Haber Samsung’dan yeni Galaxy C Serisi modeller gelmeye hazırlanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Samsung’dan yeni Galaxy C Serisi modeller gelmeye hazırlanıyor
Samsung, yakında yeni bir akılı telefon serisi ile karşımıza gelebilir…

Akıllı telefon pazarında liderliğini sürdüren Samsung, 2016’da da liderlik hedeflerken, yeni modellerini sunmaya çoktan başlamış durumda. Baktığımızda firma bir çok farklı model ile pazarda üst, orta ve giriş seviyesine hitap ediyor ve farklı bütçeler için farklı çözümler sunuyor.

Baktığımızda firmanın en önemli üst seviye modelleri Galaxy S olurken, bu ailenin son üyeleri kısa süre önce gelen Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge olmuştu. Ayrıca bu sene Galaxy Note 6 olarak da S-Pen destekli akıllı telefon modeli üst seviyede gelecek.

Galaxy A modelleri premium modeller olurken, Galaxy E, Galaxy A ailesinin daha düşük versiyonu olmakta ve Galaxy J modelleri de daha alt seviye olarak karşımıza gelmekte. Firma ayrıca Z serisi olarak da Tizen işletim sistemine sahip modeller sunuyor.

Şimdi de ortaya çıkan yeni bilgilere göre Samsung’dan yakında Galaxy C olarak yeni bazı akıllı telefon modelleri gelebilir. SM-C5000 model numarasına sahip bir akıllı telefon Hindistan’a giriş yapan gümrüklü malların takip edildiği Zauba sitesinde ortaya çıktı.

SM-C5000, 8 adet olarak 21 Mart tarihinde test için Hindistan’a gönderilmiş. 5.2″ büyüklüğünde dokunmatik ekran içeren yeni cihaz için fiyat ise INR 13,625 ($205) olarak belirtilmiş. Daha önce C7000 modelinin geliştirildiği yönünde bilgiler gelmiş, ancak cihazın ekran büyüklüğü ise açıklanmamıştı.

Bakalım bu yeni C serisi hakkında çok daha detaylı bilgiler ne zaman ortaya çıkacak?

Samsung’dan yeni Galaxy C Serisi modeller gelmeye hazırlanıyor - MaxiCep

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Bu Nedir Abi Ya. Bu Kadar Çok Çıkarmanın Anlamı Ne. 2 Model Olsa Daha İyi ; S ve Note Serisi...

yeumyang

yeumyang

Moderator
Bu gidişle samsung bütün alfabeyi kullanacak gereksiz bir seri daha

• Beğen
Tepkiler: BRKTNL
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Gelsin gelsin ben A dan Z ye bütün harfleri bekliyorum :D

The Pancar

The Pancar