Huawei, IFA 2015’de büyük ekranlı yeni bir model sunabilir

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Huawei, IFA 2015’de büyük ekranlı yeni bir model sunabilir
Honor serisini ülkemize getirse ne olurdu sanki

Huawei, büyük ekranlı yeni bir phablet modeli sunmaya hazırlanıyor…


Gelecek ay başında büyük bir merakla beklenen önemli etkinliklerden IFA 2015 gerçekleştirilecek ve Almanya, Berlin’de düzenlenecek olan etkinlik bir çok yeni akıllı telefon ve tablet duyurusuna da ev sahipliği yapacak.



Daha önce IFA 2015’de Galaxy Note modelleri duyurular Samsung’dan gelirken, bu sene ise Samsung IFA yerine 13 Ağustos tarihinde ayrı bir etkinlikle cihazlarını duyuracak.

Gelen bilgilere göre IFA 2015’de cihaz duyurusu gerçekleştirecek firmalardan bir tanesi de Huawei olacak ve firmadan yeni büyük ekranlı bir akıllı telefon duyurusu gelebilir.

Bir çok kez özellikle de akıllı telefonlar için ilk sızıntıların geldiği kaynaklardan bir tanesi olan @evleaks, ya da gerçek adı ile Evan Blass, Twitter üzerinden yeni bir Huawei modelinin görselini yayınlarken, ayrıca bazı bilgiler de verdi.

Blass, iki tane Tweet atarken, ilk Tweet’te cihaz görseli sundu ve ayrıca bu cihazın IFA 2015’de Force Touch özelliği ile gelebileceğini belirtirken, D Serisi üzerinden sunulabileceğini ima ediyordu.

Ancak ikinci bir Tweet daha göndererek, D Serisi üyesi olmadığını ve Force Touch özelliğinin de çekildiği kaydetti. Force Touch bilindiği üzere Apple’ın ilk akıllı saati Apple Watch üzerinden sunulan bir özellik ve ekrana basma kuvvetine göre farklı fonksiyonların kullanılması amaçlanıyor.

Bu özellik çok büyük ihtimalle iPhone 6S ve iPhone 6S Plus’da da yer alacak, ancak 2 Eylül tarihinde tanıtılması beklenen Huawei modelinin teknik özelliklerine sair bilgi ise henüz bulunmuyor.


Huawei, IFA 2015’de büyük ekranlı yeni bir model sunabilir - MaxiCep
 


Üst Alt