Samsung'un başı Avrupa'da çok fena dertte!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozan2020

ozan2020

Üye
    Konu Sahibi
Samsung'un başı Avrupa'da çok fena dertte!
[h=1]Apple, tüm Galaxy'leri yasaklatmak istiyor![/h]Zeynel A. Öztürk

Yakında Galaxy S II ve diğer Galaxy ceplerin satışı yasaklanırsa şaşırmayın; Apple böyle istiyor!

Galaxy serisinin başı fena halde dertte

[h=3]Bu konuda okuyacaklarınız:[/h]
Apple, Hollanda'da Samsung'a karşı açtığı davada, Galaxy serisi tüm akıllı ceplerin ve tabletlerin Avrupa'da yasaklanmasını, bunun yanında stoklardan geri çağırılmasını istiyor.

Apple'ın Samsung'a karşı The Hague yerel mahkemesinde yaptığı şikayetin tahmin edilenden çok daha kapsamlı olduğu ortaya çıktı. Zira çıkacak bir karar, Canalys'ten analist Alastair Edwards'a göre tüm Avrupa akıllı cep ve tablet piyasasında "dev bir etki" yaratabilir.

Apple'ın Hollandalı yayım Webwerald tarafından incelenen şikayeti, tüm Galaxy serileri hakkında bir karar verilmesini talep ediyor. Bu cihazlar arasında Galaxy Ace, Galaxy S ve Galaxy S II akıllı cepleri; Galaxy Tab 7 ve Galaxy Tab 10.1 tabletleri bulunuyor

61semih

61semih

Üye
bişey olmaz samsungun sahıbı kımse cebınden uc bes kurus cıkar en fazla

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Valla parami verilerse toplasınlar gidip htc alırım :D

61semih

61semih

Üye
bırsey cıkmaz tab dada yasaklanmıstı yenıden basladı satılmaya avrupada

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
apple bu gidişlere amoled ekranlara retina display olduğu için dava açıcak bu s2 daha ii işlemcisi daha ii android kullanıyo ekranı hayvan gibi iphone neden açsınki anlamıom

Uruloki

Uruloki

Üye
ya resmen samsung un hırsız olduğunu inkar ediyorsunuz az touch wiz4 ü ios la karşılaştırdınız mı ve semih abi ne ara başladı sadece hollandada serbest

EngınDurmaz

Üye
paramızı geri versinler o zaman alsınlar :D telefonu geriye

OneByOne*

OneByOne*

Üye
Desenize .. ;D

Bin9Yuz3

Bin9Yuz3

Üye
Ben SII alayımda Sonta Toplatılsın Nasıl olsa Onu bir Sekilde Kullanırım :D:D Apple Yahıdi Malı ADamlar 2-3 senede 1 yenilik yapıp Marka satıyolar.. Apple Suanda Samsung un tırnaqı olamaz. iphone 3GS Kullandım hatta Telefon hala duruyor suan kullandıqım tel ise Galaxy S i9000 KesinLikle 3GS ye Bin ceker 3GS nin tek Farkı 30GB dahili hafızası... Samsuns Apple yi Salladı o kadar :D

.BlueTR

.BlueTR

Üye
sanırım bu nokiacılar hala applenin Samsung un ürettiği ekranı kullandığını bilmiyo

xinsurer

xinsurer

Üye
Apple tutuştu desenize.. rekabet edemeyince yasakçı zihniyete mi bürünüyor :d:

ozan2020

ozan2020

Üye
    Konu Sahibi
Artık iphonenin ekranını sharp firma yapcak dokunmatiginde parmak izi olmıycak özel bir sistem kullanıcak ve apple dünyada tek olmak istiyo ama bu işde apple zararına olabilir google motorolayı aldı ve nerden baksanız milyonlarca patenti var googlenin ve rekatbet olması gerek herkez apple alcak diye bir kaide yok ;)

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Olaya bak yaa :d:

mangdaşire

mangdaşire

Üye
yakında bi google bi apple bide microsoft kalacak zaten :ehe

Uruloki

Uruloki

Üye
franzliszt

franzliszt

Üye
bir galaxys2 me bakıyorum bir iphone4 üme kameralarını açıyorum aynı arayüz :D samsung kaşınmış ama

Sarangni

Sarangni

Üye
Her cihazın ve her markanın bir alıcısı var. Samsun ve Apple arasındaki davalar süre dursun. Satışlar son hız devam ediyor. Yasaklamaların çokta bir şeyi çözeceğini sanmıyorum. Bir şekilde bununda bir şekilde üstesinden gelir.

Yazılım piyasında kimin kalacağı pek belli olmaz. Yarın bir gün daha iyi bir sistem çıkar herkes ona geçmek ister. Önemli olan şu anda hangisinin kullanıcıların ihtiyacını daha verimli bir şekilde karşıladığıdır. Kimisini Apple, Kimsininkini Android sistemi kullanan markalar, kimisininkinide Nokia görüyor. Bu tamamen göreceli ve kişiden kişiye değişen bir kavram.

Bana kalsa üç markanında en sevdiğim özelliklerinin bir arada olduğu bir cihaz isterdim. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...