Samsung'dan beklenen lollipoplar :)

Eğer 4 dosyalı firmware ise officaldır Note 3 e gelmişti 4 dosyalı firmware ve sayaç artmadı ama sessiz mod fixlenmediği için geri kitkat'a döndüm.

Dostlar bende Note 3 te Lollipop kurup denemiş biri olarak söylüyorum Note 4 kullanan adama Lollipop tırt gelir gerçekten kitkat ile Lollipop birebir aynı Note 4 te.

GENÇLER YÜKLEYEYİM Mİ SIZINTI RESMİ SÜRÜMÜ???
LİNK:

sayacım

sayacım 1 artmış. yükleyen var mı? türkçe desteğini merak ediyorum.
İNDİREN VARSA MORELOCATE 2 İLE KONTROL EDEBİLİR Mİ TÜRKÇE VAR MI DİYE?? ÇOK ACİL ONA GÖRE İNDİRECEM
Morelocale 2 de Türkçe var ben kurduğumda bakmıştım faka rootlaman lazım Lollipopu anca öyle çalışıyor program.

morelocate de türkçe var ama yüklemede galiba türkçe çıkmıyormuş. nasıl türkçeleştirecem???? indriyorum hemen.

LimePie

Üye
morelocaleden Türkçeleştirme olmuyor program hata veriyor

Kim söyledi? Resmi bir açıklama var mı?
nerede gördüğümü hatrlamıyorum ama haberde samsung finlandiya galaxy s4 note 3... için ocak, şubat aylarında 5.0 geleceğini onayladı yazıyordu. Kaynak olarak da samsung'un finlandiya sitesindeki güncelleme bölümü gösterilmişti.
TÜRKÇE KULLANAN VARSA EKRAN GÖRÜNTÜSÜ ATABİLİR Mİ???

Tepkiler: B.A.R.O.N
bari ne kadarı türkçe oldu bir öğrenelim niye kimse ekran görüntüsü atmıyor? insin bi. ben yükleyip ekran görüntüsü de atacam ama önce bi göreyim yine.