Samsung'dan beklenen lollipoplar :)

Note 4 e daha gelmedi ki lolipop :-(

Türkiye de s5 dışında lolipop alan samsung yok

Ne kadar sacmayiz ya. 5.0 beklioruz diger cihazlar kararlilik guncelemesi bile alior 5.0.2 gibi

Daha çok bekleriz en çok para kazandıran ülkelerdeniz ama güncellemeyi en son alanlardanız

Farkındamısınız bilmiyorum fakat daha büyük ülkeler bile bu güncelleştirmeyi almadı problemli bir sürüm olduğu için ağırdan alıyor samsung 5.1 çıkarsa erkenden direkt o gelir ama google illa hatalı sürüm ile bırakacak bizi sonra samsung'da güncelleme süreniz doldu deyip kestirip atıcak

Almanya, İtalya, İngiltere, Hollanda, Portekiz, İsviçre, Çek Cumhuriyeti ve son olarak Polonya - Rusya, Ukrayna ve son olarak Hindistan güncellemeyi almış büyük ülkelerden geriye ne kalmışki çoğu almış.

Tepkiler: mertcan01 ve B.A.R.O.N
Buyuk yeni turkiye almadi sonucta o bize yeter :-)

Tepkiler: serdar_gs
Lolipop çıkalı kaç ay oldu hala bekliyoruz Samsung bu aralar yeni telefonları ile yeterince meşgul

Gidip kafa atıcam en sonunda ulan niye Paylaşmıyon ben note 3 aldım rom atan biriyim diye mi?

rom root işini bitirmek istiyor bence o yüzdendir bir knox sayacı geldi o geldi bu geldi ayda bir telefon çıkarıyor birde

Hadi la samsung ver lolipopu artık bütün ülkeler verdi

yav arkadaş ne lolipop muş bi türlü gelmedi gitti bu ne ya.herhalde 2015 sonu gelir

Aynen Mart diyolardi Mart da bitti daha gelmedi kandiriyo bu samsung bizi

Tepkiler: sevinc KARACA
Bekleyin siz sanki diğer firma cihazlar kullanıcıları Türkiyeyi bekliyor.

Son düzenleme:
s5 dışında hiç bi telefonuna lolipop veremedi samsung türkiye ayıp günah

Hadi s4 note 3 falan neyse de Note 4 nasıl lolipop almadı ona sasirdim

Tepkiler: sevinc KARACA
Güncellemeyi görmeden çok bilmişlik yapmayın birşeyi görmeden kötülemekte üstünüze yok.