samsung'tan 20 Haziran'da iki yeni model duyurusu

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
samsung'tan 20 Haziran'da iki yeni model duyurusu

Samsung yayınladıgı basın daveyetiyesiyle 20 Haziran'da Londra'da bir etkinlikle iki adet cihaz duyurusu yapacagını belirtti

Daveyetiye üzerinde Galaxy&Ativ ibareleri bulunması firmanın iki yeni telefon duyurusu yapacagını akıllara getirse de tablet duyurusu gelmesi de buyuk olasılık. Bilindigi üzere Samsung Android işletim sistemli cihazlarını Galaxy serisi altında çıkartırken Windows işletim sistemli cihazlarını Ativ serisi altında piyasaya sürüyor. Samsung'tan sızan bilgileri degerlendirdigimizde ise tanıtılması muhtemel 3 tane cihaz oldugunu goruyoruz.

Bunlardan 1.si Galaxy S4 Mini,2.si Galaxy S4 kopyası üst seviye Ativ-S. Sonuncu seçenek ise 8"lik bir windows8 tablet.

ensonkral06

ensonkral06

Üye
s4 mini ucuz olur inşallah :D

PriZm

PriZm

Üye
Resimde S-Pen mi görüyorum bana mı öyle geliyor :D

tapatalk

tapatalk

Üye
wpye s-pen geliyo heralde

pirenuri

pirenuri

Üye
Samsung Eğer 4 çekirdekli bir cihaz çıkarırsa Nokia' ya son bir adım daha yaklaşır

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Samsung Eğer 4 çekirdekli bir cihaz çıkarırsa Nokia' ya son bir adım daha yaklaşır

diğer konuyada aynı yorumu yapmışsın :) samsung öle yapamaz wpde 4 çekirdek desteği yok çünkü.Yani donanım herkezde eşit olsa sence insanlar hangi markayı seçer

maxitekv3

maxitekv3

Üye
samsung cihaz karmaşası yapıyor arkadaşlar sürekli üretiyor :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
niye kullanamaz sistem desteklemiyo mu?

destek degil izin yok. Microsoft'un anlaşması bu şekilde. Buyuk ihtimalle bu yil sonundan sonra wp işletim sistemine tegra4 chipsetler de katılacak. Ama intel ve exynos beklemeyin.

MaxipmaN

Üye
nokia 2 çekirdekle devam ederse ohoo öldü ozaman

- - - Eklendi - - -

nokia 2 çekirdekle devam ederse ohoo öldü ozaman

Üst Alt