blackcat67
Üye
Özel bir recovery kurmayın normal recovery'den yükleyeceksiniz bu backup değil rus firmwaresini evet odinle sonra telefonu sıfırla güncellemelere bak 29 mb civarı güncelleme olcak onu yap ondan sonra update.zip dosyasını recoveryden flashla@blackcat67 bu rus firmwaresini odinlemi yuklicez
lollipopuda recoveryden backup diyip yuklicez degilmi
rus romunu indiriom saun ama yandex deki neden inmioooo
Performans nasil. Bi problemle karsilastiniz mi?Yükleyemeyenler bakın buraya.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hayır sanırım daha sırada Note 4 ile S5 türevleri var.((mini,sport,alpha))Geldi mi Note 2 için?
ayn yandex kayt olun dio indir var ama aktif dilLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bumu inmiyor ?
dosya indirme limiti asıldı dio ondan mı neayn yandex kayt olun dio indir var ama aktif dil
Stok yükle performansı ciddi oranda çok iyi bence.Performans nasil. Bi problemle karsilastiniz mi?
Birde xda da prism v14 geldi. Sizce onu mu yoksa bu stock olani mi yukliyim.
zipli dosyayı ındrdım rovery yüklü rusya romu yükleyip güncelleme var dediler ondan sonra rocowery den zipimi yüklicezzz........Stok yükle performansı ciddi oranda çok iyi bence.
Benim dediğim rus romunu indirdiysen otadan güncelleme gelcek 30 mb onu kurduktan sonra recoveryden zipi yüklicenzipli dosyayı ındrdım rovery yüklü rusya romu yükleyip güncelleme var dediler ondan sonra rocowery den zipimi yüklicezzz........
ey vllah hocam bakalım bn rom konusunda yabancı sayılmam ama dedikerini aynn uygulucam suan rus romunu kruom oradan bkalım snuc yazarım .... sen yükledinmi basarılı bi şekilde ....Benim dediğim rus romunu indirdiysen otadan güncelleme gelcek 30 mb onu kurduktan sonra recoveryden zipi yüklicen
bn indriom ama upoald etmesını bilmiom stock rusya romunu kurdum güncellmeden 1 cb yakın güncelleme gözüküo ama ındırmedm zipten yüklicem bn kayt oldum yandex indirme limiti asılmıs dio ...Su update.zip dosyasi inmiyor baska bi yere upload edebilirmisinz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?