AHKE
Üye
bu açıklamadan böle sonuç çıkıyor haksızmıyım =Dağzından bal damliyor be !![]()
bu açıklamadan böle sonuç çıkıyor haksızmıyım =Dağzından bal damliyor be !![]()
note 2 nie yok acaba android L guncellemesini mi vercekler ki

Samsung güncellemeleri direk olarak Google'dan vermediğinden ana güncellemelerde yeniden yazmak zorunda kalıyor ama böyle ara güncellemelerde fazla bir şey değişmediğinden daha hızlı geliyor güncellemeler.4.4.3 ile 4.4.4 boş güncellemeler zaten. Vermese de olur.
+1Benim aklıma yatmadı bu güncelleme işi. G2'den önceki telefonum S3 Mini'ydi ve babama verdim. Güncelleme gelince yüklemeyi düşünmüyorum. En azından kullanıcı yorumlarına bakarım çünkü bu işin içinde bir iş var gibi. Cihazı batırıp yeni cihaz aldırtmaya çalışıyor olabilir Samsung, bakalım.
Bu android guncellemelerindeki amaç bug açık vs kapatmak mıdır??
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
S3 Mini Android L alacak; S3 4.3.Listede s3 mini var ama s3 yok![]()
S3 Mini 4.3'e güncellenir en fazla. İsteseler Android L bile verirler ama Samsung'un işine gelir mi? 
Bence haber yalan.S3 Mini Android L alacak; S3 4.3.![]()
S3 Mini 4.3'e güncellenir en fazla. İsteseler Android L bile verirler ama Samsung'un işine gelir mi?
![]()
Nitekim S3'e 4.3 güncellemesi vermişler, şarjı berbat olmuş cihazın. Bende s4 var. Yeni güncelleme gelse güncellemem.Doğruluk payı var. Cihazı perte çıkartıp yeni cihaz aldırtmaya çalışıyor olabilir Samsung. Politikası bu sonuçta. Her zaman böyle yaptı ve kazandı da.![]()
Şuraya yazıyorum zamanı gelince hatırlatırım. "S3 mini 4.1.2 de kalacak."Doğruluk payı var. Cihazı perte çıkartıp yeni cihaz aldırtmaya çalışıyor olabilir Samsung. Politikası bu sonuçta. Her zaman böyle yaptı ve kazandı da.![]()
''Alacak'' demedim ki; ''Doğruluk payı var'' dedim. Samsung'un politikası güncellemelerle telefonu perte çıkartıp yeni telefon aldırtmaya çalışmak değil mi sonuçta?Şuraya yazıyorum zamanı gelince hatırlatırım. "S3 mini 4.1.2 de kalacak."

Kullanıcı yorumları 1 haftada falan belli oluyor.Asla o hatayı yapma. Kullanıcı yorumlarına bak ilk önce.
Tam olarak sayılmaz.''Alacak'' demedim ki; ''Doğruluk payı var'' dedim. Samsung'un politikası güncellemelerle telefonu perte çıkartıp yeni telefon aldırtmaya çalışmak değil mi sonuçta?![]()