Samsung Galaxy S7 Android Nougat güncellemesini durdurdu

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S7 Android Nougat güncellemesini durdurdu
Geçtiğimiz günlerde HTC, amiral gemisi modeli için yayınladığı Android 7.0 Nougat güncellemesini yayınlamayı durdurduğu bilgisi gelmişti. Güncelleme önümüzdeki bir kaç hafta içerisinde tekrar sunulacak ve durdurma nedeni olarak da güncellemede yer alan hatanın adres gösterildiği ifade ediliyor.



Samsung da Google'ın Android mobil işletim sistemini kullanan en önemli firmalardan birisi ve önemli modelleri için Android Nougat güncellemesi çalışmalarını sürdüren firma, bu ayın başında Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge için Android 7.0 Nougat güncellemesini sunmaya başlamıştı. Ancak Çin üzerinden gelen raporlara göre HTC gibi Samsung da Nougat güncellemesini durdurdu.

Daha önce Samsung Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge modellerin 17 Ocak tarihinde Android 7.0 Nougat güncellemesine kavuşacakları yönünde bilgiler gelmişti. Ancak. geçtiğimiz hafta Android Nougat güncellemesinin bu cihazlar için sunulmaya başlandığı ve ilk planda da Nougat Beta programına katılanların güncellemeye kavuştuğu haberi gelmişti.

Çin üzerinden gelen bu haberin sadece bu ülkeye mi özel olduğu ya da diğer ülkelerde de aynı şekilde güncellemenin durdurulduğuna dair henüz kesin bilgiler bulunmamakta.

Samsung'un konu üzerinde çalıştığı ve önümüzdeki günlerde Android 7.0 Nougat güncellemesinin tekrar Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge için sunulmasını bekliyoruz.
 


TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Şubat snunu bulur yine
 
  • Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Bugun gelmesi lazimdi sozde bazi sitelerde guncelleme geldi diyor bazilari ben guncelledim diyor ben kontrol ediyom yok guncelleme bazilari iptal oldu sonra tekrar yayinlandi diyor

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Bndede gözkmyo gnclleme
 


Üst Alt