Samsung'a Soğuk Duş

Sponsorlu Bağlantılar

MaxipmaN

Üye
apple batacak diyenler önümüzdeki 20 yıl böyle bişey beklemesin

• Beğen
Tepkiler: furkan4045
System X

System X

Üye
Adamların Türkiyeden bile zengin olduğunu düşünürsek Apple batacağını söylemek(30-40 yıl içinde) ahmaklık olur gibi geldi...
hazıra dağlar dayanmaz evet zengin olabilirler ama kaynakları sadece mobil cihazlar.bi tökezlesinler bakalım belini doğrultabiliyorlarmı...tabi bu batış sürecinde çırpınacaklar böylece daha çabuk batacaklar...

en iyi ihtimalle batmasalar bile bugünü mumla arayacakları kesin :)

furkan4045

Üye
hazıra dağlar dayanmaz evet zengin olabilirler ama kaynakları sadece mobil cihazlar.bi tökezlesinler bakalım belini doğrultabiliyorlarmı...tabi bu batış sürecinde çırpınacaklar böylece daha çabuk batacaklar...

en iyi ihtimalle batmasalar bile bugünü mumla arayacakları kesin :)
Apple sadece iPhone olarak bilen bir nesil yazık... Elbetteki düşüş yaşayacaktır örnek olarak Nokia yı verebiliriz fakat sonu onun gibi olmayacaktır.

System X

System X

Üye
Apple sadece iPhone olarak bilen bir nesil yazık... Elbetteki düşüş yaşayacaktır örnek olarak Nokia yı verebiliriz fakat sonu onun gibi olmayacaktır.
temel olarak mobil cihazlardan kazanıyor dedim.sadece iphone gibi bir şey söylemedim.
düşüş yaşayacaklar ve bu düşüş gerçekten bir düşüş olacak.

furkan4045

Üye
temel olarak mobil cihazlardan kazanıyor dedim.sadece iphone gibi bir şey söylemedim.
düşüş yaşayacaklar ve bu düşüş gerçekten bir düşüş olacak.
kaynakları sadece mobil cihazlar... herneyse kişisel görüş zaman kimin haklı kimin haksız olduğunu gösterecektir uzatmanın alemi yok.:anlas:

System X

System X

Üye
kaynakları sadece mobil cihazlar... herneyse kişisel görüş zaman kimin haklı kimin haksız olduğunu gösterecektir uzatmanın alemi yok.:anlas:
zaman bence bunu göstermeyecek resmen gözümüze sokacak:ehe

-Emre

-Emre

Üye
Ama şöyle birsey var, Sony icsde resmen Apple'ın kilit ekranını kullanıyor ama ona laf yok Samsung'un kilit ekranıyla Apple'ın alakası yok. Samsung Apple için büyük tehlike. Bu yüzden kizisiyor biyerleri.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
Xurmirac

Xurmirac

Üye
Ama şöyle birsey var, Sony icsde resmen Apple'ın kilit ekranını kullanıyor ama ona laf yok Samsung'un kilit ekranıyla Apple'ın alakası yok. Samsung Apple için büyük tehlike. Bu yüzden kizisiyor biyerleri.
Söz konusu kilit ekranı değil..

-Emre

-Emre

Üye
Dostum önce bi konuyu oku benim yorumum konuya :D

MaxipmaN

Üye
kasası dandik stabil değil bilmem ne ama tehlike mi tehlike sonuçta ;)

• Beğen
Tepkiler: -Emre
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Apple bence samsung'dan korkuyor.

Cep telefonu içerisinde üretilecek fikir diğerlerinden ne kadar farklı olabilir ki. ? Bir ekran var menülerden ve ana ekrandan oluşan yazılım. Buradan apple'ın uzak doğu markalarından korktuğu fikrimi pekiştirerek çıkıyorum.