@KinG Tornado Beklediğin güncelleme geldi :)
KinG Tornado Üye teknolojibaronu' Alıntı: @KinG Tornado Beklediğin güncelleme geldi Genişletmek için tıkla ... Geldi Ama Türkiye Değil Yaa Arkadaşlar Şu Açılış Animasyonunda Bir Foto Atacak Olan Yokmu S4le Beraber Fotoğraf Olsa Daha Makbul Olur
teknolojibaronu' Alıntı: @KinG Tornado Beklediğin güncelleme geldi Genişletmek için tıkla ... Geldi Ama Türkiye Değil Yaa Arkadaşlar Şu Açılış Animasyonunda Bir Foto Atacak Olan Yokmu S4le Beraber Fotoğraf Olsa Daha Makbul Olur
blackcat67 Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız internette buldum birileri lollipopun update dosyasını paylaşmış nasıl yüklenir bilmiyorum Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız internette buldum birileri lollipopun update dosyasını paylaşmış nasıl yüklenir bilmiyorum Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
blackcat67 Üye Anil-D' Alıntı: nasil olcak Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum eğer yüklenmesse bunu deniyeceğim
teknolojibaronu Üye Anil-D' Alıntı: boot animasyonu aynı Genişletmek için tıkla ... Allah allah note3'te değişmişti halbuki?
Anil-D' Alıntı: boot animasyonu aynı Genişletmek için tıkla ... Allah allah note3'te değişmişti halbuki?