SamsungApps'te Olmayan Test Uygulamalarını Yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

fullwar

fullwar

Üye
arkdaş eksik çevirmişin her bada 2 de olmuyor.. sadece bada 2.0 nin şu iki sürümde oluyor S8500MBUKI1 ve KK7 DE OLUYORMUŞ bende en son sürüm yüklüyüydü. her denileni yaptım olmadı

Bende XXKL6 yüklü ve çalışıyor. Nasıl olacak şimdi? Bak ilk sayfada oyunların resimlerini bile çektim.

kajal3636

kajal3636

Üye
bende custom fw kullanıorum sorunsuz asphalt 6 yı angry bırds u yukledım en cok sevındıgım ıse badatv cok guzel onlıne tv programı ve utube downloader youtube dakı vıdeoları ıster ındırıorsun ıster ızlıorsun ve sorunsuz calısıyorlar :)

feyzammm

feyzammm

Üye
çalışma süper olmuş, Allah bulandan da getirip anlatanda da razı olsun.

birinci olarak ayarları denilen şekilde kor yapman gerek ve yükleme konumunu hafıza kartı olarak seçmelisiniz. sonra Qr reader ile kodu okutun yani ikinci apps i hafıza kartına kurmanız lazım. hafıza kartı takılı olmadan çalışmıyor apps. zaten asphalt gibi bazı oyunlar çok büyük telefona yükleyemezsiniz.

teşekkür ederim kardeş oldu indirdim

hayatperest

hayatperest

Üye
arkdaş eksik çevirmişin her bada 2 de olmuyor.. sadece bada 2.0 nin şu iki sürümde oluyor S8500MBUKI1 ve KK7 DE OLUYORMUŞ bende en son sürüm yüklüyüydü. her denileni yaptım olmadı

bende de kl6 yüklü denilenleri yaparsan olur elbet. ayrıca yükleme konumunun hafıza kartı olmasına dikkat et. yoksa yine normal apps açılıyor.

anselmo

Üye
bende XXKK5 cfw yüklü bende aldım bi sürü oyun uygulama falan ftpserver - compass - badavizyon - utube downloader - ace tennis 10 - ninja jumper - downloadsite - toolbox - ve bi kaç tema indirdim

temalardan sadece swipe colored - rain on window ve özellikle ics teması tavsiyemdir

yalnız bi türlü infinity indiremedim bu mağazada yok diyo buna çok üzüldüm

beyazsoy

Üye
Islemleri yaptim lakin app girdigimde baglanti yok diyor. herkeste oylemi

ercizm

Üye
evet sanirim samsung acigi kapatti

ceycey111

ceycey111

Üye
Evet Arkadaşlar Bu Yöntem Artık Çalışmıyor

feyzammm

feyzammm

Üye
bi suru sey indirmistim ama simdi bendede baglanti yok dio

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bi suru sey indirmistim ama simdi bendede baglanti yok dio

sen gene idirmişsin konuyu acan benim ben daha angr birds den başka indiremedim cok uykum vardı ertesi gün yaparım dedim bi baktım samsung cakmış davayı :)

feyzammm

feyzammm

Üye
saglik olsun skaptan nasil olsa samsung bize beklemeyi ogretti bekleriz bozde ama uzulme indirilenler oyle uzulecek kadarda iyi degil bemce asphalt6 hele oynanmiyo sensor hassasiyeti oyi degil hatta benim turbo fly bole takiliyo bu islden spnra belkide yemiden tur sekline getirecem yine

sez00

Üye
şu an itibariyle yöntem çalışıyor.... arkadaşlar

beyazsoy

Üye
Asphalt 6 suan sistemde .. kaybolmadan somurun

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
dün indirdim gece hepsini fakat oyunlarda oynarken işlemciyi sabitlemek lazım oda uzun iş bunun yöntemi var isterseniz konuya yazarım ama yinede sağlıklı değil

anselmo

Üye
bu gün hata servis kullanılamıyor diyor

Üst Alt