Samsung'un Android 4.4.3 ve 4.4.4 güncellemeleri hakkında yeni bilgiler

Sponsorlu Bağlantılar

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
S3 mini derken ? Note 2 yok buda ilginç

RowneSM

RowneSM

Üye
S3 mini sırf güncelleme almıyor diye ablama verdim şimdi 4.4.x güncellemesimi verecekler daha 4.1.2 nin üstüne çıkamamış cihaza ? Bu işin içinde bir şey var kesinlikle. Note 2 yi listeye koymamak ayrı saçmalık -ki zaten önemli olan "L" Onun haberleriyle gel bize samsung :D

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
fk555897

fk555897

Üye
4.4.3 ile 4.4.4 boş güncellemeler zaten. Vermese de olur.
Samsung güncellemeleri direk olarak Google'dan vermediğinden ana güncellemelerde yeniden yazmak zorunda kalıyor ama böyle ara güncellemelerde fazla bir şey değişmediğinden daha hızlı geliyor güncellemeler.

• Beğen
heathrow

heathrow

Üye
Benim aklıma yatmadı bu güncelleme işi. G2'den önceki telefonum S3 Mini'ydi ve babama verdim. Güncelleme gelince yüklemeyi düşünmüyorum. En azından kullanıcı yorumlarına bakarım çünkü bu işin içinde bir iş var gibi. Cihazı batırıp yeni cihaz aldırtmaya çalışıyor olabilir Samsung, bakalım.
+1

The Shadow

The Shadow

Üye
Listede s3 mini var ama s3 yok :hmmm

• Beğen
Quantal Quetzal

Quantal Quetzal

Üye
Bu android guncellemelerindeki amaç bug açık vs kapatmak mıdır??

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
  • Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
yayınlarsınlarda güncelleme deyip vermesinler 4.4.2 beklentileri karşılamadı.

Sucrofe

Sucrofe

Üye
  • Beğen
Sucrofe

Sucrofe

Üye
Doğruluk payı var. Cihazı perte çıkartıp yeni cihaz aldırtmaya çalışıyor olabilir Samsung. Politikası bu sonuçta. Her zaman böyle yaptı ve kazandı da. :hmmm

Son düzenleme:
  • Beğen
heathrow

heathrow

Üye
Doğruluk payı var. Cihazı perte çıkartıp yeni cihaz aldırtmaya çalışıyor olabilir Samsung. Politikası bu sonuçta. Her zaman böyle yaptı ve kazandı da. :hmmm
Nitekim S3'e 4.3 güncellemesi vermişler, şarjı berbat olmuş cihazın. Bende s4 var. Yeni güncelleme gelse güncellemem.

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Asla o hatayı yapma. Kullanıcı yorumlarına bak ilk önce.

The Shadow

The Shadow

Üye
Şuraya yazıyorum zamanı gelince hatırlatırım. "S3 mini 4.1.2 de kalacak."

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
İnşallah haber doğrudur da verirler s4 miniye güncellemeyi.Telefon güncellemeyi almayı hakediyor

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Şuraya yazıyorum zamanı gelince hatırlatırım. "S3 mini 4.1.2 de kalacak."
''Alacak'' demedim ki; ''Doğruluk payı var'' dedim. Samsung'un politikası güncellemelerle telefonu perte çıkartıp yeni telefon aldırtmaya çalışmak değil mi sonuçta? :lac:

• Beğen
heathrow

heathrow

Üye
The Shadow

The Shadow

Üye
''Alacak'' demedim ki; ''Doğruluk payı var'' dedim. Samsung'un politikası güncellemelerle telefonu perte çıkartıp yeni telefon aldırtmaya çalışmak değil mi sonuçta? :lac:
Tam olarak sayılmaz.

Üst Alt