SamsungApps'te Olmayan Test Uygulamalarını Yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu gün hata servis kullanılamıyor diyor

yine açılır dostum merak etme çünkü çözdüm sistemi bu test apps yani yüklenecek yada gelecek yada biri uygulama koymuşsa markete o uygulamalar için acılmak zorunda

yani kısacası

geliştirici samsung developer serverlerine uygulamayı gönderiyor samsungda serverlerinde fazla tutamıyor bu uygulamayı ve kies se yüklüyor işte o yükleme anında acılıyor apps ozaman da yaklaşık 1 gün yada 2 gün sürüyor bu işlemlerin tamamlanması :)

anselmo

Üye
bu da demekki dikkatli olursak sürekli en yeni uygulamaları ücretsiz yükleyebiliriz :)

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ceycey111

ceycey111

Üye
Alttaki qr kodunu kullanın

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yeni kod eklendi

secretorder

Üye
kod ise yaramıyor ?

secretorder

Üye
kodu okutuyorum:

Urun bu magazada yok (4002) diyor acaba baska ulke ilemı login olmak gerekiyor acıklayabilirmisiniz

secretorder

Üye
hıcbir sekilde dod calımıyor csc yide degistirdim yukarıdakının aynısı hata olarak.

ceycey111

ceycey111

Üye
kod aktıf calısıyor suan ındırme yapıyorum

----------Eklendi @ 00:48:10 ---------- Yazıldı @ 00:46:36 ----------

yok aga k.bakma yoldaydım kısa yazmak zorunda kaldım kod ıcın sagol

rica ederim kardeşim nedemek :)

----------Eklendi @ 16:11:52 ---------- Yazıldı @ 16:10:38 ----------

kodu okutuyorum:

Urun bu magazada yok (4002) diyor acaba baska ulke ilemı login olmak gerekiyor acıklayabilirmisiniz

Preconfig i kor yaptınmı

secretorder

Üye
rica ederim kardeşim nedemek :)

----------Eklendi @ 16:11:52 ---------- Yazıldı @ 16:10:38 ----------

Preconfig i kor yaptınmı

evet yaptım dostum. KOR a cevirdim hatta butun uygulamalar gitti :) ama aynı hatayı alıyorum nerede yanlıs yapıyorum ki.

secretorder

Üye
skaptan yeniden aktif dedigi icin bakmıstım yoksa zaten silmişlerdi.

sez00

Üye
skaptan yeniden aktif dedigi icin bakmıstım yoksa zaten silmişlerdi.

arkadaslar ben su an giriyorum test apss acık csc tur secılı hıcbır proplem yokkk..ancak asphalt 6 kaldırılmıs zaten angry bırds yetıyor super bı oyun

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
beyler bakın bi arkadaşa izahını yapmıştım ama okumayanlar var

test apps si herzman aktif olmaz kies serverinde biriken uygulamaları geliştiriçilerden topluyorlar ve bunuda 2 güne bir test apps ye koyuyorlar ben düzenli hale getirdim akşam saat :20:30 00:00 arası sorun yok 1 gün arayala tabi telefon uygulama manyagına döndü daha nediyeyim

feyzammm

feyzammm

Üye
tin tin haric bi suru oyun yukledim neredeyse hafiza kartim dolucak skaptanin dedigi gibi belli araliklarda yuklenebiliyo ama tin tin ee uyumsuuz dio cozemedim bi turlu yaf

ceycey111

ceycey111

Üye
evet bende yükledim baya
ve yeni uygulamalar geliyo sürekli :D

Üst Alt