu yani destek yok.. mesela google destekleyen tum cihazlara 2.3 surumu cikartilacak dedi butun markalar cikardi guncellemesini.. ornegin htc desire. 2.3 guncellemesi gelmeyecek denmisti rom hafizasi yetersiz oldugu icin ama google verdigi konferansta boyle dedigi icin simdi desire larda da gingerbread var. ozetle microsoft eger kendini gelistirirse android i gecer ama yerinde sayarsa biraz zor olur..

Uruloki

Uruloki

Üye
her marka çıkardı derken lg optimus 2x bile 2.2 yahu htc desire a da daha gelmedi verecez dendi o kadar ve birde wp7 nin mobile ile alakası yok çok farklı izle videolarını

61semih

61semih

Üye
bir galaxys2 me bakıyorum bir iphone4 üme kameralarını açıyorum aynı arayüz :D samsung kaşınmış ama
evet tasarım konusunda samsung kopya çekıyor bır cok modelı ayfona benzıyor ama yazılım kısmına bırsey dıyemem android baska samsung baska
ya konu basit apple tek olmak istiyor ve apple bütcesi 32 bankaya esit ;) ve dünyada tek olmak istiyo ama boşuna samsung baş edebilicek bir marka apple dünki şeydi bugün koktu :)
apple yı dunku fırma olarak gorme gecmişi cok sağlamdır.bu forumdada yazmıstım bazı işletme ders kıtaplarında gece apple fırması,tıpkı dell,lucky strike gibi

Uruloki

Uruloki

Üye
semih abi touch wiz zaten benziyor androidin arayüz benzemiyor ki samsung un kendi arayüzü benzeyen

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
apple dünkü şey mi?:oha:ilk kişisel bilgisayarı kim icat etti.??:aha:

Uruloki

Uruloki

Üye
apple dünkü şey mi?:oha:ilk kişisel bilgisayarı kim icat etti.??:aha:

adam bilmiyor sadece apple ı ipod(belki onuda bilmiyordur) ve iphone dan ibaret sanabilir olur böyle şeyler misal nokia sadece telefon mü üretiyor?

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
burada s2 ler galaxy s leri topluyolar para iadesi ile herkesde iphone 4 alıyo

Uruloki

Uruloki

Üye
ne kadar bilgisiz olduğumuzun kanıtı arkadaşlar foxconn adlı(ki pc donanımını biliyorsanız bayağı ünlü bir firma) üretiyor işlemciyi filan zaten apple yapıyor ekranı her türlü şeyini sonra seri üretim için foxconn fabrikasına gönderiyorlar yani amerikadada fabrikaları var çin de de hiçbir şekilde diğer firmalarla anlaşmalı değil ki biraz araştırırsanız apple fabrikasında intiharlar adlı konuları foxconn firmasına ait olduğunu görürsünüz fabrikaların

kardelencik5465

Üye
parami geri verselerdfe vermem

nalcam22

nalcam22

Üye
öncelikle samsung appleye okadar benzemiyo .apple onu çekemediği için böyle davalar açıyo.aple taklit olduğu için dava açsaydı.önce gider o hephone ve tridente dava açar onlar applenin bire birini yapıyor menü falan hep aynı. Şimdi sivri zekanın biri diycekki onlar kaçak. Hayır trident ve hephone garantili tescilli bir markadır iponenin bire birilerdir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...