Samsung'dan beklenen lollipoplar :)

Sponsorlu Bağlantılar

blackcat67

blackcat67

Üye
Olm samsung 5.0 onayladi ama sizan 5.0.1 samsung hic bir zaman su tarihte guncelleeme gelicek demedi

LimePie

LimePie

Üye
Buyrun arkadaşlar resimler geldi çoğu yeri ingilizce malesef

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Sen morelocale 2 kullanmamissin sanırım. Ben morelocale 2 ile Türkçeleştirdigimde gayet eminim ki her yer Türkçe olmuştu.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
@LimePie yeni touchwizi beğendin mi? Şarj konusunda kötü sanırım her tarafı beyaz.

LimePie

LimePie

Üye
yok morelocale2yi kullandım Türkçe olan yerler o kadar hatta işe yaramadı nedense beğendim çok güzel şarj konusundada fena sayılmaz hızlı geçişleri var kasma çok az var gayet iyi
sen bana su morelocale 2 de ayarlar nasıl yapılıyor anlatsana bende öyle yapayım
ama tek bir sıkıntısı var kitkata dönemiyorsun artık hatta download mod çince oluyor bidaha başka ülkeye lolipop güncellemesi gelene kadar bunu kullanıcam

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Dünyada hiç bi note 3 sürümüne hala gelmemiş neden hala gelmiyor :duvar2:

tosunkaya

Üye
lollipopa bayıldım. fakat ingilizce. ve CİHAZA ÇİN DONANIMI YÜKLÜYOR. Download mode bile çince olmuş. Farklı rom yüklemek için 4.4.2 stock TÜRKİYE SÜRÜMÜ mü yüklemek gerek. çünkü bu rom dışında hiçbir romu yükleyemiyorum. Aurora lollipop yüklemek istiyorum. henüz beta ama hiç değilse çin ile bağlantısı yok ve çoklu dil destekli. yardım edebilir misiniz?

LimePie

LimePie

Üye
@tosunkaya ben kitkata döndüm ama download mode çince artık bi daha orjinal lolipop güncellemesi çıkana kadar bootloader ve dowload mod eskisi gibi olmucak malesef

nazmican6180

Üye
Gelmesine bnce daha 1\2 ay vardır

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
ingilizce olsun daha iyi.

zaten pek ingilizce gerektiren bisi yok contacs telephone falan
orta seviyeli bir ingilizce bilen kisi kullanir.

nazmican6180

Üye
Yani kullanır ama yinede bazı yerlerde sıkıntı çıkartır

blackcat67

blackcat67

Üye
Kuranlar resim paylasabilirmi kilit ekranina yeni efekt gelmemismi ?

LimePie

LimePie

Üye
efektler aynı değişen bişi yok arayüz değişmiş sadece birazda hızlanmış şarjda orta seviye ne iyi ne kötü benim gözlemlediklerim bunlar kişiye göre değişebilir :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
note 2 beklemede

and port for s3 :)

blackcat67

blackcat67

Üye
Beyler lollipop geldi rusyayı yükleyin hemen :D yeahhhh

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
@blackcat 67 hani nerde yav? :D indirim hemende yok sammobile da :(

blackcat67

blackcat67

Üye
Daha sammobile düşmedi şimdi twit attım onlara :D adasda 4pda'diye site var orda gördüm görür görmez rusyayı kurdum otadan geldi hemen

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N