Samsung'dan beklenen lollipoplar :)

Sponsorlu Bağlantılar

_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
Güncellemeyi görmeden çok bilmişlik yapmayın birşeyi görmeden kötülemekte üstünüze yok.
S5 kullanicilari güncellemeden memnun degilmis sanırım acaba düzeltme falan mı yapıyorlar bu kadar uzun sürdü ?

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
S5 kullanicilari güncellemeden memnun degilmis sanırım acaba düzeltme falan mı yapıyorlar bu kadar uzun sürdü ?
s5 kullanan çoğu kişi ztn telefondan memnun değilken s5 i mi test telefonu olarak seçmişler |-)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
s5 kullanan çoğu kişi ztn telefondan memnun değilken s5 i mi test telefonu olarak seçmişler |-)
S5 kullanan arkadaşlarımın hepsi memnun samsung ufak tefek sallamalarınla etkilenmez ;) Lollipop'a gelirsek bilgisiz kullanıcılar cihazları sıfırlamadigi için bir takım hataları olabilir android bu ;) ama telefon müthiş hızlandı diyenlerde var onlar bilinçli kısım tabikide ;)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
S5 kullanan arkadaşlarımın hepsi memnun samsung ufak tefek sallamalarınla etkilenmez ;) Lollipop'a gelirsek bilgisiz kullanıcılar cihazları sıfırlamadigi için bir takım hataları olabilir android bu ;) ama telefon müthiş hızlandı diyenlerde var onlar bilinçli kısım tabikide ;)
bnm s5 alıp başka tel alsaydım diyen arklarım var yine memnunlar ama o fiyata daha iyisi alınabilirdi diyorlar ve ayrıca lolipopu kötülemiyorum örn. g3 için çıkan lolipopu gayet beğendim bn sadece alıntı yaptığım arkadaşın s5 kullananlar lolipoptan memnun değil dediği yoruma s5 te mi test etmişler diye cevap verdim ve dediğimin arkasındayım s5 çok aşırı satılan bir tel değil diğer telleri daha çok görüyorum s5 ten
Bilmem nedir? Yazılımcı eksikliği mi acaba? Samsung Türkiye yetkilisi değilim.
yazılımcı eksikliği diyorsun ama yapmak isteyen firmalar anında yapıyor örn. iphone nerdeyse amerika ile aynı anda güncelleme alacaz bu gidişle ondan sonra lg var nasıl lolipop çıkar çıkmaz hemen güncelleme getirdi yazılımcı sorunu olsa bunlar da türkiyeye çok geç gelirdi

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
G3'ün daha 5 saat ekran süresi vermeyen yazılım optimizasyonuyla S5'i karşılaştırmak zaten tam bir facia. S5 bir amiral gemisi tabikide gidip test edilir. S5 satmadiysa güncellemesi kötü olcak diye bir kural yok.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Bilmem nedir? Yazılımcı eksikliği mi acaba? Samsung Türkiye yetkilisi değilim.
Hindistan Vietnam gibi ülkelerin Türkiye'den artısı nedir bende onu merak ediyorum. Samsung güncellemerinin çoğunlukla merkezi hep India olmuştur. Çok mu iyi yazılımcıları var? Teknolojik ve ekonomik olarak bizden daha mı iyiler? Bence bölgesel ve ırksal ayrımcılık var. Yazım ekibinde eksiğimiz olduğunuda kesinlikle düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: SoulsEagle
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Xda foruma girersen samsung kullanan kitlenin çoğu hintlidir ve hintlilerden çok iyi Yazılımcılar çıkar buda bir gerçek. Irksal ayrımcılık olduğunu neye göre idda ediyorsun tamam istediğinizi diyin sonuçta düşünceniz 1 oda samsung güncelleme vermez siz devam edin ne kadar yazsamda kaide alınmayacak nasil olsa.

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
G3'ün daha 5 saat ekran süresi vermeyen yazılım optimizasyonuyla S5'i karşılaştırmak zaten tam bir facia. S5 bir amiral gemisi tabikide gidip test edilir. S5 satmadiysa güncellemesi kötü olcak diye bir kural yok.
satmadıysa güncellemesi kötü demek değildir haklısın ama telin de iyi olmadığını gösterir ve samsungun güncellemeleri güzel olabilir samsung kullanmadığım için emin değilim ama yinede note 4 gibi bir tele güncelleme vermeyen firma

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
satmadıysa güncellemesi kötü demek değildir haklısın ama telin de iyi olmadığını gösterir ve samsungun güncellemeleri güzel olabilir samsung kullanmadığım için emin değilim ama yinede note 4 gibi bir tele güncelleme vermeyen firma
Güncelleme vermediği nerden biliniyor bende bunu anlamıyorum eninde sonunda almayacaksa sen haklısın zaten :)

nazmican6180

Üye
Allahım bi gidin samsung fanlarına bak yha yok iyi yok kötü s4 var kasıyo isterseniz videousunu atıyım hemde içinde 3 tane oyun var ondan sonra arkadaşım g3 güncellemiş ondada geçişlerde takılma oluo bence bosuna beklemeyin bunu samsung bilerek yapıyo millet telefon alsın die açın okuyun kimse s5 uçak gibi oldu yazmamış yazanda kendini kandırır

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Fansam sanane bundan? Değilimde. Biz kendi kullanmadığımız cihaza yorum yapmayız başkalarıyla veya kendin ile karıştırma!

nazmican6180

Üye
Ne konuşuyon nerden biliyon kullanmadığımı senin yaşın kadar samsung kullandım ben

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Xda foruma girersen samsung kullanan kitlenin çoğu hintlidir ve hintlilerden çok iyi Yazılımcılar çıkar buda bir gerçek. Irksal ayrımcılık olduğunu neye göre idda ediyorsun tamam istediğinizi diyin sonuçta düşünceniz 1 oda samsung güncelleme vermez siz devam edin ne kadar yazsamda kaide alınmayacak nasil olsa.
Güncelleme politikasından dolayı idda ediyorum. Bizde samsunga sesimizi duyurmak istesek buraya yazmayız zaten. Özgür irademiz ile forumumuzda yorumumuzu yapıyoruz. Fikirlerimizi beyan ediyoruz. Saygıdeğer maxicep sakini.

nazmican6180

Üye
Bana samsungu anlatma s4 kasma yarın note 3 dede başlarsa sana yuttururlar bu lafları

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ne konuşuyon nerden biliyon kullanmadığımı senin yaşın kadar samsung kullandım ben
Komik. Galaxy S çıkalı 5 yıl olmuşken senin benkm yaşım kadar Samsung kullandigini idda etmen ne kadar bilgiye sahip olduğunu göstermeye yetti taşırdı. :)

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Tamam sakin :D

nazmican6180

Üye
Ne alaka şimdi ben taa samsung un java telefonundan başladım sonra bada sonra android güncellemeyi hızlı almak isteyen alır bi nexus bakar rahatına