ANIL
Admin
-
Konu Sahibi
-
galaxy sII'ye flash gelmicek.gelmesinde zatenSII ye gelmiyor herhaldeAma Flash yok ya benim içime pek sinmedi bu güncelleme PAylaşım için sağol
bence yönelmezler.çünkü jelibean'da flash yokO zaman sayılı telefonda olur bu güncelleme ve Xperia S gibi telefonlara bu güncelleme gelirse bu sefer tüketici bu telefonlara yönelir .. Gs2 yerinde XS alırlar yani kafam karıştı
bence yönelmezler.çünkü jelibean'da flash yokO zaman sayılı telefonda olur bu güncelleme ve Xperia S gibi telefonlara bu güncelleme gelirse bu sefer tüketici bu telefonlara yönelir .. Gs2 yerinde XS alırlar yani kafam karıştı
donanim ayni ama s2ye bu guncelleme verilirse s3u kime satacaklar.
kuzu puffin browseri bir araştır s2 için oluyorsa iyidir flashın yerini tutuyorSII ye gelmiyor herhaldeAma Flash yok ya benim içime pek sinmedi bu güncelleme PAylaşım için sağol
evet puffin browser var ve birde skyfire var.kuzu puffin browseri bir araştır s2 için oluyorsa iyidir flashın yerini tutuyor
bencede.S2 icsyi zor aldı o zaman üst modeli yok diye mecbur verdiler o da gene müşteri baskısıyla ama s3 varken s2 ye vermez bunu ve bence note da almaz note 2 çıkar o zamana.
S2 icsyi zor aldı o zaman üst modeli yok diye mecbur verdiler o da gene müşteri baskısıyla ama s3 varken s2 ye vermez bunu ve bence note da almaz note 2 çıkar o zamana.
hacı vermezse şöyle bir saçmalık olurdu yani ne diye vermicekler birde onu da düşün ama esas konu sony çok dandik telfdonlarına ics getirirken samsung s2 ye nasıl getirmez ya onu da düşün
işte bu da samsung un ayarsızlığı. Ics zorla geldi sony 5 6 model cihaza verdi ics ama samsung s3 e yöneltmek istedi sanırım. Güncelleme için alınmıyor telefon ama destek belliyor bu işten anlayanlar. Anlamayan daha çok tabi güncel olsa ne olcak bugün otobüste yanıma bi eleman oturdu c7 si var hala anna yüklüydüve lafımı tekrarlıyorum s2 ile note a çıkmaz bu zaten geliştiriciler de büyük ihtimal s3 e geçiyordur s2 ye custom romda yapmazlar,galaxy note almaz bu güncellemeyi note 2 jelly bean yüklü gelir he bir de şu var ben güncellemede ahım şahım bişi görmedim çok bi yenilik yok,google da anladı artık ki dik değil yatay kodlamaya geçmiş.
rom olayında öyle tabi yeni cihaza geçiyorlar ama 4.1 in öyle yenilikleri var ki bakman lazım bir kere project butter var yani en büyük artısı bence neden mi benim tabletim çift çekirdek ve 8 çekirdekli gpu 1 gb ram(android 724 görüyor ya neyse) e sahip ama arayüz geçişlerinde tıkanıyor resmne cihaz ama 4.1 ile bunun öüne geçmişler gerçektende arayüze tereyağı sürülmüşde akıyormuş gibi çünkü 120fps de çalışıyor arayüz artık bence çok çok iyi bir olay bu
güncelleme için mi telefon alıyorsunuz acaba ?
ayrıcana s3 ile s2 arasında dağlar kadar fark varken kim bakar ki s2 ye
60 fps yazıyordu sanki haberdeben tablette surface düşünüyorum tegra dar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?