Xiaomi'nin Yeni Oyuncu Telefonunun Özellikleri Ortaya Çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Xiaomi'nin Yeni Oyuncu Telefonunun Özellikleri Ortaya Çıktı
Blackshark kod adına sahip yeni Xiaomi akıllı telefonu AnTuTu testinde teknik özellikleri ile beraber ortaya çıktı.



Oyuncu akıllı telefonları için altın bir döneme girdiğimizi söylemek için henüz erken olsa da, bu sınıf için yeni cihazların geleceğini rahat bir şekilde söyleyebiliriz. Dünyaca ünlü oyuncu ekipmanları üreten Razer firması bildiğiniz üzere oyunculara yönelik üst sınıf özelliklere sahip bir akıllı telefonu piyasaya sunmuştu. Gelen son bilgilere göre Çinli Xiaomi şirketi de Razer telefonuna rakip olarak kendi oyuncu telefonunu yakın zamanda piyasaya sunacak.

https://www.maxicep.com/xiaomi-mi-mix-2s-bir-videoda-calisir-halde-ortaya-cikti
Xiaomi Mi Mix 2s Bir Videoda Çalışır Halde Ortaya Çıktı
Popüler performans testi olan AnTuTu üzerinde ortaya çıkan yeni bir rapora göre "Blackshark" kod adına sahip Snapdragon 845 işlemcisini içerisinde barındıran ve 270.680 puana ulaşan yeni bir oyuncu akıllı telefonu geliyor. Bu test sonuçları Samsung'un piyasaya süreceği amiral gemisi Galaxy S9 ile benzer sonuçları ortaya koyuyor.



Blackshark, Qualcomm Snapdragon 845 yonga seti, Adreno 630 grafik birimi, 8 GB RAM, 32 GB depolama alanı ( AnTuTu hatası sebebiyle 32 GB yazıldığı düşünülüyor ) ve Android 8.0 Oreo işletim sistemi gibi üst düzey özelliklere sahip olacak. Telefonun ekran çözünürlüğüne baktığımızda ise 2.160 x 1.080 piksel çözünürlüğü görüyoruz bu durumda cihazın 18: 9 çerçevesiz bir ekran tasarımına sahip olacağını söyleyebiliriz.



Xiaomi'nin Black Shark adında yeni bir alt marka oluşturarak bu marka ile oyunculara yönelik olarak yeni üst seviye akıllı telefonlar sunacağı söyleniyor. Elbette bunların gerçek olup olmadığını yakın zamanda yapılacak olan cihaz duyurusu ile beraber öğreneceğiz.
Xiaomi'nin Yeni Oyuncu Telefonunun Özellikleri Ortaya Çıktı
 


Üst Alt