Samsung'dan beklenen lollipoplar :)

Sponsorlu Bağlantılar

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Arkadaşlar Ben Şu Animasyonu Diyordum Sol mu Sağmı ?
 


KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
S4-e Ne Olur
 

askımm

Üye
ark güncellme hangi cihaz için vlla bse demiyonuz gürünuzda illa ktümü knusalım yani ::S:S:S
 
Anil-D

Anil-D

Üye
mavi olan
 

Legend8787

Üye
 
LimePie

LimePie

Üye
ya ben çin 5.0 yazılımından geri dönüpte yapıcam ama olurmu bilmiyorum
 
blackcat67

blackcat67

Üye
Güncellemeyi yükleyenler nasıl yüklediniz kurulumda hata veriyor :(
 

Legend8787

Üye
Once rusya 4.4.2 stock kur cihaza. Sonra ota dan yükle
 
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Türkiye içinde gelsede kursak :pokey:
 
blackcat67

blackcat67

Üye
Güncelleme ota ile yüklenmiyor türkiyedede aynısı olcak
 
blackcat67

blackcat67

Üye
Rusya 4.4.2 yi yukledin mi ?
Yükledim güncelleme 4 kere indi artık sövüyorum yüklenmiyorsa yüklenmesin böyle sorumsuz bir firma görmedim birde dalga geçer gibi kiesten yükleyin diyor kieste güncelleme yok !!
 

Legend8787

Üye
Yükledim güncelleme 4 kere indi artık sövüyorum yüklenmiyorsa yüklenmesin böyle sorumsuz bir firma görmedim birde dalga geçer gibi kiesten yükleyin diyor kieste güncelleme yok !!
Direk odinle yuklemeyi denedin mi?
Odinle de olmadi mi ?
 
AHKE

AHKE

Üye
Samsung finlandiya sitesinde soyle bi açıklama mevcut
Aloitam päivitykset Android Lollipop 5.0 -käyttöjärjestelmään. Ensimmäisenä vuoross Samsung Galaxy S5. Sita 4 seuraavat Galaxy Note, Galaxy Note 3 j Galaxy S4. Myöhemm vuonn 2015 MYÖS Galaxy Note Edge Active Galaxy S5, S5 Galaxy Mini, Galaxy 2 Galaxy Note Alpha ja päivitetään Android Lollipop 5.0 -käyttöjärjestelmään. Päivitys paranta jotta käyttäjäkokemus ja Sisältää voimakka taustaväre varustet virtaviivaistet käyttöliittymän. Päivitys suoriteta Samsung Ki're vuonna Kaut. Vuodesta tarikats alkamispäivämäärät riippuvat vuonna Mallis Päivitys palkkaa je operaattoris.

Täältä löydät Tieto Samsung-laittei päässä ohjelmistopäivityksistä vuonna tulevis. KAIKKI päivämäärät soikeat alustavi ja sivu on päivitetään Mukai Sita, k uuta Tieto siitä saatavill kohteeseen. Samsung Suomi Voi Antai vai mitä Tiedote, olevissa asioissa TÄLLÄ koskevat luetelt of sivull. Jose lykkääntyy Päivitys peruuteta tai, asiakkaall EI OLE oikeut vuonna kummeliturskan korvaus. Pidätäm oikeu alkaen tietoj muutoksi on ILM In ennakkoilmoitus. Päivitystiedot eivät KOSKA operaattorilukittuj on laitteit sen. Operaattorilukitut Laitteet saavat ohjelmistopäivitykset Hiukan myöhemm on (2-4 yleensä viiko kuluess). Kun oli julkistet uuu Päivitys kymmenen, kymmenen tuntia tavoitteenam Päivitys Kaikkea käyttäji saatavill on mahdollisim mies oli nopeas. Palvelint ylikuormituks estämiseks Päivitys Tulee jakoo vaiheitta: n, joten uuu ohjelmistopäivitys EI OLE välttämättä saatav kunnes Kaikkea laitteisi oli samanaikaises.

Google transleti
Biz güncellemeleri Lollipop Android 5.0 işletim sistemi ile başlar. İlk kadar Samsung Galaxy S5 olduğunu. Bu Galaxy Not 4, Galaxy Note 3 ve Galaxy S4 ile takip edilmektedir. Daha sonra, 2015 yılında, Galaxy Note Kenar, Aktif Galaxy S5, S5 Galaxy Mini, Galaxy Alfa ve Galaxy Note 2 Lollipop Android 5.0 işletim sistemi güncellenecektir. Bu güncelleştirme, kullanıcı deneyimini geliştirir ve akıcı kullanıcı arayüzü ile güçlü bir arka plan renkleri içerir. Güncelleştirme Samsung Kies üzerinden yapılır. Güncellemeler modeli, ülke ve operatör başlamasından için kesin tarihler bağlıdır.

Burada gelecekteki yazılım güncellemeleri için Samsung cihazları hakkında bilgi bulabilirsiniz. Tüm tarihler geçici ve yeni bilgiler mevcut sayfa güncellenecektir. Samsung Finlandiya yalnızca bu sayfada listelenen bilgi verebilir. Güncelleştirme gecikmiş veya iptal edilirse, müşteri tazminat talep etme hakkına sahip değildir. Biz önceden haber vermeden değiştirme hakkını saklı tutarız. Operaattorilukittuja cihazlar için geçerli değildir bilgilerinizi güncelleyin. Operaattorilukitut cihazlar yazılım güncellemeleri, bir süre sonra (genellikle 2-4 hafta) alıyorsunuz. Yeni bir güncelleme bırakıldığında, hedefimiz en kısa sürede tüm kullanıcılara güncelleme kullanılabilir hale getirmektir. Sunucular yeni yazılım güncellemesi, aynı anda tüm cihazlarda mevcut olmayabilir bu yüzden, dağıtım aşamaları olacak güncelleme aşırı yüklenmesini önlemek için.



ilk başta note 3 s5 s4 ve note 4 guncelleme alcak demiş
sonrada note edge s5 mini alpha note 2 s5 active demiş bence 1 2 haftaya note 4 de 5.0 gelir
subat sonunda falan diger telefonlara gelmeye başlar
 
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Güncelleme gelse her türlü indirir kurarız yeterki Türkiye ye gelsin :ehe
 
Orochi

Orochi

Üye
Arkadaşlar rusya 4.4.2 stock rom ile güncelleniyormu
 


Üst Alt